zondag 25 november 2018

Strepen en sterren, stijlenmix met met Snowflake Showcase#6

Het is weer zondag EN het is november, dus we laten met een paar teamgenootjes graag vandaag weer wat inspiratie zien met de Snowflake Showcase!Deze prachtige serie bij elkaar passende producten is ALLEEN in november te koop, en aangezien november bijna voorbij is, is erniet zo heel veel kans meer om deze producten (waar je het hele jaar plezier van kunt hebben) in je bezit te krijgen. Het is maar even dat je het weet...

Vandaag laat ik een winterkaartje zien dat volgens mij een mix is tussen klassiek, knus en modern!


Soms is het zo leuk om eens andere kleuren te gebruiken voor je kerstige kaartjes. Laat je dus ook vooral eens inspireren door woontijdschriften, kledingtrends en dergelijke, als je wel eens wat anders wilt maar het zelf lastig vindt om te combineren!


 De kleurspecialisten bij StampinÚp! zorgen er sowieso voor dat de kleuren onderling geweldig combineren, en daardoor zijn er eindeloos veel mogelijkheden voor ons!

Deze keer gebruikte ik de Snow is Glistening stempelset, in combinatie met de Snowfall Thinlits dies. Gaaf he, die enorme sneeuwvlok!

De warme kleuren, de sneeuwsterren en de strepen doen een beetje scandinavisch aan. Het fluwelen lint geeft extra warmte en knusheid.

Eerlijk gezegd... kan ik er ZO van genieten als ik achter mijn stempeltafel zit en er zo ontzettend veel ideetjes bij me opkomen die ik nog met deze set wil gaan doen. Een groot deel laat ik hier op mijn blog zien, maar een aantal heel speciale heb ik bewaard voor de Online Tutorial die ik heb gemaakt voor de personen die de Snowflake Showcase stempelsets en de Diesset bij de Kijkkast aanschaffen.

Maar er was meer leuks dat je gratis bij deze set kunt krijgen...Over de speciale Kijkkast- aanbieding met deze producten schreef ik HIER al eens uitgebreid.

De koperen details zorgen voor het echte kerstige glimmertje maar blenden zo mooi met de andere tinten! Alhoewel her op de kaart best veel "gebeurt"is het toch over het geheel rustig gebleven. Ik houd daar altijd wel van. Rust, maar niet saai!

Het embossen, het lint en het verhoogd opplakken van onderdelen geeft lekker veel structuur!

Een enkel pareltje op het losse koperen sterretje maakt het net af...

Mocht je nog twijfelen over deze set... Hij is nog een paar daagjes beschikbaar, althans, als de voorraad tenminste nog zo lang beschikbaar is...

Ook is vandaag de tweede periode van de Online Extravaganza begonnen.. Vandaag en morgen krijg je bij de Kijkkast tien procent korting op ALLE producten uit onderstaande categorien in de jaarcatalogus! Daarna krijgt alles weer de normale prijs! Wil je hiervan profiteren, maandag om 12.00 uur doe ik een mee-bestelling, ik bestel met alle plezier ook voor jou iets mee! Je kans om al die juweeltjes in de jaarcatalogus met lekker voordeel te bestellen! Misschien ook een perfecte kans om je kadootjes voor de decembermaand te regelen. Houd wel rekening met wat extra levertijd, want door deze actie zal het uiteraard extra druk zijn!Wil je vandaag nog wat leuke ideeen met deze supergave Snowflake Showcase zien? Neem dan vooral ook een kijkje bij mijn lieftallige teamgenootjes:
Monique en 
Jacqueline 
want ook zij laten vandaag weer machtig mooie mogelijkheden zien, en allemaal weer in andere stijlen en toepassingen. Hoe gaaf is dat he?

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Snow is Glistening
Papier: Cardstock: Night of Navy, Rich Razzleberry, Very Vanilla, Gray Granite
             Foil Sheet Copper
Inkt: Night of Navy, Rich Razzleberry, Gray Granite, Versamark
Dies; Snowfall Thinlits Dies
Pons: 1 3/8 scallop Circle
Embellishments: Pearl Basic Jewels, 1/4 inch Velvet Ribbon Rich Razzleberry, Embossingpowder Copper
Tools: Big Shot, Die Brush, Embossing Buddy, Heat Tool 

Tot snel!
Annette

Eerstvolgende (mee)besteldagen:
Maandag 26 november om 12.00 uur
Woensdag 28 november om 12.00 uur
Maandag 3 december om 19.00 uur


-O-O-

ALLEEN IN NOVEMBER: Snowflake Showcase!
Exclusieve Producten-Speciale Kijkkast-aanbieding!


Van 23 tm 28 november... Online Extravaganza!


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

2018-2019 JAARCATALOGUSWil jij graag de nieuwe jaarcatalogus en/of herfstwintercatalogus ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen

2018 HERFST/WINTER CATALOGUS

1 opmerking :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...