woensdag 4 november 2015

Nieuwe Kijkkast MAAND-actie voor november en nieuwe weekaanbiedingen!

Goede tradities moet je in ere houden en dus gaat de Kijkkast aan het eind van het jaar weer even flink KNALLEN met een gave actie die tot eind december duurt!

DE KIJKKAST SU-PER EINDEJAARS TOMBOLA!

Image result for tombola

We hebben net als de vorige jaren weer een berg prijzen verzameld, en niet de minste... Wow! Je vindt tussen deze prijzen bijvoorbeeld: Pakken cardstock, stempelsets, ponsen, embellishments, cardkits, inkten, lint, twine, lijm, embossingfolders, pakken Designer Series Paper, gereedschapjes en nog heel heel veel meer! En... het kunnen er zelfs nog meer worden!

Aan het eind van elke maand verloten we een flink aantal prijzen (minimaal tien!)

Hoe kun je winnen?


Bij elke bestelling vanaf 25 euro aan Stampin'Up! producten die je in november en december 2015 doet krijg je een lot, vanaf 50 euro zijn dat twee loten etc. Deze loten stoppen we voor jou in de mand en aan het eind van de maand worden hieruit loten gehaald en maken we de gelukkige winnaars bekend! De vaste Kijkkastklanten weten dat de winkans erg groot is. ;o) En hoe meer bestellingen er komen, hoe meer prijzen er beschikbaar gesteld worden. De winkans is en blijft dus riant!

Image result for tombola

Het leuke is dat loten die in november niet in de prijzen vallen nog in de mand blijven en dus in december nogmaals een kans hebben! Te gek toch?

Bovendien wordt je bestelling vanaf 85 euro gratis naar je huis verzonden!

Voor mij is dit een manier om na weer een heerlijk stempelvol jaar mijn dank te laten blijken aan de mensen die maken dat ik met zo enorm veel plezier met stempels en inkt, fijne mensen, de meest creatieve workshops, en met de Kijkkast bezig kan zijn!

Hier heb ik voor jullie (alsof het niet op kan!) ook meteen de nieuwe Weekaanbiedingen!
De Boughs & Berries embossingfolder is geweldig, Echt ik ben helemaal WEG van deze prachtige border. Prachtig eenvoudig toe te passen als basis maar ook in combinatie met leuke eenvoudige technieken te gebruiken. Je ziet Hier! een paar voorbeelden met deze geweldige Embossingfolder!

Maak je graag kaarten in aparte afmetingen of vormen dan is het mooi daar zelf een passende enveloppe om heen te maken. Dit Real Red Envelope Paper is daar ideaal voor. Mooi dun (zodat je portokosten niet de pan uit rijzen). Ook heb ik ontdekt dat dit papier zich ook geweldig leent om leuke bloemen te maken, door het soepele maar stevige papier kun je de blaadjes leuk bewerken! Het is trouwens ook prima inpakpapier ;o) als je alles mooi wilt laten matchen!

Stempels in de Weekly Deals zijn altijd een succes! Deze set zal hierop vast geen uitzondering zijn, want dit is een van mijn favoriete sets geworden uit de huidige seasonal catalogus. Vooral omdat deze set zo enorm mooi en tijdloos is en zich ook uitstekend leent voor allerlei leuke watercolortechniekjes! Ook wordt deze set veel gebruikt om de bekende 3d kerstkransen of sterren te maken.
Zo leuk allemaal! Hier zie je iets dat ik hiermee gemaakt heb, en de andere voorbeelden met deze superstempels hoop ik snel te kunnen plaatsen! Er zijn trouwens ook geweldige Thinlits die er precies bij passen! Doordat hier ook opengewerkte stansen bij zitten kun je zo nog meer combinaties maken!

Heb je ook die geweldige, opengewerkte sneeuwvlokkenstempels gezien? Het is net kant en je kunt er ook een pons bij bestellen waarmee je de twee kleinste sneeuwvlokken kunt uitponsen als je deze hebt gestempeld. Deze Flower Medaillon is een extra aavulling hier op, aangezien je hiermee ook de grotere sneeuwvlok perfect uitponst!

Het zijn weer supergave aanbiedingen, vind je ook niet? Natuurlijk ook prima te combineren met de Tombola ;o) De meebestelling voor deze aanbiedingen is uiterlijk tot a.s. maandag om 18.00 in te leveren. Natuurlijk kun je op elk  moment je individuele bestelling doen! Neem gerust contact op, ook als je alleen vragen hebt oid! Geen probleem, ik help je heel graag!

Tot snel!
Annette

Soms relaxed, soms uit je creatieve comfortzone, maar altijd inspirerend!
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...