woensdag 25 februari 2015

Weekly Deals, Nieuwe producten, Gratis producten verdienen, Nieuwe Kijkkast weekactie en meer!

Ja echt hoor....Neem er maar even een kopje koffie of thee bij want ik heb HEELLL veel leuks te vertellen! Allereerst zijn daar natuurlijk de Weekly Deals!

Deze week hebben we heel veel mooie materialen om de finishing touch aan je werkstukken te geven. Lint in verschillende kleuren en breedtes... Het smalle, en geweldig te strikken felroze Melon Mambo Cotton Ribbon, het supersoepele Night of Navy ( Donkerblauw is helemaal van nu!) Seam Binding Ribbon en het geweldig geliefde Whisper White Satin Ribbon dat ook nog een prachtig te kleuren is met inkt, refills, spritzers,  markers of Blendabilities!

Houd je van een wat stoerder details kun je kiezen voor diverse soorten Bakers Twine. Het Basic Gray Bakers Twine is mooi dun en soepel, en past eigenlijk overal bij. Is ook geweldig bij Project Life bijvoorbeeld doordat het zo mooi dun en soepel is. Of je kiest voor Thick Bakers Twine, waarvan de kleur Crisp Cantaloupe deze week afgeprijsd is. Dit iets dikkere twine is superleuk om doosjes en zakjes te omwikkelen of te voorzien van een kwast of strik. Maar ook kun je je draadjes uit elkaar halen en weer op andere manieren toepassen. Erg, erg leuk!

Ja, daar is hij, de geweldige Build a Banner Refill kit! Deze bestaat uit geweldig leuke papercanvasbanners met stoere nestelringen en bijbehorend touw. Dit is zo leuk te bewerken, te bestempelen, te besprayen, te sponzen, te beplakken en wat je maar wilt om er je eigen banner/slinger mee te maken!
Je kunt je voorstellen dat je hier heel stoere werkstukken mee kunt maken, maar de Brocanteachtige Banner workshops die ik met deze set gegeven heb waren ook een doorslaand succes! Er zitten maar liefst 18 Banners in de set, en de maat van de banners is 12,7x 17,8 cm. Op bladzijde 203 van je jaarcatalogus lees je er meer over!

Natuurlijk moet ik ook een doosje In Color Sequins hebben, want mijn eerste twee doosjes heb ik compleet opgebruikt op kaarten, in shakerboxes en schudzakjes, voor Project Life, op kadootjes als subtiel glimmerdetail... Echt een allerschattigst en betaalbaar embellishment!

De digitale kit is voor de liefhebbers van kadootjes en kadoosjes! Leuke paaspresentjes kun je hiermee maken!

Maar er was meer nieuws!

We beginnen binnenkort met de derde en laatste maand van de Sale-A-Bration periode! Het grootste kadootjesfeest van het jaar!Bij elke aankoop van 60 euro aan Stampin'Up! producten mag je gratis een van de geweldige producten uit de speciale catalogus kiezen. Je vindt deze catalogus in de rechterkantlijn van het Kijkkastblog!Deze actie blijft gewoon nog tijdens de hele actieperiode gelden maar in maart doet Stampin'Up! er nog een schepje bovenop door NOG EENS VIER Sale-A-Brationkadoos te introduceren. De keus wordt dus nog groter en nog aantrekkelijker.... Alleen... nog moeilijker om te kiezen... want kijk maar eens naar het leuks dat we vanaf 1 maart ook nog mogen uitkiezen! En ja, dit is echt alleen maar geldig van 1 t/m 31 maart! Daarna zijn deze producten niet meer te bestellen! En ze zijn leuk! Echt HEEL leuk! Je kunt de hele brochure ook HIER bekijken!

De eerstvolgende (mee-)besteldag is maandagavond 2 maart! (Als je hiervan gebruik wilt maken, zorg dan dat je bestelling voor 18.00 bij me binnen is.)

