zondag 9 oktober 2016

Mystic Watercolor, mijn eigen KIK-creaties! deel 2

In {Deze Blogpost} liet ik al een deel van de kaarten zien die ik maakte met de KIK van september. We werkten met de Mystic Watercolortechniek! Lekker aan de slag met de geweldige StampinÚp! inkten! Echt supergaaf om te doen!

Hier zijn nog wat voorbeelden die ik maakte....


Met Blushing Bride en Rose Red krijg je natuurlijk al snel een heel vriendelijk effect... In deze achtergrond zie je veel -soms heel subtiele- details!


Van de stempelset Falling Flowers gebruikte ik hiervoor diverse stempels. De tekst komt uit de Nederlandstalige set Recht uit het Hart. We hebben trouwens in de KIK-mails ook geleerd hoe je het kant dat in de KIK zat deze mooie kleurschakeringen geeft.

De stempels van Christmas Pines en de kleuren Pear Pizzazz en Soft Sky geven hier samen een mooi natuurlijk resultaat.


De zachte kleuren geven een koele, bijna sprookjesachtige sfeer..... Wat heerlijk, zo'n rustige kerstkaart!

Maar je kunt ook best stoerdere achtergronden maken. Hier maakte ik weer gebruik van de superveelzijdige stempels van Paisleys & Posies. Dit is echt een stempelset met vele gezichten!


Crumb Cake en Perfect Plum geven samen een mooi verweerd Vintage effect met deze Mystic Watercolortechniek!

 Dat waren ze dan, alle zes!

Zou je wel een van deze kaarten willen ontvangen??

Welke kaart vind jij het mooist/leukst? En waarom? Laat het me weten hieronder in een reactie. Dan ga ik over een week loten en stuur ik de winnaar de kaart van zijn of haar keuze toe!

Ik hoop dat de KIK!-deelnemers nog heel veel meer plezier gaan hebben van de geleerde technieken! Het zou enorm leuk zijn als jullie, deelnemers, ook je latere creaties nog eens aan me laten zien!

De inzendingen die binnen de challenge-maand binnen zijn gekomen kun je vinden in de KIK galerij!

Kan jouw inspiratie ook wel een boost gebruiken, of wil je wel eens andere dingen doen met je mooie Stampin'Up!-materialen, doe dan ook eens mee met de KIK! In de reviews die je onderaan bij de KIK-info-pagina kunt vinden lees je hoe andere deelnemers de KIK ervaren.

Wil je graag een "echte" workshop doen aan de Kijkkast-workshoptafel, en ook allerlei leuke, aparte, artsy technieken leren, dan is de workshop Artsy Christmascards, die we in november gaan doen, precies wat je zoekt! Je vindt alle geplande  workshops in de Agenda! En natuurlijk kom ik ook nog steeds graag naar je toe om leuke workshops, demo's of presentaties te geven. Er is van alles mogelijk ;o) Neem gerust vrijblijvend contact op als je meer wilt weten!

Wat heb ik gebruikt:
KIK-pakket September 2016
En als extra:
Stempels; Falling Flowers, Recht uit het Hart, Christmas Pines, Paisleys & Posies
Papier: Cardstock Soft Sky, Whisper White
Inkt: Blushing Bride, Rose Red, Basic Gray,Pear Pizzazz, Soft Sky, Crumb Cake, Perfect Plum
Dies: Tags&Labels Framelits
Embellishments: Linen Thread
Tools: Sponge Daubers, Paper Snips
En verder: Stampin'Dimensionals, Fast Fuse, Multi Purpose Liquid GlueTot snel!
Annette


 BOEK EEN VAN DE ALLERLAATSTE PLAATSJES!
Klik HIER voor meer info!
Een HELE HEERLIJKE INKTVOLLE dag 
vol inspirerende en unieke Stempelworkshops, 
kom je ook?

Nieuw: De Kijkkast Stempel-Club!!! Maandelijks een workshop en producten!
Voor meer info, klik je HIER!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 10 oktober 19.00 uur  
Maandag 17 oktober 19.00 uur

Win-Een-Workshop voor twee personen! Je leest {Hier} hoe!

Wil je nieuwe technieken en toepassingen leren?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

8 opmerkingen :

 1. Alweer SCHITTEREND!!! Ik geniet van je creaties. ZO stijlvol en zo veel details!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marianne van Dam9 oktober 2016 om 16:41

  Alle kaarten in deze techniek vind ik geweldig! Maar als ik zou moeten kiezen kies ik de groen-blauwe kerstkaart uit deze serie. De kleuren vind ik prachtig en de achtergrond doet me aan een bevroren bos denken. Er It heel veel diepte in!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn allemaal schitterend, maar als ik er een zou moeten kiezen zou het de kerstkaart in tempting turquoise zijn, omdat ik het effect met de letters bij deze kaart zo mooi vind. Hij heeft verder inderdaad niets meer nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! Wat een sfeervolle collectie heb je gemaakt! Vooral de kaart met de paisleys, die vind ik superchique! Achtergrond en aankleding zijn heel elegant!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldige creaties en prachtige techniekjes. Ik doe graag mee met de verloting en zou de kerstkaart met de ster heel graag winnen. Van deze kaart ben ik helemaal enthousiast!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaarten, maar de oranje/gele vind ik het mooist! Originele kleuren voor een kerstkaart en heel sfeervol. Dus die wil ik best winnen 😊.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Annette, dit was weer een fantastische, leerzame en inspirerende KIK! Dankjewel voor alle geweldige dingen die ik elke maand weer van je leer! Jouw achtergrondtechnieken zijn echt de bom! Als je me vraagt welke kaart ik het mooiste vindt, dan kies ik de roze. Die heb ik in het echt gezien en dan is ie nog heel veel mooier dan op de foto! Zo veel lage in de achtergrond!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn keus is absoluut de kaart met de donkere bladeren uit de vorige post. Maar ja ik houd nu eenmaal van die kleuren. Ze zijn allemaal supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...