woensdag 22 september 2021

Rustiek herfsthoekje - Stempel Schatten Bloghop - Home Decor

 

Hallo en welkom bij deze Bloghop van de Bloghopgroep Stempel Schatten! Deze groep gaat de verborgen/vergeten schatten uit de catalogi ontdekken en in het zonnetje zetten! Er zijn namelijk af en toe sets die je maar heel weinig voorbij ziet komen terwijl het toch echte pareltjes zijn!

Een goede reden om daar met deze groep iets aan te doen!


Deze maand is ons onderwerp Home Deco, oftewel iets om je huis aan te kleden!

Dit onderwerp past echt in deze tijd van het jaar. We gaan allemaal immers weer meer tijd binnen doorbrengen, en dus is het leuk om het huis dan even extra gezellig en knus te maken. Zeker nu het najaar is, en de dagen korter worden!


Zelf doe ik dat ook zeker! Zo rond het begin van oktober maak ik in ons huis altijd wat sfeerhoekjes in herfstsfeer. Qua decoratie is dit misschien wel het mooiste seizoen, als ik tenminste aan de kleuren denk. Herfstkleuren vind ik he-le-maal geweldig!

Op ons oude, zelf opgeknapte kastje in de huiskamer en op de vensterbank in de keuken richt ik het straks weer helemaal in met bladeren, pompoenen, kastanjes, denappels en eikeltjes (en wat ik buiten maar vind) en.... spinnen. Nepperds uiteraard ;o)

Voor deze bloghop ben ik dus alvast een beetje begonnen met de herfstdecoratie. En omdat ik dol op lampjes en lichtjes ben heb ik voor deze gelegenheid een tweetal kaarsen aangekleed in een beetje rustieke herfstlook, in kleuren die mooi in ons huis passen.


De hoofdrol wordt hierbij uiteraard gespeeld door een echte Stempel Schat, namelijk de set Love of Leaves. Deze set staat in de jaarcatalogus, en zag je vorig jaar regelmatig maar nu eigenlijk nog  maar heel weinig. En dat is zonde, want het is een geweldige set, met een heel eigen stijl, waarmee je bovendien allerlei leuks kunt doen! In allerlei stijlen! En... door het hele jaar!

Vandaag gebruikte ik een leuke techniekje... Ik ga je er alles over vertellen!


Als je LED kaarsen gebruikt kun je daar prima op werken met papier, en uiteraard stempels en inkt!
Ze geven bovendien prima en gezellig licht!


Ik begon met het "bekleden"van de kaarsen, met twee stroken van het Harvest Meadow Designpapier. Ik koos uit dit pak papier kleurtjes die mooi bij ons huis passen. Ik scheurde van beiden de bovenrandjes af en zette die aan met Soft Suede inkt, met een Blending Brush.

Hier op heb ik hier en daar de "spikkeltjes"stempel afgedrukt uit de nieuwe stempelset Gorgeous Leaves.


Om het door het contrast net even wat "pittiger" te maken EN omdat het lekker stoer staat, kwam er een stukje van het Faux Suede Trim omheen in de kleur Early Espresso. 

Daar vlak boven wond ik er een paar keer Linen Thread omheen. Dat naturel kleurtje is natuurlijk altijd goed, en de ruwe look draagt weer bij aan de stoere, rustieke look. En ja, daar houd ik nu eenmaal van! ;o)


Voor op de kaars kwam een groot, meerkleurig blad Hiervoor gebruikte ik de grote stempel uit de Love of Leaves set en beinkte deze met Soft Succulent. Ik stempelde deze lichtelijk af op een klad papiertje en vervolgens bracht ik op willekeurige plekken wat inkt aan in de kleuren Pool Party en Soft Suede. Daarna drukte ik de stempel af, en kreeg ik het kleurpalet dat precies bij de laagjes designpapier paste.


Ik stanste het blad uit, en stanste meteen wat extra blaadjes uit restjes cardstock. De mooie stikselnerfjes die ik er ook in stanste maken het effect extra leuk.


Hiervoor gebruikte ik nog een Stempel Schat, de Stitched Leaves Dies. Deze passen perfect bij de Love of Leaves Stempelset! Beidien zijn te vinden in de jaarcatalogus!

* Mocht je deze materialen (en/of iets anders) nu misschien willen bestellen, kun je deze week nog gebruik maken van de Sale-A-Bration, en een gratis kado uitkiezen!*


Door al die blaadjes dan ook nog een beetje te kreuken en te plooien, en de randjes nog wat aan te zetten met bruine inkt (Soft Suede)  krijg je een lekker ruig resultaat, wat best wat op van de droge, knisperende herfstblaadjes lijkt!


De kaarsen staan erg leuk op deze stoere white wash houten kandelaars, maar ik besloot ook de kandelaars zelf nog een beetje aan te kleden.


Daarom maakte ik een setje bijpassende labels!


Voor de achtergrond gebruikte ik nog een Stempel Schat: De set Birch, een grote, superstoere achtergrondstempel!


