donderdag 13 oktober 2016

Heerlijke Herfsttinten met Vintage Leaves

***Laatste nieuws: Er zijn vier extra plaatsen gemaakt! Je hebt nog maximaal twee dagen om je aan te melden voor een van die allerlaatste plekjes op de fantastische Kijkkast Stempel-Workshopdag! Deadline voor je aanmelding is 15 oktober! Geen massale toestanden, maar echte, volwaardige workshops onder enthousiaste begeleiding en een zeer uitgebreide goodiebag! Deze dag wil je echt niet missen! Geef je dus snel op***


Het zijn altijd supergezellige ochtenden, onze StempelMomentjes! Tijdens de laatste keer dat we zo'n superleuke stempelochtend hadden hebben we heerlijk relaxed zitten stempelen aan deze herfstige kaart!


Er waren deze keer  twee dames bij dit StempelMomentje die net kennis gemaakt hebben met stempelen en die voor het eerst een workshopje bijwoonden. Ook zij brachten het er uitstekend van af! En volgens mij vonden ze het echt heel erg leuk om te doen!


Het zijn dan ook altijd heel relaxte ochtenden en voor de nieuwe dames heb ik deze keer eerst wat basisdingen uitgelegd die handig zijn om te weten als je gaat stempelen. Daar was ook alle tijd voor. Zulke ochtendjes zijn gewoon ontzettend leuk , gezellig en laagdrempelig.

Sowieso is het altijd leuk dat mensen die voor het eerst een Kijkkast-workshop doen - na een misschien onwennige eerste minuut - hier zitten alsof ze al jaren komen ;o) Ook de gezelligheid van de workshopgasten onderling is altijd geweldig om te ervaren! Ook als je volslagen nieuw bent hoor je er gewoon meteen bij en helpt men elkaar, wordt er interesse getoond of biedt men bijvoorbeeld een lift naar huis aan! Een vriendschappelijke, gemoedelijke en warme sfeer dus....waar ik enorm trots op ben!. Maar goed, hier komen dan ook de allerleukste stempelaars van Nederland en verre omstreken ;o))) dus ik bof!


De kleuren en het thema waren deze week wel heel toepasselijk want de herfst is hier nu echt ingetreden en deze week brandde bij ons in huis voor het eerst na lange tijd weer een keer de verwarming.

De prachtige bladstempels van de set Vintage Leaves zijn absoluut een plezier om mee te werken! En natuurlijk is het ideaal dat er hier ook bijpassende dies bij zijn.


Alhoewel er veel te zien is op de kaart die we maakten, is hij toch heel makkelijk om te maken. Soms doet het materiaal een groot deel van het werk al voor je ;o) Hier gebruikten we de stempels zowel in de achtergrond als in de versiering.

Het is een natuurlijke mengeling van warme herfstkleuren. Ik vind qua kleuren de herfsttijd altijd schitterend! Heel inspirerend dus ook!

Af en toe is experimenteren met leuke nieuwe kaartvormen zo leuk om te doen! Meestal maak ik basic modellen, omdat ik vind dat het stempelwerk dan mooi tot z'n recht komt, maar dit model maak ik ook geregeld. Leuk dat je hem rechtop kunt zetten en dat je dan meteen een diepteeffect hebt! En toch past de kaart in een gewoon formaat enveloppe


Het was weer een superleuke ochtend! Alle dames gingen dan ook blij naar huis. En... als zij blij zijn, ben ik dat ook! Ik vind het zelf trouwens net zo leuk als zij ;o)

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Vintage Leaves, Gorgeous Grunge, Sentimenten
Papier: Cardstock: Very Vanilla, Crub Cake, Soft Suede, Cajun Craze, Delightful Dijon
Inkt: Cajun Craze, Always Artichoke, Delightful Dijon, Cherry Cobbler, Chocolate Chip, Early Espresso
Dies: Leaftelt Framelits, Lots of Labels Framelits
Pons: Classic Label
Tools: Stampin'Trimmer, Sponge Daubers, Paper Snips, Bone Folder

Tot snel!
Annette


Zin om een hele dag te stempelen?
Grijp je kans!!!
 BOEK EEN VAN DE ALLERLAATSTE PLAATSJES!
Klik HIER voor meer info!
Een HELE HEERLIJKE INKTVOLLE dag 
vol inspirerende en unieke Stempelworkshops, 
kom je ook?

Nieuw: De Kijkkast Stempel-Club!!! Maandelijks een workshop en spaar voor producten!
Voor meer info, klik je HIER!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 17 oktober 19.00 uur
Maandag 24 oktober 19.00 uur  

Win-Een-Workshop voor twee personen! Je leest {Hier} hoe!

Wil je nieuwe mogelijkheden leren met je stempelmaterialen?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

3 opmerkingen :

  1. Geweldige kaart. Mooi ook de vorm. Kleuren etc. Laat de herfst maar komen. (Al mag hij van mij wegblijven haha)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende kaart!!! Beeldschoon!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een heerlijke kaart weer. Superstijlvol! Lekker stoer ook! Dat past echt bij de herfst!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!