donderdag 17 december 2015

IJzige Watercolor Kerstkaart met Flurry of Wishes

Het lijkt buiten wel lente (ongelooflijk he?) dus als we nog sneeuw willen zien moeten we daar deze kerst waarschijnlijk zelf voor gaan zorgen. Gelukkig hebben we stempels ;o)Met de set Flurry of Wishes en wat "ijzige" kleurtjes heb ik nog een kaartje gemaakt. Deze keer heb ik de sneeuwvlokken gestempeld met Versamark en met White Embossingpoeder bewerkt. Als je daarna met inkt en water gaat werken steekt dat mooi af bij de witblijvende lijntjes. Ik vind dit echt zeldzaam mooie sneeuwvlokken, net kant!

De kleuren zijn koel en ijzig deze keer, maar doordat ik het licht heb gehouden is het een heel zacht aandoend geheel geworden.

Ook heb ik een paar vlokjes gestempeld op een los stukje papier en deze vervolgens uitgeponst met de Snow Flurry pons, en vervolgens hiervan de randjes een beetje gesponsd en van een mooi glinsterende  Rhine Stone voorzien. Die vormen straks de decoratie. 

Voor dat ik alles in elkaar ging plakken heb ik ook op de basiskaart nog wat stempelafdrukken gemaakt in dezelfde kleur inkt als het cardstock. Dat geeft dan een iets donkerdere afdruk.

De tekst komt van de set Embellished Ornaments. Dat is zo leuk: Als je meerdere stempelsets hebt kun je de stempels daarvan onderling natuurlijk ook weer combineren. Hier heb ik een banner gemaakt met de Triple Bannerpons.  


Wat heb ik gebruikt: 
Stempels: Flurry of Wishes, Embellished Ornaments (tekst)
Inkt: Wisteria Wonder, Soft Sky, Marina Mist
Papier: Watercolor Paper, Cardstock: Whisper White, Wisteria Wonder, Soft Sky
Ponsen: Snow Flurry, Banner Triple
Embellishments: Rhine Stone Basic Jewels
Tools: Aquapainter
En verder: Stampin'Dimensionals, Snail Adhesive

4 opmerkingen :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...