woensdag 25 maart 2015

Superleuke Weekly Deals, een aantal slimme tips en een nieuwe workshop!


Wow, papierliefhebbers kunnen hun hart ophalen deze week! Wat een leuke dingen, en wat een leuke prijsjes ;o)

We hebben cardstock in drie mooie kleuren, Crisp Cantaloupe en Pistachio Pudding, en het warme en diepe Rich Razzleberry. Altijd goed, en een mooie en onmisbare basis! Een van de kenmerken van Stampin'Up is het feit dat alles zo mooi op elkaar afgestemd is. Er zijn dus ook inkten, lintjes, embellishments, twines, designpapers waar de kleuren altijd weer in terugkomen. Dat is echt ideaal combineren!

TIP: De kleuren Crisp Cantaloupe en Pistachio Pudding horen bij de In-Colors van 2013-2015, wat inhoudt dat ze per 2 juni, als de huidige jaarcatalogus uitloopt, niet meer verkrijgbaar zijn! Heb je dus inkten, designpapier etc in deze kleuren, is het dus slim om nu al een beetje vooruit te denken en een extra pak cardstock mee te bestellen zodat je kunt blijven combineren.

We hebben bij de weekaanbiedingen ook een pak Specialty Designers Series Paper: ....... Gold Soiree genaamd! En omdat er "Specialty" voor de naam staat betekent dat er iets Extra's aan het papier te zien is, en dat het extra luxe is. Bij het Gold Soiree Papier betekent dat dat er naast de fraaie vintageachtige, romantische motieven er ook subtiele goudaccenten op deze mooie papiertjes zitten. Absoluut heel fijntjes en sjiek, maar ze springen er wel uit! Echt geweldig papier!

TIP: Toevallig (?) zitten in dit papier ook de kleuren Crisp Cantaloupe EN Pistachio Pudding! Ideaal dus om deze te combineren met het cardstock uit deze Weekaanbiedingen!

En voor de echte papierverslaafden heeft Stampin'Up! ook nog eens een megadik "Stack" prachtig designpapier toegevoegd waarin alle kleuren van de Regals serie zitten. Dit zijn blocks met maar liefst 40 vellen Designpapier, in vier leuke, fijne motiefjes zoals stipjes, ruitjes en zigzagjes. Steeds in een tint gecombineerd met wit. Dit maakt dat dit papier heel rustig en neutraal is, en met allerlei ander papier geweldig combineert. De kleuren in dit block zijn Always Artichoke, Cajun Craze, Cherry Cobbler, Crushed Curry, Elegant Eggplant, Garden Green, Island Indigo, Night of Navy, Perfect Plum en Rose Red. Allemaal warme, zachte kleuren!

TIP: Dit papier is door de neutrale en tijdloze motiefjes geweldig om te matten/laagjes van te snijden, tasjes en doosjes te maken, enveloppen, wikkels, etc! Ik gebruik het ook graag voor mijn Project Life creaties, omdat het ideaal combineert met de Project Life Kaartjes en door de subtiele motiefjes maak je er ook gave embellishments mee!

Over tasjes en doosjes gesproken... Als je hem nog niet hebt, de Envelope Punch Board, dan is dit je kans! Hij is deze week extra leuk geprijsd! Niet alleen enveloppen, maar ook kadozakjes, leuke doosjes, tasjes, mandjes, strikken en nog veel meer kun je hiermee maken! En het is echt SU-permakkelijk!

TIP: Binnenkort is er bij de Kijkkast weer een leuke nieuwe workshop: Bags, Boxes and Baskets! Aangezien in deze nieuw ontwikkelde workshop alle creaties met de Envelope Punch Board gemaakt worden heb je dan je eigen exemplaar nodig! Misschien verstandig om hem nu alvast tegen gereduceerde prijs te bestellen en misschien met iets ander te combineren zodat je OOK nog een Sale-A-Brationkado kunt uitkiezen! Deze workshop is gepland op 19 april a.s.  en meer informatie vind je in de KIJKKAST-AGENDA.

Tenslotte is er dan nog een van mijn favoriete embellishments in de aanbieding, het Wisteria Wonder Seam Binding Ribbon! Dat mooie soepele, dunne, zachtglanzende lint dat zich perfect leent voor het maken van mooie strikken zonder dikke "dotten" te maken maar wat zich ook heel makkelijk laat bewerken tot een grungy uitziend lint voor vintage-achtige projectjes! En deze kleur.. mmm.. echt prachtig als je van paars houdt!

Wat een leuke weekaanbiedingen!

Tot snel!

* LAATSTE WEEK van de Sale-A-Bration! 
* Nu nog meer keuze uit DERTIEN extra gratis te verdienen geweldige Sale-A-Brationkadoos bij een bestelling vanaf 60 euro.. Je kunt dus kiezen uit 23 producten. Kijk HIER vor het totaaloverzicht
* Bij de Kijkkast nog een week lang geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 60 euro!
* Verloting Kijkkast Kadobon twv 20 euro onder alle bestellingen vanaf 60 euro
* Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 30 maart a.s.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...