dinsdag 10 maart 2015

Nieuws over de Blendabilities.

Het was jullie inmiddels vast wel duidelijk dat ik heeelll erg graag werk met de Stampin'Blendabilties. De laatste weken is er nogal wat onrust en nieuws geweest over dit product. Er is steeds meer duidelijk geworden.

Vorige week vertelde ik  dat tot nader order de Blendabilties niet verkrijgbaar zijn en dat ze vanaf dat moment ook uitgesloten zijn van de Sale-A-Brationactie. Stampin'Up! is sinds dat bericht grondig aan het onderzoeken geweest of het mogelijk is om op korte termijn het probleem op te lossen.

Blendabilties kleuren en blenden geweldig en we waren allemaal blij met deze aanwinst voor de collectie, maar er was een deel van de markers dat niet de kwaliteit had die SU eist, en aangezien de kwaliteitsbewaking hoog in het vaandel staat willen ze dat dit niet meer voorkomt. Het probleem lag in een bepaald onderdeel van het productieproces en had invloed op slechts een klein deel van de Blendabilities

Natuurlijk werden niet goed werkende markers steeds keurig vervangen, maar dit is natuurlijk niet wat SU wil uitstralen. Er is grondig onderzocht of dit op korte termijn op te lossen is.

Helaas lijkt dit niet te gaan lukken en daarom was er maar 1 stap mogelijk. Stampin'Up! heeft met pijn in het hart besloten de Stampin'Blendabilities per direct definitief uit de collectie te halen.

Hoe vervelend ook, ik vind dit een zeer moedig besluit. Alhoewel ik (als Blendabiltiesfan!)  het echt heel naar vind ben ik ook blij dat Stampin'Up! zo haar principes hoog houdt. Hieruit blijkt respect naar ons, de gebruikers en de demonstrators.

Stampin'Up! laat weten dat ze heel heel erg vinden en alles doen wat mogelijk is om dingen op te lossen.

Blendabilities die via mij werden besteld heb ik overigens steeds gecontroleerd voor ze bij mij de deur uit gingen, dus heb je die, dan heb je een uitstekend product waar je nog heel lang heel veel creatief plezier van zult hebben. Ik blijf mijn eigen "blendies" dan ook zeker met plezier gebruiken.

Er zijn een aantal gevolgen:

Mijn geplande workshopserie met de Blendabilities komt verder te vervallen.

Blendabilities die nog in Backorder staan worden niet meer geleverd. Men mag naar keus een ander product kiezen of er volgt retourbetaling.

Sets die gekozen zijn als Sale-A-Brationkado worden niet meer geleverd, maar natuurlijk mag je een ander SAB-kado uitkiezen als vervanging. Mijn eigen  bestellingen zijn reeds in behandeling. Wend je tot je eigen demo als je ook nog iets in bestelling hebt.

Ook voor vragen kun je altijd bij me terecht, ik help je graag en zoek waar mogelijk een zo fijn mogelijke oplossing.

Binnenkort zullen er nieuwe workshops gepland worden, met andere Stampin'Up producten, waaronder ook fraaie inkleurtechnieken. Natuurlijk houd ik jullie daarvan op de hoogte.8 opmerkingen :

 1. Wat jammer! Ik wacht nu dus maar gewoon op een vergelijkbaar nieuw product. De workshopagenda ga ik goed in de gaten houden, want de workshops zijn altijd leuk en leerzaam!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Janny het is inderdaad superjammer en dank voor je pluim over de workshops...enne...die oplossing kan wel eens dichterbij zijn dan je denkt... Er zijn meer manieren om prachtig in te kleuren... ben al met iets bezig zelfs! Binnenkort meer info!

   Verwijderen
 2. Heel erg jammer! Komen ze niet terug Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op korte termijn zeker niet Brenda. Maar je weet nooit wat er in de toekomst komt. Dat weten wij ook niet. Er is gelukkig meer mogelijk als je van het kleuren van stempels houdt. Het blijft zeker jammer, maar ik sta wel achter de stap die genomen is. Zo kan ik ook voor de volle honderd procent achter de producten blijven staan en dat vind ik heel belangrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Frederique v. Leeuwen10 maart 2015 om 12:17

  Een goed en duidelijk verhaal zo. Jammer dat het moest, maar wel het beste. Het zal voor het bedrijf en voor jou ook wel een strop zijn zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad vervelend, maar ik denk graag in oplossingen, en de nieuwe ideeen komen al weer omhoog. We hebben het geluk dat Stampin'Up! zo veelzijdig is, en er zijn nog oneindig veel mogelijkheden over! Daarmee ontken ik de teleurstelling niet, maar het is nu eenmaal zo, en ergens ben ik ook wel heel tevreden dat Stampin'Up! liever zichzelf benadeelt dan de klanten. Dat zegt mij wat over hun instelling.

   Verwijderen
 5. Jammer zeg, heeellll erg jammer. Komen ze nooit meer terug?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!