vrijdag 20 november 2015

Workshops, de agenda.... en een StempelMomentje

Zo voorzichtigjesaan vult de agenda voor het nieuwe stempeljaar zich weer. De eerste vier nieuwe data staan al weer in de workshopagenda. De eerste aanmeldingen komen ook al weer binnen ;o) En natuurlijk komt er nog meer aan!
Nieuw is het Kijkkast Stempelmoment... Dat is een gezellig uurtje waarin je een leuk klein project kunt maken. Soms staat een thema centraal, soms een leuk kaartmodel, soms een bepaalde kleur of stempelset.  Elke keer iets nieuws. Het Stempelmomentje kan in de ochtend, middag of avond plaatsvinden. Een lekker bakkie koffie of thee met wat lekkers staan klaar. We werken in een klein groepje. Er is een voorbeeld voor je gemaakt maar je mag het ook aanpassen als je daar zin in hebt.
En natuurlijk kun je ook je vragen stellen en/of  even gezellig kletsen. Echt een ontspannen creatief momentje voor je zelf! Heerlijk!  De tijd is ruim gepland, dus even blijven plakken kan ook. Het is geheel aan jou ;o)   In december is er al een voorproefje, maar in januari gaan we volledig van start! Binnenkort volgen er meer data!

En er is nog meer op komst... dus houd de Kijkkast-workshopagenda maar in de gaten! ;o)
 p.s. op verzoek doe ik vanavond toch nog een extra (mee-)bestelling. De 20 procent kortingsactie loopt vandaag voor het laatst. Vanavond, vrijdagavond dus, om 20.00 uur verzend ik de (mee)bestelorder. Heb je ook nog een lijstje? Ik verzorg graag ook jou order. Misschien ook meteen leuk als Sint-Tip?

Tot snel!
Annette


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!