zaterdag 18 september 2021

Nog een keer Mixen en Matchen met Sale-A-Brationproducten - Met Kijkkast Live Vdeo!

Een poosje geleden was er weer een gezellige Kijkkast Live op de Kijkkast Facebookpagina! Dat is zo leuk om te doen! In deze blogpost vertel ik wat we die keer maakten en kun je de videoregistratie terugvinden!

Gewoonlijk laat ik de volgers van mijn fb pagina kiezen welke set ze graag willen zien in de volgende Kijkkast Live! Deze keer deden we het echter anders! Er werd niet gekozen, maar ik ging in deze Kijkkast Live voor een tweede keer volop combineren en mixen met allerlei producten uit de Sale-A-Brationfolder! 

Het was de keer er voor zo enthousiast ontvangen dat we dat nog eens gingen doen! Zo leer je deze producten echt goed kennen!Gewoon om te laten zien wat deze producten zijn, en wat ze kunnen, en om inspiratie te delen met deze prachtige producten, die je nog tot eind september gratis kunt uitkiezen bij een bestelling vanaf 60 euro!*

De Sale-A-Bration duurt nog 11 dagen, en alle gratis Sale-A-Brationproducten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt! Zorg dus dat je op tijd bent om je favorieten nog te bemachtigen!

*Klik HIER als je meer wilt weten over de Sale-A-Bration!*Hier en daar gebruikte ik ze samen, soms op een onverwachte manier, maar ook combineerde ik de Sale-A-Brationproducten met een aantal items uit de Mini Catalogus en uit de Jaarcatalogus. Er is ZO veel mogelijk!


In de Kijkkast Lives doe ik geen ingewikkelde of heel uitgebreide technieken, maar laat ik wel heel graag heel verschillende ideeen zien, en manieren om de stempelset of de bundle/het productpakket of het papier te gebruiken. Zo maak ik dan samen met de kijkers een aantal projecten met in dit geval dus de verschillende Sale-A-Bration items!

Er zitten altijd wel wat tips & trucs in verstopt. En natuurlijk kunnen de kijkers (het worden er elke week meer) gezellig reageren, meepraten en eventuele vragen stellen. Reuze gezellig!


Je vindt hieronder de ( onbewerkte) video, waarin je ziet hoe de set werkt, hoe ik het aanpakte en welke keuzes ik maakte.

Het is een uitgebreide video geworden, ik deel heel veel tips en laat alle stappen uitgebreid zien!

Kijk vervolgens verder hieronder voor detailfoto's, een overzicht van de gebruikte producten EN wat extra toelichting hier en daar.

Video:
Als eerste maakte ik een feestelijke Slimline kaart met de geweldige schaapjes! Voor deze kaart gebruikte ik maar liefst VIER gratis producten!Zowel de schaapjes, de stansen, de achtergrondstempels als het designpapier zijn namelijk Sale-A-Brationkadoos. Hieraan zie je weer hoe goed deze met elkaar te combineren zijn!

Vervolgens was het tijd voor Pinguinpret! Ik liet zien hoe je met deze geweldige stempelset uit de Minicatalogus een kerstkaart kunt maken in combinatie met dit geweldige Designpapier. Ook dit is een Sale-A-Brationgeschenk!In de video leg ik uit hoe de je de schattige pinguin leuk kunt verwerken in een kerstornament!

Maar ook laat ik daarna zien hoe je met ander designpapier deze kaart een totaal ander gezicht kunt geven!Ook hier zie je hoe leuk het effect is van de doorzichtige kerstbal waaronder het designpapier gewoon te zien is. Ook dit kerstige papier is een Sale-A-Brationkado! 

De Pinguins passen zich moeiteloos aan, aan elke omgeving ;o) Leuk om te zien dat de kaart eigenlijk hetzelfde is maar toch een heel andere sfeer krijgt!

Als laatste volgt er een romantisch aandoend kaartje in een mooie kleurcombinatie! Ook hier komen er weer twee Sale-A-Brationproducten terug... Zowel de stansen als het designpapier!Er zijn diverse details in de kaart verwerkt.. het stempelen van de achtergrond, het transparante lint en de opengewerkte elementen onder de grote bloem.

In de video laat ik ook een andere kaart zien die ik met deze stempelset en dies maakte. Deze kun je HIER terugvinden, mocht je deze van dichtbij willen bekijken.

In de video laat ik alle gebruikte producten zien, en je kunt ze ook allemaal terugvinden in de lijst van gebruikte producten onderaan deze blogpost!


