donderdag 5 maart 2015

Soms is eenvoud genoeg...

Een kaart of ander maaksel hoeft echt niet altijd ingewikkeld te zijn.... of veel tijd te kosten....Soms is simpel gewoon genoeg...

Sterker nog... soms is eenvoud juist heel veelzeggend!Zeker als je een mooie afbeelding hebt, zoals deze ge-wel-dig mooie Lotusbloemen.

Vandaag wil ik laten zien hoe mooi deze set is in eenvoud. Maar tegelijkertijd zijn deze bloemen zo gedetailleerd!

Doordat de bloemen in drie lagen gestempeld worden, krijg je geweldige nuances en kun je diepte creeeren. Dit geeft een heel teer effect. Een beetje sereen zelfs als je er niet te veel toeters en bellen aan toevoegt.


Dat heb ik bij deze kaart dus bewust niet gedaan. Hij is mooi in eenvoud, en daarom heel veelzeggend! Voor extra rust heb ik twee tinten paars gekozen... Paars is een spirituele en rustgevende kleur. De enige versiering zijn het katoenen lint en de spettertjes van de Gorgous Grunge stempelset in de hoeken. Genoeg is genoeg toch?

Deze prachtige Lotus-stempelset is een van de producten die je gratis kunt uitkiezen tijdens de Sale-A-Brationperiode. Het is een van de meest geliefde sets van dit jaar, wat ik heel goed begrijpen kan: Een beauty is het!

Wees niet bang dat stempelen met deze "Lotus Blossom Stamp Set"moeilijk is want doordat de stempels van Photopolymeer zijn gemaakt kun je er doorheen kijken en zie je dus precies wat je doet en waar je stempelt. Het is dus heel makkelijk maar heeft toch een groots effect ;o)
De Lotus Blossom-stempelset bestaat uit 7 stempels, waarvan twee prachtige teksten,  en is in allerlei sferen toe te passen. Daarvan zullen er binnenkort vast nog voorbeelden  voorbij komen! ;o)

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Lotus Blossom, Gorgeous Grunge
Inkt:Wisteria Wonder, Elegant Eggplant, Pear Pizzazz, Old Olive
Papier: Cardstock: Wisteria Wonder, Elegant Eggplant, Whisper White
Embellishments:1/4 Inch Cotton Ribbon Pear Pizzazz
Tools"Stampin'Distress Tool, Stampin'Trimmer, Papersnips
En verder:Stampin'Glue Sticks

Workshopnieuws!

Voor de liefhebbers van Mixed media invloeden, bijzondere techniekjes en Vintage is er leuk nieuws......... Er staat een nieuwe datum gepland voor een geheel vernieuwde en nog meer uitgebreide versie van de Vintage For Men workshop!  Een workshop vol technieken, foefjes, trucs en tips om de materialen op geheel nieuwe, verrassende en stoere manieren te gebruiken! Kijk voor meer info in de Kijkkast Agenda

In Maart bij de Kijkkast:
* Laatste maand Sale-A-Bration!
* Nu nog meer keuze uit vier extra gratis te verdienen geweldige Sale-A-Brationkadoos bij een bestelling vanaf 60 euro
* Extra Kado voor gastvrouwen die nog in de maand maart een Kijkkast-workshop plannen.
* Bij de Kijkkast nu geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 60 euro!
* Verloting Kijkkast Kadobon twv 20 euro!
* Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 9 maart a.s.


1 opmerking :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!