zondag 10 april 2016

Simpel-op-Zondag#9 en diverse KOOPJES

Gisteren ben ik heerlijk met vriendin en teamgenootje Maaike een dagje naar het grote Stempelevent in Nijkerk geweest. Een gezellige dag waar ik nu eens gewoon als bezoeker rondliep en me weer eens heb kunnen verdiepen in en vergapen aan alles wat er op stempelgebied aangeboden wordt. Heel belangrijk om goed blij te blijven op je "vakgebied" nietwaar? ;o))  Nou, het was een heerlijk dagje, en het was leuk weer heel veel bekenden tegen te komen.... Natuurlijk ook genoten van alle mooie spulletjes, ook al heb ik bijna niets gekocht... Hoe meer ik zie, en vergelijk, en uitprobeer, hoe blijer ik word van de materialen waar ik als SU demonstratrice mee kan en mag werken! Echt waar!

Vandaag heb ik voor jullie een kaartje en Koopjesnieuws!

Mijn Simpel-Op -Zondag-kaartje is er eentje met een verhaaltje. Onder mijn klantjes en workshopgasten zijn er diverse dames die niet altijd even blij zijn door nare dingen die in hun leven gebeuren. We maken het allemaal op zeker moment mee. Er wordt hier juist tijdens het stempelen best vaak even over dit soort dingen gesproken. Fijn dat er een sfeer is waarin dit kan! Nee hoor, we houden helemaal geen "zware" gesprekken. Er is veel ruimte voor een lach, maar af en toe ook voor die traan. Ik ben altijd blij dat men hier dat soort dingen ook durft te delen!

We zijn  het er dan elke keer over eens dat je er echt wat van moet maken, en vooral moet genieten!
Mooie momenten verzamelen!


Daarom deze tekst zo mooi... De beste dingen van het leven zijn geen dingen!
Vriendschap, waardering, tevredenheid, respect, een blij gevoel, de kleine dingen....dat zijn de "dingen"waar het in het leven toch vooral om draait!

Dit kaartje maakte ik laatst tijdens een oergezellige ADJU-avond. Het materiaal van die keer nodigde mij uit om een paar "warme"kaartjes te maken. De prachtige, geschetste bloem (Ik denk dat het een Magnolia is, maar als ik het mis heb hoor ik dat graag) komt uit de set Remarkable You. Deze set gebruik ik meestal in een wat klassiekere setting maar op dit wat modernere kaartje doet hij het ook geweldig!

De tekst komt uit de set Feel Goods! De naam zegt het al, een echte set om iemand een hart onder de riem, bemoedinging of opsteker te geven. Vijf geweldige bemoedigende, positieve, blije, mooi grote quotes die heel geschikt zijn voor speciale kaartjes en speciale personen!


Het leuke van de ADJU-avonden is onder andere ook dat je op hele nieuwe combinaties komt de je anders niet zo snel had bedacht misschien, maar die vaak verrassend goed uitvallen! Hier gebruikte ik het warme, wereldse Designer Series Papier "Bohemian" als basis en de bijzondere kleurencombinatie van dit papier geeft aan al je creaties iets extra! Als je dit papier gebruikt en de kleurencombinaties aanhoudt heb je eigenlijk altijd een bijzonder kaartje.


Het fijne vind ik altijd dat alles zo goed matcht waardoor je hele gekke dingen kunt gaan combineren maar je toch een basis hebt die maakt dat alles bij elkaar klopt. Het is zo een simpel maar heel warm kaartje geworden!

KOOPJES!!!

Vanwege het Stempelevent heeft Stampin'Up! een speciale weekendaanbieding! Deze geldt nog tot maandagavond, morgen dus!

De NEDERLANDSTALIGE stempelset K.J.E.G. is ideaal om kadootjes, geld, kadobonnen, giftcards ed van een speciale verpakking te voorzien! Alleen dit weekend kost hij slechts 25 euro ipb 30 euro!
En ook is er de speciale bundel, met de superschattige Gift Card Envelope Die-set die perfect combineert met de K.J.E.G. stempelset! De maat is afgestemd op kadokaartjes, zoals je die overal kunt kopen. Maar natuurlijk kan er nog veel meer mee dan dat ;o) Hoe leuk is dat om hier complete kadootjes mee te maken (maar ook bijv. doosjes minialbumpjes en speciale kaarten!) De GEHELE bundel, dus de stempelset EN de bijpassende Dies zoals je deze op de foto ziet, kosten dit weekend slechts 55 euro ipv 59,50!


Pas wel op, deze aanbieding is geldig tot en met maandag 11 april, 23.59 uur! Voor maandagavond staat een (mee-)bestelling gepland, dus daar kun je gebruik van maken als je verzendkosten uit wilt sparen. Ik verzamel tot 19.00 uur de lijstjes! Ik verzorg graag je bestelling en doe er natuurlijk weer een leuk extraatje bij ;o) Heb je nog vragen mag je natuurlijk altijd even contact opnemen!

Nog meer koopjes!

Het uitverkooprek, oftewel Clearance Rack is ook aangevuld! OP IS OP! Kijk maar hier en vul je lijstje aan, want er zitten HEEL leuke dingen bij! Met korting tot wel 60 procent ;o)

Je vindt de lijst met uitverkoopproducten HIER!!

Enne... vergeet ook de GEWELDIGE weekaanbiedingen niet van deze week! Weet je nog? Het waren er maar liefst 14! Je kunt ze {hier} nog eens bekijken!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Feel Goods, Remarkable You
Inkt: Island Indigo, Bermuda Bay
Papier: Cardstock: Bermuda Bay, Crushed Curry, Very Vanilla
DSP: Bohemian
Pons: Ornate Tag Topper
Embellishments: Dotted Lace Trim Delightful Dijon
En verder: Paper Snips, Multi Purpose Liquid Glue, Stampin'Dimensionals

Tot snel!
Annette

*Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 4 april om 19.00 uur


Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

  Laat je aangenaam verrassen!
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

8 opmerkingen :

  1. Anneke Valkering11 april 2016 om 13:03

    Een prachtige kaart! Zo mooi en stijlvol gecombineerd! Een supergave simpel op zondag kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, het is altijd supergezellig en fijn bij jou!
    Je kaart vind ik enorm stijlvol en lief!
    Het was weer geweldig om te lezen. Je schrijfstijl is top!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit papiet vond uk altijd horen in de categorie wat onwijs lelijk, maar jij weet er wat waanzinnigs van te maken. Petje af een schitterende kaart heb je ermee gemaakt. En yep dit is een magnolia.

    Liefs Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoe is het mogelijk! Ik vind het werkelijk PRACHTIG papier! De kleuren zijn uniek! Heb je al geprobeerd het met zwart te combineren of met goud bijvoorbeeld? Helemaal te gek Yvon!

      Verwijderen
    2. Nee, omdat ik het zo lelijk vond nooit aangeschafd haha. Zo zie je maar weer

      Verwijderen
    3. Nee nooit aangeschaft dit papier omdat ik het zo lelijk vond. Maar zo zie je Maar weer.

      Verwijderen
  4. Een heel eenvoudige kaart maar ook heel bijzonder door de prachtige manier waarop je alles hebt gecombineerd!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!