dinsdag 8 december 2015

KIK Challenge November staat in de KIK-galerij!

Om de inzendingen voor de KIK-Challenge de eer en aandacht te geven die ze verdienen, ga ik het vanaf nu een beetje anders doen. Vandaag plaats ik de inzendingen in de KIK-galerij en morgen toon ik jullie mijn eigen uitvoeringen/voorbeelden.

Helaas iets later dan de bedoeling is. Door een update raakte de techniek de kluts kwijt en raakte een hoeveelheid foto's verloren. Gelukkig waren ze allemaal veilig opgeslagen in het mailprogramma maar het was dus even met een omweg.

Natuurlijk hebben we ook weer een winnaar... Nieuwsgierig? Ga dan maar snel kijken!

Ga snel naar DE KIKGALERIJ!

Tevens is de inschrijvingsperiode voor de maandelijkse KIK weer open. Tot en met 10 december kun je je aanmelden voor een heel glamoureuze KIK, die gericht is op de periode NA de feestdagen, omdat je dan immers geen kerst of nieuwjaarskaarten meer maakt. Een anders-dan-anders KIK die je weer heel anders naar materialen laat kijken! Deze maand zullen vanwege de feestdagen de KIK enveloppen zo snel mogelijk verstuurd worden. Materialen zullen direct op 10 december worden besteld en nadat ze hier binnen zijn gekomen zo snel mogelijk worden verwerkt in KIK's en worden verstuurd zodat ze voor de feestdagen binnen zijn en je voldoende tijd zult hebben om er aan te werken. Ook zal ik de KIK creaties in januari iets eerder plaatsen dan gewoonlijk.

Een half jaartje geleden ben ik spontaan met dit plan begonnen, en vanaf het begin was het genieten! Elke maand komen er enthousiaste KIK-deelnemers bij! De reacties liegen er niet om. Wat een enthousiasme!  Op de KIK infopagina lees je hoe men de KIK ervaart!

Wil je ook elke maand die verrassing in je brievenbus aantreffen? Wil je ook een Kit vol waardevolle producten in uitdagende samenstellingen? Wil je ook tips, nieuwe technieken en af en toe flink uit je comfortzone komen zodat je NOG creatiever, en met NOG MEER inspiratie met je stempelmaterialen gaat werken? Wil je vooral ook je zin en "mojo" (terug-)vinden? Doe dan gezellig mee en beleef ook elke maand deze KIK!

Je leest er HIER alles over!

Hopelijk tot KIKS?

Tot snel!
Annette


n December bij De Kijkkast: 
De SU-per Eindejaarstombola! 
Maak bij je bestelling kans op gave prijzen!
Lees er HIER alles over!


        
Houd je van afwisseling?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)


1 opmerking :

  1. Ik heb van mijn eerste KIK genoten, dus kijk nu al uit naar de tweede KIK.

    Wat ene geweldig mooie creaties zijn ermee gemaakt en ben dus heel benieuwd wat je zelf gemaakt hebt.

    Petra GEFELICITEERD een geweldige kaart.

    Groetjes Yvon

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...