vrijdag 11 december 2015

Dove of Peace in Watercolor

We zijn natuurlijk nog druk bezig met de kerstkaartjes en hier is nog een maaksel dat ik nog niet had laten zien. Een lekker kliederkaartje ;o) Spelen met inkt blijft nu eenmaal leuk, en dat je er ook nog prima mee kunt aquarelleren is natuurlijk nog leuker!

Omdat ik flink veel water gebruik bij deze techniek is het prachtige Watercolor Paper hier perfect voor. Dit papier van Stampin'Up! is niet alleen prima met water te bewerken, maar kun je ook heel mooi bestempelen.


Eerst heb ik een basisachtergrond gestempeld met de Watercolor Wash stempel. Hierop heb ik de prachtige duifstempel gestempeld met Versamark Inkt en geembost met White Embossing Powder. Daarna ben ik met diverse kleuren inkt en een aquapainter gaan inkleuren. Dat gaat heel makkelijk door het embossen! Ik koos voor ton sur ton kleuren. Mooi rustig en fris! Het is de kunst niet te lang door te "poetsen". Het mooie van deze stijl is juist dat je lichte stukjes blijft zien.

Deze stempel is echt supermooi voor dit soort techniekjes vind ik. De duif is voorzien van prachtige dessins dus een dankbaar object als je van inkleuren houdt, maar ook in een eenvoudige setting zonder techniekjes is hij al prachtig. Een echt mooie stempel heeft nu eenmaal niet perse veel nodig!Op de stempel zit eigenlijk ook een tekst, maar omdat ik die er niet altijd bij wil stempelen heb ik deze losgeknipt van de duif voor ik de stempel op het hout plakte. Je kunt er dan ook voor kiezen de tekst bijvoorbeeld op de zijkant van het blok te plakken. Zo heb je dubbel plezier van de stempel(s).

De versiering heb ik rustig gehouden...  Een simpel bannertje met een mooie tekst. De White Perfect Accents vind ik ronduit prachtig bij deze tere kleuren! Zo mooi subtiel! Het White Glitter Ribbon is er ook geweldig bij. Dit komt uit een set van goud en wit, en ook dit prachtige superglitterige lint gaat uit de collectie. Ik heb dus nog snel een setje besteld voor mezelf ;o)


Deze prachtige Dove Of Peace stempel gaat helaas OOK uit de collectie, maar..... wat dan wel weer heel leuk is: Hij is nu onderdeel van de Eindejaarssale, maar let op: Alleen zolang de voorraad strekt! En ik denk dat dat met deze stempel heel snel kan gaan....Vanavond, vrijdag om 19.00 uur doe ik nog een (mee-)bestelling, dus dan kun je nog meeprofiteren van alle koopjes voor dat ze op zijn ;o). Meer daarover lees je in de vorige blogpost!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Dove of Peace, Flurry of Wishes (tekst), Watercolor Wash
Inkt: Soft Sky, Marina Mist, Pear Pizzazz, Watermarkt Ink
Papier: Cardstock: Soft Sky, Marina Mist,
             Watercolorpaper
Pons: Banner
Embellishments: White Perfect Accents, Gold & White Glitter Ribbon,White Embossingpowder, Embossingbuddy
Tools: Aquapainters, Heattool
En verder: Stampin'Dimensionals, Snail Adhesive

Tot snel!
Annette

In December bij De Kijkkast: 
De SU-per Eindejaarstombola! 
Maak bij je bestelling kans op gave prijzen!
Lees er HIER alles over!


                                                           Elke keer totaal anders!
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

5 opmerkingen :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!