donderdag 20 oktober 2016

Floral Boutique met een vleugje Vintage!

Deze hele week ben ik al heerlijk bezig met de diverse leuke dingen die je kunt doen met Designer Series Paper! Vandaag ben ik aan de slag gegaan met het frisse Floral Boutique DSP!

Dit papier is zeer populair. De prachtige motieven en de altijd goede combinatie van Night of Navy met Whisper White vallen bij iedereen in de smaak!

Floral Boutique Designer Series Paper

Ik zag er een leuke uitdaging in om eens te kijken of ik nu eens de sfeer van het papier kon veranderen, en het een wat meer nostalgische look kon geven.
Door het papier te bewerken met stempels en inkt, is dat best aardig gelukt denk ik! Het Soft Suede kleurt fantastisch bij het blauw!Ik ben lekker "woest" te werk gegaan ;o) Met structuurstempels (Timeless Textures), Stampin'Sponges en inkt haalde ik de vintage kant van het Designpapier naar boven, terwijl het frisse wit en de bloemen in tact blijven. Ik heb me dan ook vooral geconcentreerd op het bewerken van de randen van het papier. Verder heb ik de uiterste randjes lekker opgeruld en oud gemaakt.


In het midden van de kaart maakte ik een paneel met diverse laagjes. De ovale vorm doet hierbij echt klassiek aan. De Layering Ovals Framelits zijn hiervoor ideaal. Ook het leuke scalloprandje zit bij deze dies. Van de witte ovale laagjes heb ik hier de randjes licht geinkt. Lekker nostalgisch! En kleurt alles zo mooi bij elkaar!

De prachtige Quote komt uit de set Butterfly Basics. De vlindertjes komen uit de set Papillon Potpourri. Deze beide sets zijn voor mij basics. Over tien jaar gebruik ik ze nog! Tijdloos en prachtig! De sets zijn los geweldig, maar ook prachtig te combineren! De vlinders pons je heel makkelijk uit met de bijpassende ponsen!


Mooi kant he? Het kleurt er ook zo mooi bij! Ik heb hiervoor simpelweg het Very Vanilla Lace Trim zelf een kleurtje gegeven met inkt! Het lijkt zo net heel oud kant!

Deze kaart maakten we tijdens een supergezellige workshop op locatie. De gastvrouw houdt erg van brocante ( ik zelf ook trouwens...)  en daar heb ik dus, in overleg,  mijn projecten op afgestemd. Helemaal leuk natuurlijk! We hadden de workshop de naam "Fris-Nostalgische-Oma-Kaarten" gegeven ;o) Diverse kaartjes in romantische, nostalgische stijl maakten we. Wat waren de dames SUPERenthousiast! Als het je leuk lijkt kan ik deze workshop ook bij jou komen doen!! Dan leer ik jullie dus ook hoe je bijvoorbeeld je papier dit uiterlijk geeft en hoe je je kant een "oude"look kunt geven! We hadden er trouwens ook een HEEL erg leuk doosje bij gemaakt om de gemaakte kaartjes in te doen!

En zo hebben jullie meteen weer een toepassing van DSP! Ook dit prachtige papier is onderdeel van de oktoberaanbieding: Drie pakken DSP bestellen, de vierde er gratis bij uitkiezen!


Het was weer heerlijk om te maken! Dit kaartje is voor allerlei gelegenheden geschikt, maar vooral mooi, lief en tijdloos. Het was enorm leuk om dit kaartje, wat dus onderdeel was van een hele set, te bedenken en als het dan ook nog wordt wat je in je hoofd hebt is dat natuurlijk nog leuker! Er volgen er zeker meer want mijn hoofd zit nog vol met ideetjes! En dit blijft toch een van mijn favoriete stijlen!
Mocht je ook deze kaarten willen maken, neem dan gerust contact op, dan geef ik je alle informatie en maken we eventueel een afspraak. Workshops bij je thuis zijn altijd een feestje!

Wil je gebruik maken van de DSP aanbieding kan dat ook. Je kunt gebruik maken van de meebesteldag (aanstaande maandag) of een individuele bestelling laten doen.

Maar ook als je vragen of opmerkingen hebt kun je altijd even contact opnemen. Ik neem er altijd de tijd voor mensen met vragen te helpen of dingen goed uit te leggen. Dat doe ik met alle plezier!

Zaterdag ben ik er weer, met een bloghop in het teken van DSP, dus nog meer inspiratie!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Butterfly Basics, Papillon Potpourri, Timeless Textures
Papier: Cardstock: Whisper White, Soft Suede
             DSP: Floral Boutique
Inkt: Night of Navy, Soft Suede, Sahara Sand
Ponsen: Elegant Butterfly, Bitty Butterfly
Dies: Layering Ovals Framelits
Embellishments: Very Vanilla Lace Trim
Tools: Sponge Daubers, Stampin'Spritzer
En verder: Fast Fuse, Stampin'Dimensionals

Tot snel!
Annette
Alleen in oktober:
Bestel drie pakken DSP, kies de vierde er gratis bij!


*Eerstvolgende (mee-)besteldagen:


Zou je graag ons nieuwe teamlid worden?
Het is nu een ideale tijd om in te stappen als demo!
Ik vertel je graag waarom, dus neem gerust contact op als je meer wilt weten!
 voor info kijk je ook HIER
12 opmerkingen :

 1. Wow dit us een onwijs mooie kaart geworden, hier hou ik heel erg van

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo hee, die is helemaal te GEK!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een mooi kaartje, net even anders, top.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ronduit prachtig! En ik was een van de gelukkigen die bij deze fantastische workshop was! Wauw, wat hebben we mooie dingen gemaakt. De andere kaarten waren minstens zo mooi als deze!! Heel veel geleerd ook en je geeft geweldig les en uitleg! Je bent gewoon een warme, fijne meid die supercreatief is! Ik hoop nog heel veel van jouw workshops te mogen doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is altijd een plezier om naar De KIJKKAST te gaan, er staat altijd iets interessants te lezen of mooie kaarten te zien. Op zich hou ik helemaal niet van vintage en ik ben zelf nog wel oud hahaha, maar ik blijf er geb oeid naar kijken wat jij er allemaal mee doet. En dat ik je een topper vind, dat weet je allang, ben heel blij dat ik weer op je workshops mag komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is echt schitterend! Ik wil heel graag deze workshop boeken! Ik stuur je een mail!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat goed zeg! Op deze manier wordt het DSP NOG mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauuww, wat een plaatje! Helemaal jouw ding dit he?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!