Tijdelijke Actie bij de Kijkkast:

In maart heb ik nog enkele plekjes vrij in de agenda! En er is nog Sale-A-Bration dus kan het organiseren van een workshop bij je thuis voor jou extra kadootjes opleveren. Daarom een speciale aanbieding! Ik stel namelijk drie gratis stempelsets beschikbaar! Wil je er ook eentje bemachtigen? Volg dan dit plan:

* Kijk snel in je agenda en prik een datum ( of enkele mogelijke data) voor een gezellige Kijkkast-workshop bij je thuis in de komende maand maart!
* Maak VOOR 1 maart met mij een afspraak. Natuurlijk houd ik zoveel mogelijk rekening met je voorkeur en die van jouw gasten en bedenken we in overleg de inhoud, de techniek of het thema. Dit kan een workshop zijn, of een gezellige middag of avond met make and takes! Een eerste kennismaking met wat uitgebreidere uitleg is ook mogelijk!
* Nodig een aantal gezellige mensen uit! Vriendinnen, zussen, collega's, buren, alles kan! Heren zijn natuurlijk ook zeer welkom! Ervaring is absoluut niet nodig ( het is zelfs erg leuk om de blije en verbaasde gezichten van je gasten te zien als ze tijdens jouw workshop ervaren dat zij ook mooie dingen kunnen maken! Dit blijf ik steeds weer fantastisch vinden om te zien!)
* Mijn workshops zijn altijd vrijblijvend en gericht op lekker en gezellig samen mooie dingen maken, maar mochten jij of je gasten iets willen bestellen kan dat voor jou als gastvrouw gratis producten opleveren. Dit is nog eens extra, dus bovenop de Sale-A-Brationkadoos die jij en je gasten sowieso al kunnen verdienen!
* Op de dag van de workshop zorg je voor een tafel en stoelen, een kopje koffie of thee, en misschien een koekje of iets anders lekkers....de rest neem ik voor je mee!
* Voor de gastvrouw EN de gasten is er altijd een leuke attentie! De gastvrouw krijgt bovendien een gratis jaarcatalogus en voorjaarscatalogus.
* Als jij een van de eerste drie personen bent die zich meldt voor deze actie krijg je naast al het andere leuks als gastvrouw deze stempelset kado! Alleen voor workshops in maart, en alleen voor de eerste drie personen die zich melden als gastvrouw!


Kijkkast Acties voor de maand MAART

Het is nog geen maart, maar we maken alvast de nieuwe maandacties bekend!

Bij bestellingen vanaf 60 euro betaal je in maart GEEN shipping- of handlingskosten!
Onder alle bestellingen vanaf 60 euro die in de maand maart gedaan worden verloten we een Kijkkast Kadobon twv 20 euro!

We gaan er tijdens deze laatste Sale-A-Brationmaand nog even een groot en creatief stempelfeest van maken!

Dit was het voor vandaag. Mijn excuses voor de enorme hoeveelheid informatie! Door de griep had ik even wat in te halen ;o) Aan een aantal creatieve blogposts wordt ook hard gewerkt! Tot snel!
Alle leuke extra's voor maart nog even op een rijtje:
* Laatste maand Sale-A-Bration!
* Nu nog meer keuze uit vier extra gratis te verdienen geweldige Sale-A-Brationkadoos bij een bestelling vanaf 60 euro
* Extra Kado voor gastvrouwen die voor maart een Kijkkast-workshop plannen.
* Bij de Kijkkast nu geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 60 euro!
* Verloting Kijkkast Kadobon twv 20 euro!
* Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 2 maart a.s.


2 opmerkingen :

  1. Het ziet er allemaal echt formidabel uit Annette! Ben blij te zien dat je weer opknapt... de energie spat er weer van af. Wat een leuke acties allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. It all sounds great and your blog is such fun! Love to visit the Kijkkast!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...