donderdag 19 maart 2015

Er zijn weer nieuwe Weekly Deals!


Deze week heel veel leuks! Maar liefst drie fraaie embossingfolders om je cardstock van een mooie textuur te geven door middel van een relief. Maar ook heel erg geschikt voor diverse achtergrondtechnieken met inkt!

Dan hebben we ook nog het pak A4 cardstock in een van mijn favoriete geeltinten... Crushed Curry. Een heel warme volle kleur! Geel is prachtig te combineren met diverse andere kleuren!

(het is trouwens ook een heel mooie warme kleur voor kaartjes, tractatiedoosjes etc in PAASTHEMA!))

In die zelfde kleur is ook het stoere, fris gestreepte Grosgrainribbon in de aanbieding! Een mooi breed lint dat ik vaak gebruik voor kleine kadootjes en als accent op kaartjes. Het is ook heel erg leuk om een klein stukje dubbel te vouwen en als tabje te gebruiken.

Dan hebben we nog twee soorten lint: Het Chocolate Chip 1/4 inch Chevron Ribbon ( ik ben dol op dit mooie motief!!) en het sjiek klassieke Very Vanilla Satin Ribbon, met de zachte glans waardoor je hele creatie een luxe uitstraling krijgt! Prachtig!

Zou je graag iets van de Weekly Deals willen bestellen? Dat kan altijd.  Geef dan tijdig je bestelling aan me door. Voor deze aanbiedingen is dat uiterlijk op a.s. dinsdag om 16/00 uur...Je kunt de weekaanbiedingen altijd combineren met de producten uit de geldige catalogi, en bij een bestelling vanaf 60 euro kun je natuurlijk ook je Sale-A-Brationkado uitkiezen!

In maart bij de Kijkkast:

* Laatste maand Sale-A-Bration! 
* Nu nog meer keuze uit DERTIEN extra gratis te verdienen geweldige Sale-A-Brationkadoos bij een bestelling vanaf 60 euro
* Extra Kado voor gastvrouwen die nog in de maand maart een Kijkkast-workshop plannen (nog 1 kado beschikbaar!).
* Bij de Kijkkast nu geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 60 euro!
* Verloting Kijkkast Kadobon twv 20 euro onder alle bestellingen vanaf 60 euro
* Eerstvolgende (mee-)besteldag: dinsdag 24 maart a.s.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...