woensdag 4 maart 2015

Wereldse Weekly Deals en ander nieuws!

Hallo allemaal, vandaag heb ik alweer een heleboel nieuws! Laat ik dus maar snel van wal steken.... Aangezien het woensdag is begin ik natuurlijk met de nieuwe weekaanbiedingen! Ze zijn weer top!Kijk maar eens naar de blikvanger van de week! De geweldige Artisan Label Punch en ook meteen de bijpassende stempelset Label Love! Tijdloos, stoer, los van elkaar maar ook samen natuurlijk een topset die voor vele gelegenheden te gebruiken is en ook prachtig te combineren is met andere ponsen en stempels! Je kunt natuurlijk ook andere teksten, zoals van de leuke ronde stempelset A Round Array gebruiken om op deze stempels nog een extra laagje te maken. Hier even een duidelijkere afbeelding van de supergave stempelset.... (die trouwens ook super is om voor mannenkaarten te gebruiken!) Op bladzijde 14 van de jaarcatalogus zie je er al een aantal leuke voorbeelden mee!
Ik heb het vaker gezegd, goud is helemaal hot op het moment! En als het dan ook nog gecombineerd is met dit supermooie, stevige vellum is het helemaal top! Ik gebruik het graag op kaartjes, maar zeker ook voor kadozakjes of envelopjes! Naar eigen keus sjiek, klassiek of strak modern toe te passen! Het zijn vellen van 12 bij 12 inch in drie dessins. Deze week is zo'n heel pak Gold Fancy Foil Designer Vellum met ongeveer 25 procent korting te bestellen!

Houd je van leuke tools? Dan wil je vast die leuke Fringe Scissors niet missen! Leuke franjerandjes maken, grasjes, noem maar op! Leuk voor een stoere, frisse, grungy (het is namelijk ook supergaaf om die leuke franjes te kreuken!) of Bohemian uitstraling!

Ook zijn er leuke producten voor de finishing touch bij de weekaanbiedingen. Bakers Twine en Washi Tape hoeven eigenlijk niet meer toegelicht te worden. Leuke trendy producten om je maaksel te versieren. Helemaal van nu! Ook super voor Project Life!

Gun je iemand een gelukje of wil je iemand succes toewensen? En houd je van digitaal werken? Dan is de Digital Downloadset van deze week een geweldige aanwinst voor je!

Last but not least is daar dan nog de geweldige Kit om superleuke doosjes mee te maken. Alles zit er bij en je kunt dit aanvullen met stempels of eigen versiering, maar perse nodig is het niet! Stampin'Up maakt altijd prachtige kits. Dus ook als je nog niet veel materiaal hebt kun je hiermee schattige kadootjes maken in de vorm van een Pillowboxje. Leuk voor een klein kadootje of geld en heel neutraal van thema dus ook erg leuk om aan een man kado te geven! Hier nog even een close-upje van de inhoud van de kit en van het eindresultaat vind je in de jaarcatalogus op blz 8 een leuke foto!


Nieuws Over de Blendabilities!

Image result for blendabilties

Vlak voor het weekend bereikte ons het bericht dan de Blendabilities tot nader order niet te bestellen zijn en met ingang van dat moment ook uit de Sale-A-Brationactie werden genomen. In de loop van de dagen daarop werd er meer bekend over de reden hiervan. Er zijn momenteel kwaliteitsproblemen en gelukkig is de controle streng bij Stampin'Up! en willen ze ons alleen topproducten bieden. Op dit moment wordt er keihard gewerkt aan een oplossing! Het ziet er echter naar uit dat de oplossing niet meer binnen de Sale-A-Brationperiode zal komen. Natuurlijk ben ik blij dat Stampin'Up! Zo zorgvuldig te werk gaat maar het oponthoud is natuurlijk ook echt vervelend... Voor veel van de enthousiaste cursisten die bij mij workshops van de serie Endless Possibilites with Blendabilities volgen een forse tegenvaller. Stampin'Up! zet alles op alles om het snel weer in orde te maken.
Zoals het er nu uitziet gaat de volgende workshop met de Blendabilities die op 21 maart gepland stond niet door. Natuurlijk vervolg ik als alles weer normaal verkrijgbaar is deze workshops. Ik houd jullie uiteraard op de hoogte! We hopen dat alles snel weer in okay is, want het werken met deze geweldige Alcoholmarkers is enorm ontspannend, geeft prachtige resultaten, zijn op HEEL veel manieren te gebruiken om spectaculaire effecten mogelijk te maken maar ze zijn ook gewoon ronduit geweldig om mee te werken!

Sale-A-Bration nieuws!

In de vorige blogpost vertelde ik jullie het nieuws al dat er vier extra Sale-A-Brationkadoos aan het aanbod toegevoegd zijn! Dit heeft Stampin'Up! Nog niet eerder gedaan! Ontzettend leuke en mooie producten zijn er bij gekomen Ik ben al bezig met het maken van leuke projecten met dit moois!

Deze vier producten zijn dus alleen deze maand te verkrijgen! Bij een bestelling vanaf 60 euro mag je een kado uitkiezen! Maar ook de andere geweldige Sale-A-Brationkadoos zijn natuurlijk nog steeds beschikbaar! Je vindt ze in de speciale folder aan de rechterzijde!

Sale-A-Brationmarathon bij de Kijkkast!

De komende tijd zal er een grote hoeveelheid creatieve blogposts voorbij komen bij de Kijkkast. Daarvoor zal ik veelal de Sale-A-Brationproducten gebruiken, vaak in combinatie met de andere prachtige producten uit de Seizoenscatalogus EN de Jaarcatalogus. Van heel eenvoudig tot vol techniekjes! Kom dus de komende tijd maar regelmatig even langs! Na een maand weinig posts, door onder andere ziekte, zal ik het flink goed gaan maken ;o) De materialen zijn TE gaaf! En ik heb TE veel ideeen hiermee, dus ik hoop dat ik het allemaal in een maand kan laten zien!

Het is maart.....Vergeet vooral de leuke maandacties van de Kijkkast niet!

De hostessactie die ik in de vorige post aankondigde is verlengd, er is namelijknog 1 stempelset verkrijgbaar. Wacht niet te lang met het boeken van een workshop bij je thuis, en krijg deze fraaie set kado! Alleen zolang de voorraad strekt! En profiteer ook van de diverse Sale-A-Brationvoordeeltjes voor hostessen gedurende de maand maart! Lees er in de vorige blogpost meer over!

Alle leuke Kijkkast-extra's voor maart nog even op een rijtje:
* Laatste maand Sale-A-Bration!
* Nu nog meer keuze uit vier extra gratis te verdienen geweldige Sale-A-Brationkadoos bij een bestelling vanaf 60 euro
* Extra Kado voor gastvrouwen die nog in de maand maart een Kijkkast-workshop plannen.
* Bij de Kijkkast nu geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 60 euro!
* Verloting Kijkkast Kadobon twv 20 euro!
* Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 9 maart a.s.


Tot snel!


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...