Ik plakte onderaan wat restjes van het Designpapier dat ik ook voor de kaarsen had gebruikt, en stanste er twee labels uit met de Tailor Made Tags Dies.


Ik stempelde en stanste nog een zelfde meerkleurig blad zoals ik hierboven al omschreef,, en gebruikte voor elk blad een deel hier van. In de stempelset zitten ook diverse mooie teksten, maar voor deze Home Deco labels hield ik het bij Hello!


Bovenaan kwamen verstevigingsringetjes uit Early Espresso Cardstock, en ik voegde nog wat Matte Decorative Dots toe als kleuraccentje, en daarna knoopte ik de labels met Linen Thread vast aan de voeten van de kandelaars.


Zo komen alle elementen weer ergens terug!


Als je je eigen Home Deco maakt kun je het altijd bij de interieur laten passen... En is het makkelijk te verwisselen als de herfsttijd voorbij is!

En je hebt natuurlijk ook altijd iets origineels en aparts, en je kunt met weinig onkosten je inrichting leuk aanvullen! Kortom: Superleuk om te doen!


Binnenkort ga ik mijn herfsthoekje verder aanvullen, maar het begin is er nu, en wat vind ik het al gezellig!! 

Het is echt super-te-gek-gaaf om ook voor dit soort projecten mijn stempelspulletjes te kunnen gebruiken!


Mocht je de Love of Leaves set ook zo mooi vinden, en wil je meer ideetjes en een video zien met deze geweldige stempels, klik dan maar eens >>HIER<<, dan zie je achter elkaar wat ik hiermee al heb gepost.

Dit was dan weer mijn bijdrage voor deze keer, ik hoop dat je het leuk vond! Dank voor je bezoek aan de Kijkkast!
Vergeet niet om de bijdragen van de andere designers van team Stempel Schatten te bekijken ;o) Wij voorzien je samen graag van leuke ideetjes en nieuwe inspiratie! Alle links vind je hier onder!

De lijst met gebruikte producten heb ik ook toegevoegd. Alle producten zijn natuurlijk weer te bestellen bij de Kijkkast!

Veel plezier bij je vervolg van de hop, en heel graag tot snel! XXX AnnettešŸ’š

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Love of Leaves, Birch, Gorgeous Leaves
Papier: Cardstock: Basic White, Soft Suede, Early Espresso
            DSP: Harvest Meadow DSP
Inkt: Soft Suede, Early Espresso, Soft Succulent, Pool Party
Dies: Stitched Leaves Dies, Tailor Made Tags Dies
Embellishments: Faux Suede Trim Early Espresso, Matte Decorative Dots
Tools: Stampin'Cut & Embossing Machine, Blending Brushes, Sponge Daubers

***Zondag 3 oktober:
Samen-Stempel-Middag bij de Kijkkast!
Doe je ook mee?


Het grootste stempelfeest van het jaar!
Tot en met eind september: SALE-A-BRATION!
Verdien GRATIS prachtige stempelproducten -> INFO!


Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Maandag 27 september  om 19.00 uur
Maandag 4 oktober om 19.00 uur



De Kijkkast-SEPTEMBER-actie: Gebruik de actuele hostesscode SP9ATYWY
en ontvang bij een bestelling vanaf 90 euro 
nu gratis een pakje CUTE STARS twv 9 euro!

TIP: Bestel je voor 200 euro of meer mag je voor 10 procent van je bestelbedrag 
GRATIS producten uitkiezen!


De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!
Kies voor 175 euro producten uit en betaal slechts 129 euro
Kies er vervolgens t/m eind september als extra kado 1 voordeelpakket GRATIS bij uit uit de Minicatalogus - ongeacht de waarde hiervan!
Laat dit vervolgens gratis (zonder verzendkosten!) naar je huis versturen.
Je krijgt hierbij ook nog gratis catalogi ed meegestuurd!
en bestel -als je dat wilt- voortaan je eigen stempelmaterialen met altijd minstens 20 procent korting!
Lijkt dit jou ook een topidee? Neem snel contact met mij op! Dan help ik je verder!



Catalogus aanvragen:

Wil jij de nieuwe catalogus en/of Minicatalogus ontvangen? Vraag hem nu bij mij aan!
Klik HIER

  
NIEUWE THUISWORKSHOP!!!! 
Binnenkort volgt Happy-At-Home workshopbox nr 3!
Wil je ook een supercomplete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?
Klik hier voor alle info over de  >> Happy-At-Home Workshopbox! <<


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***


2 opmerkingen :

  1. ZO mooi deze set/bundel. De stikrandjes ben ik ook helemaal dwaas van... Ik vind de kleurencombinatie erg stoer ogen, net beton - erg mooi gedaan. Gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi! Toevallig ligt deze bladerbundel klaar voor komende week ; workhshops ter ere van "World Card Making Day".....ik voel nog een "inspiratie-klusje" op mij to do lijst aankomen....om ze daarna lekker te pronken te zetten in de huiskamer! Mooi gedaan weer Annette!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!