donderdag 22 november 2018

Jippiejajee, de Online Extravaganza komt er aan!

Het kan je haast niet ontgaan zijn, de Online Extravaganza is weer in aantocht! Een periode aan het eind van het jaar, vlak voor de decembermaand, waarin Stampin'Up! strooit met aanbiedingen!

Deze keer zijn ze wel HEEL spectaculair! En... de Kijkkast doet er nog een flinke schep bovenop! Deze keer duurt de Extravaganza in totaal maar liefst 6 dagen, namelijk van 23 t/m 28 november!
De zes dagen zijn verdeeld in drie tijdvakken van elk twee dagen!

En nu komt het!

In elk van deze twee dagen staan er enkele productgroepen centraal, allen uit de grote StampinÚp! jaarcatalogus. Bijna alles uit de jaarcatalogus komt aan de beurt! Tijdens elke periode van twee dagen zijn de productgroepen die dan centraal staan met 10 procent korting te bestellen! Dus ook stempels, ponsen, inkt, clearblocks, gereedschapjes en nog heel veel meer!

Na de twee dagen hebben deze producten weer de normale prijs!
Dit is dus een ideale kans om je wensenlijst flink in te korten, kadootjes in huis te halen, en spulletjes voor je decemberknutsels aan te schaffen! En vergeet niet hoe heerlijk het is om je basisbenodigdheden aan te vullen!De actiedagen beginnen en eindigen steeds om 00.00 uur. Belangrijk: VAN ELK PRODUCT IS EEN BEPAALDE HOEVEELHEID BESCHIKBAAR voor deze actie. Het kan dus zijn dat een product opraakt. Dan is het later weer te bestellen, maar dan weer tegen de normale prijs. Het is dus nodig er tijdig bij te zijn en niet tot het laatste moment te wachten!

Je kunt op elk moment tijdens deze zes dagen online zien welke producten er op dat moment met korting te bestellen zijn en ze vervolgens direct online bestellen. Hiervoor heb je een credit card nodig. Je bestelling wordt dan regelrecht bij je thuis bezorgd. Gebruik bij Online bestellingen deze Hostesscode MA4VSFEF want dan stuur ik je graag een leuke attentie als dank toe!

De Online winkel kun je HIER vinden.

Alle tijdelijke aanbiedingsproducten van het eerste tijdvak vind je VIA DEZE TIJDELIJKE LINK!

Ook doe ik in elk tijdvak een meebestelling.  Gedurende deze zes dagen dus drie keer! Verder in dit bericht lees je wanneer ik deze doe. Als je gebruik maakt van een meebestelling en je je spulletjes bij mij thuis ophaalt (in Wognum, Noord-Holland)spaar je verzendkosten uit. Natuurlijk kan ik ook meebestellingen naar je opsturen als je graag uit meerdere productgroepen bestelt en toch van de meebestelvoordelen gebruik wilt maken. Ook na deze meebestelorder wil ik natuurlijk altijd voor je bestellen maar betaal je bij een bestelling van 60 euro of minder zelf de bezorgkosten, waarna ze direcht vanaf StampinÚp! naar je toegestuurd worden..

Wil je dus uit meerdere groepen iets met korting bestellen, dan doe je dus meerdere bestellingen/meebestellingen. Om die reden en om het risico op misgrijpen zoveel mogelijk te beperken doe ik graag overdag al de meebestellingen en niet pas op het laatst. Zorg dus dat je me tijdig je lijstje toestuurt!

Onderaan dit bericht lees je nog iets over de extra's die ik jullie graag bied!

Hier een overzicht van elke twee-dagen-actie-periode, de producten waar het in dat geval om gaat (het zijn er heel veel maar check of het product van jouw keus er ook bij zit!) en het tijdstip dat ik de meebestelling doe!Meebestelmoment voor tijdvak 1 (23-24 november):  
Zaterdag 24 november om 12.00 uur 's middags!


Meebestelmoment voor tijdvak 2 (25-26 november)
Maandag 26 november om 12.00 uur 's middags! 


Meebestelmoment voor tijdvak 3 (27-28 november)
Woensdag 28 november om 12.00 uur 's middags

*De Stamparatus en Bigshot inclusief benodigdheden zijn uitgesloten van de Online Extravaganza!!De Kijkkast bied je de volgende EXTRA'S aan!

*Je mag ook vooraf je wenslijstje doorgeven. Ik let voor je op en "bewaar" dan de producten op je lijstje tot het betreffende tijdvak en bestel ze op het juiste moment mee! (mits je de betaling vooraf gedaan hebt)
*Bij de Kijkkast doen *ALLE producten uit de betreffende productgroepen mee met de actie, inclusief de Big Shot, uitgezonderd de Stamparatus! 
Afspraken hierbij:
* alleen bij meebestellingen! * alleen binnen de betreffende tijdvakken *alleen uit de jaarcatalogus!

Leuk he? Kadootje voor jou van de Kijkkast!

Wil je iets vragen, heb je wensen, wil je iets bestellen? Neem gerust contact met me op! Liever te vroeg dan te laat, en liever te veel gevraagd dan te weinig. Ik denk graag met je mee, help je met plezier en gun je graag je voordeel ;o) Je kunt me het makkelijkst bereiken via EMAIL maar bellen of gebruik maken van het contactformulier mag natuurlijk ook!

Tot snel!
Annette.


Eerstvolgende (mee)besteldagen:
Zaterdag 24 november om 12.00 uur
Maandag 26 november om 12.00 uur
Woensdag 28 november om 12.00 uur
Maandag 3 december om 19.00 uur


-O-O-

ALLEEN IN NOVEMBER: Snowflake Showcase!
Exclusieve Producten-Speciale Kijkkast-aanbieding!


Van 23 tm 28 november... Online Extravaganza!


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

2018-2019 JAARCATALOGUSWil jij graag de nieuwe jaarcatalogus en/of herfstwintercatalogus ontvangen?? 
Vraag er eenvoudig eentje aan door mij een EMAIL te sturen

2018 HERFST/WINTER CATALOGUS
Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!