zondag 15 november 2015

You're Fabulous, een speciaal kadootje!

Vandaag is ons Brusselavontuur alweer ten einde, maar ik wil jullie nog even dit kadootje laten zien.


Ik had veel kadootjes mee, maar dit was een speciale, voor een speciaal iemand. Naast mijn teamgenootjes is zij degene die gemaakt heeft dat ik nog steeds, en met heel veel plezier, demo ben.

Altijd bereikbaar, betrouwbaar, eerlijk en betrokken. Zulke mensen zijn er niet zo veel....Dan mag je zo iemand toch wel FABULOUS noemen? Ik heb me dan ook uitgeleefd op een persoonlijke verpakking! Het kadootje houd ik geheim ;o))


Ik heb met behulp van het Simply Scored Scoring Tool heel makkelijk en snel een doosje op maat gemaakt uit het nieuw te bestellen extra dikke Whisper White Cardstock. Dit heb ik een beetje gesponsd aan de randen.


Met diverse stempelsets heb ik de leuke en toepasselijke teksten gemaakt waarbij ik voor een deel ook de Stampin'Write Markers heb gebruikt. Overal komt het grijs met paars terug, met een klein toefje Garden Green hier en daar. Het zilverachtige Satijnlint vind ik er PRACHTIG bij!


En heb je de bloem al herkend? Deze heb ik gemaakt met de nieuwe pons uit de Herfst Wintercatalogus. De Festive Flower Builder Pons....Ik zei het al eerder, daar kun je veel meer mee dan alleen maar kerststerren maken! Zo gaaf!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: A Whole Lot of Lovely (hostessset), Sprinkle of Life
Inkt: Perfect Plum, Elegant Eggplant, Garden Green
Papier: Cardstock: Whisper White, Perfect Plum, Elegant Eggplant, Garden Green
DSP Neutral Collection DSP
Ponsen: Festive Flower Builder, 2 inch circle, 2 3/8 inch Circle
Embellishmetns: Rhine Stone Jewels, 5/8 inch Satin Ribbon Silver

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!