woensdag 11 maart 2015

Voorjaarsachtige Weekly Deals en meer!

Wat een verrukkelijk voorjaarsweer hebben we vandaag. Ja het is nog fris, maar in een hoekje, uit de wind en in de zon, is het al heerlijk buiten toeven! In de zomer ben ik geen buitenzitter, maar in het voorjaar geniet ik er enorm van! Vogels, blaadjes, sprietjes van bolletjes, alles komt weer tevoorschijn!

Heb jij ook al een beetje het voorjaar in je hoofd? Met deze nieuwe weekaanbiedingen zit je dan helemaal goed!De tuin die weer tot leven komt zien we terug in die prachtige kaartgrote stempel Wildflower Meadow. Naast het tijdloze en neutrale design maakt ook het feit dat dit een vrij bold stempel is (dat wil zeggen: een stempel met veel "dichte" vlakken) dat deze stempel uitermate geschikt is voor allerlei leuke technieken, waardoor je met deze ene stempel oneindig veel stijlen en sferen kunt maken. Ik heb vorig jaar daarom een hele serie kaarten gemaakt met deze stempelset, allemaal totaal anders! Het extra leuke is dat niet alleen de geweldige stempel, maar ook de bijpassende embossingfolder deze week flink afgeprijsd is. Met elkaar maar ook los van elkaar toe te passen voor  nog meer mogelijkheden! Een absolute aanrader, dit tweetal!

Lentekleurtjes, die zie je terug in het bakerstwine in de kleure Bermuda Bay en Old Olive. Dat blijft bijzonder mooi materiaal dat niet snel opdringerig aanwezig is en toch altijd voor een leuk accent zorgt. Het Smoky Slate Taffeta ribbon is een prachtige neutrale lichte kleur die bij alle andere kleuren past en het lint is mooi smal en soepel waardoor het prachtig te strikken is!

Voor een beetje goudglitter is er deze week Gold Stampin' Glitter in de aanbieding. Heel mooi als je van subtiel houdt! Dit fijne glitterpoeder breng je bijvoorbeeld aan met de 2 way glue pen (blz 204 van de jaarcatalogus) of met Heat & Stick Powder (bladzijde 213 van de jaarcatalogus). Heel erg mooi!

En ja, dit moet een van de meest verkochte ponsen zijn uit het Stampin'Up assortiment! De Elegant Butterfly! Passend bij een heleboel stempels, waaronder de set vol vlinders: Papillon Potpourri, de veelzijdige collageachtige set met vintage uitstraling: Kinda Eclectic en de fraaie nieuwe gratis-te-verkrijgen Sale-A-Brationset Natures Perfection! Vlinders vertegenwoordigen voorjaar, vriendelijkheid, vrolijkheid! Een mooie vlinder is ook weer geweldig als 3 d element op het werkstuk dat je maakt met de Wildflower Meadow-stempel die ik hier boven al besprak... Just Sayin"! ;o) Het is immers super als je dingen hebt die je volop kunt combineren!

SALE- A-BRATION NIEUWS!

Door het nieuws over de Blendabilities dat ik jullie gisteren moest mededelen, zijn deze markers ook uit de Sale-A-Brationactie gehaald waardoor de voorraaden van de andere Sale-A-Brationproducten sneller zullen gaan en waarschijnlijk ook sneller zullen opraken. Door Stampin'Up! is gemeld dat er nu nog voldoende is maar dat wel geldt: Zolang de voorraad strekt! Heb je dus nog een bestelling in de planning waarvoor je ook graag het Sale-A-Brationkado van jouw keus wilt kunnen uitzoeken raad ik je dat aan dat spoedig te doen.

Nog even over de Blendabilities..

Er kwamen veel reacties en mails over dit nieuws. Dat is heel begrijpelijk. Ik kan jullie vertellen dat men bij Stampin'Up! weet dat deze alcoholmarkers een waardevolle aanvulling zijn op het assortiment en ze zullen dan ook zeker kijken naar nieuwe mogelijkheden. Het ontwikkelen en het zoeken van een fabrikant die aan de hoge kwaliteitseisen kan voldoen is alleen wel een tijdrovende kwestie. Mochten er in de toekomst weer alcoholmarkers terugkomen bij Stampin'Up! zal ik daar zeker ook weer mee gaan werken, waarschijnlijk ook in workshops. Gelukkig is er nog heel veel meer moois om ons creatief mee uit te leven! Dat gaan we, als het aan mij ligt, dan ook zeker doen! Ik hoop jullie te blijven verrassen met speciale, unieke, uitdagende en leerzame workshops! Dat delen van ideeen en het leren van nieuwe mogelijkheden met de prachtige producten is en blijft de basis!

In Maart bij de Kijkkast:
* Laatste maand Sale-A-Bration! 
* Nu nog meer keuze uit vier extra gratis te verdienen geweldige Sale-A-Brationkadoos bij een bestelling vanaf 60 euro
* Extra Kado voor gastvrouwen die nog in de maand maart een Kijkkast-workshop plannen (nog 1 kado beschikbaar!).
* Bij de Kijkkast nu geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 60 euro!
* Verloting Kijkkast Kadobon twv 20 euro onder alle bestellingen vanaf 60 euro
* Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 16 maart a.s.

1 opmerking :

  1. Meid, wat weer een fijne, enthousiaste, informatieve, positieve en eerlijke blogpost!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...