Ik gebruikte maar liefst drie stempelsets uit de Sale-A-Brationfolder, Drie soorten designpapier uit de Sale-A-Brationfolder, twee sets dies! Al deze producten zijn zolang de voorraad strekt maar uiterldijk tot 30 september, gratis uit te kiezen bij een bestelling vanaf 60 euro, of een enkele vanaf 120 euro. Je herkent ze in de onderstaande lijst aan de afkorting (SAB)! Allemaaal gratis verdiende producten dus! Veelal zijn ze afgestemd op producten uit de Mini catalogus of de jaarcatalogus, maar natuurlijk kun je ook heerlijk je eigen combinaties maken, zoals ik hier ook heb gedaan!

Hoe tof is dat!


Het was een ontzettend gezellige stempelmiddag, natuurlijk is er binnenkort weer een nieuwe Kijkkast Live! Kijk je ook mee? Je vindt me dan HIER!
In oktober gaan we bovendien weer kiezen, door middel van mijn "Wie van de Drie?"op mijn Kijkkast Facebookpagina. Leuk als je dan ook meekiest!

Vond je deze video leuk, zou ik het enorm leuk vinden als ik een LIKEπŸ‘ van je mag ontvangen binnen Youtube, en wil je ook graag meer video's zien: abonneer je dan op mijn Kijkkast Youtube-kanaal. Het kost je niets, je blijft dan op de hoogte van nieuwe video's EN je helpt mij er mee! Zo maak je dat ik binnen Youtube meer mogelijkheden krijg, en nog makkelijker video's en Kijkkast Lives kan maken en plaatsen! Dankjewel!πŸ’“

Natuurlijk vind ik het ook altijd leuk een reactie te krijgen op mijn blogpost. Lief als je laat weten wat je er van vond!πŸ’“

Tot snel,
Annette

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Counting Sheep (SAB), Textures & Frames (SAB), Pinguinpret, Shaded Summer
Papier: Cardstock: Basic White, Thick Basic White, Misty Moonlight, Crumb Cake, Fresh Freesia, Real Red, Balmy Blue
            Vellum Cardstock
            DSP: Penguin Playmates DSP (SAB), Peaceful Prints DSP (SAB), Beautifully 
Penned DSP  (SAB)
Inkt: Black Memento Inkt, Misty moonlight, Crumb Cake, Calypso Coral, Balmy Blue, Just Jade, Real Red, Garden Green
Dies: Stitched So Sweetly Dies, Sheep Dies (SAB), Layering Circles Dies, Summer Shadows Dies (SAB)
Pons: Banner Pick a Punch, Penguin Builder pons
Stampin'Blends: Smoky Slate, Crumb Cake, Petal Pink, Balmy Blue, Misty Moonlight
Embellishments: 2020-2022 In COlor Square Gems. Bakers Twine Essentials Pack, Red Rhine Stone Basic Jewels, Blue Adhesive Backed Gems, Flittered Orandy Ribbon White***Zondag 3 oktober:
Samen-Stempel-Middag bij de Kijkkast!
Doe je ook mee?


Het grootste stempelfeest van het jaar!
Tot en met eind september: SALE-A-BRATION!
Verdien GRATIS prachtige stempelproducten -> INFO!


Eerstvolgende (MEE)besteldagen
Maandag 20 september  om 19.00 uur
Maandag 27 september om 19.00 uurDe Kijkkast-SEPTEMBER-actie: Gebruik de actuele hostesscode SP9ATYWY
en ontvang bij een bestelling vanaf 90 euro 
nu gratis een pakje CUTE STARS twv 9 euro!

TIP: Bestel je voor 200 euro of meer mag je voor 10 procent van je bestelbedrag 
GRATIS producten uitkiezen!


De allerbeste DEAL: Het Stampin'Up! Startpakket!
Kies voor 175 euro producten uit en betaal slechts 129 euro
Kies er vervolgens t/m eind september als extra kado 1 voordeelpakket GRATIS bij uit uit de Minicatalogus - ongeacht de waarde hiervan!
Laat dit vervolgens gratis (zonder verzendkosten!) naar je huis versturen.
Je krijgt hierbij ook nog gratis catalogi ed meegestuurd!
en bestel -als je dat wilt- voortaan je eigen stempelmaterialen met altijd minstens 20 procent korting!
Lijkt dit jou ook een topidee? Neem snel contact met mij op! Dan help ik je verder!Catalogus aanvragen:

Wil jij de nieuwe catalogus en/of Minicatalogus ontvangen? Vraag hem nu bij mij aan!
Klik HIER

  
NIEUWE THUISWORKSHOP!!!! 
Binnenkort volgt Happy-At-Home workshopbox nr 3!
Wil je ook een supercomplete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?
Klik hier voor alle info over de  >> Happy-At-Home Workshopbox! <<


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...