woensdag 5 oktober 2016

Nieuws, workshops en KIKken!

Oh oh...Vandaag heb ik zo veel te vertellen dat ik er maar even een lijstje van heb gemaakt!
Image result for wist je datjes

Wist je ...

* ............dat de Kijkkast Stempel-Workshopdag bijna volgeboekt is, en je, als je je nog voor de vroege-vogel-aanbiedingsprijs wilt aanmelden voor een van die allerlaatste plekjes, nog maar 2 dagen de tijd hebt?


* .......dat er diverse workshop- en workshopdag-aanmeldingen zijn gekomen vanuit de verre omgeving, uit het hele land, tot vanuit Limburg en Belgie? Er zoeken echter nog mensen naar een carpoolmogelijkheid. Zo gezellig om samen te reizen (en voordeliger!) ! Laat het me maar even weten als je wilt carpoolen dan breng ik jullie met elkaar in contact. (dit doe ik alleen met jouw toestemming)

* .............dat er nu ook een Kijkkast Stempelclub start op de vrijdagochtend? Er is sowieso superenthousiast gereageerd en inmiddels liggen er dan ook aanvragen voor Kijkkast Stempel-Clubs in de middag en op andere weekavonden. Lijkt het je leuk lid te worden maar komen de bestaande Clubs voor jou niet goed uit in je agenda, geef dan gerust aan op welke momenten jij wel kunt. Bij minimaal drie personen start een extra Club! Wil je meer weten? Kijk dan op de Club Informatiepagina. Natuurlijk kun je me ook altijd even mailen als je vragen hebt!

* ......................dat er bij diverse workshops nog maar enkele plaatsjes beschikbaar zijn?
Image result for workshops
* ................dat de workshopagenda vandaag helemaal bijgewerkt is, alles is dus weer up to date en er is onder andere een inktvolle  Artsy Technieken workshop toegevoegd!  Check dus maar snel de {workshopagenda} want meteen na plaatsing van deze workshop werden de eerste plekjes al geboekt!

* ................dat  je je nu kunt aanmelden als je mee wilt doen met de KIK van oktober? We hebben een heerlijke KIK in petto in geweldige kleuren! Je vindt HIER alle informatie

* ...............dat er deze maand weer schitterende KIK-inzendingen zijn binnengekomen! Het thema was Mystic Watercolors! Het was een geweldige KIK maand met Magisch mooie resultaten!!! Je vindt de inzendingen in de KIK-GALERIJ! Geniet van alle mooie creaties en tot heel snel, dan komen mijn eigen KIK maaksels voorbij!

Tot snel!
Annette

 Klik HIER voor meer info!
Een HELE HEERLIJKE INKTVOLLE dag 
vol inspirerende en unieke Stempelworkshops, 
kom je ook?

Nieuw: De Kijkkast Stempel-Club!!! Voor meer info, klik HIER!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 10 oktober 19.00 uur  
Maandag 17 oktober 19.00 uur

Win-Een-Workshop voor twee personen! Je leest {Hier} hoe!

Wil je nieuwe technieken en toepassingen leren?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!