dinsdag 4 oktober 2016

Recht, rond en veel structuur met Paisleys & Posies D-INKT!-sdag#29

De leukste stempeluurtjes heb ik als ik lekker kan "prutsen" en experimenteren. Tsja, zo is het nu eenmaal.... Zo ontstaan bij mij dan ook de meeste kaartjes!  Zo ook het kaartje van vandaag!

Diverse technieken combineerde ik om een achtergrond te maken vol structuur en details...  Hoe langer je kijkt hoe meer details je gaan opvallen.


De stempelset Paisleys & Posies biedt volop mogelijkheden om allerlei achtergronden te maken. Deze keer gebruikte ik uit deze set niet de kenmerkende druppelvormige Paisleys. maar koos ik voor de ronde "Posies".


En hierbij vond ik het leuk de ronde vormen te combineren met rechte, strakke lijnen. Lekker contrasterend! Het lijnenspel geeft de achtergrond net iets extra's!


De laatste tijd gebruikte ik veel herfstige kleurtjes en dus wilde ik nu even iets heel anders. Dat werd een superkoele combinatie van Tempting Turquoise, Daffodil Delight en Emerald Envie! Allemaal kleurtjes die ik graag gebruik! Zeker de laatste, Emerald Envie, vind ik heerlijk om in achtergronden te gebruiken omdat het een mooie, sterke kleur is die zich makkelijk blijkt aan te passen aan andere kleuren. Het koper vind ik hier echt ZO gaaf bij!


Linksonder op de kaart maakte ik een "cluster"van diverse onderdelen. Het Whisper White vormpje maakte ik met de Best Badge Pons die ik hier zijwaarts gebruik. Het deel dat uitstak heb ik afgesneden. De tekst maakte ik met een stempel uit Party with Cake, en de cirkels maakte ik met de Paisleys & Posiesset, in een watercolor Resisttechniekje. Deze heb ik uitgeponst met diverse cirkelpunches. Zo maak je er dus ook leuke embellishments mee! Tenslotte zorgen wat Enamel Shapes uit de Brightsset voor de Finishing Touch. Door het Ruched Ribbon geef je alles een basis en "zweven" de onderdelen, visueel gezien,  niet op de kaart


Hier zie je nog eens de structuren en het koper. Ik heb de  laatste tijd lekker geexperimenteerd en weer wat gave nieuwe technieken ontdekt en herontdekt voor het gebruik van de Stampin'Up!Embossingpoeders. De KOPERkleur is echt een ontzettende aanrader! In de workshop van afgelopen zondag hebben we dit ook gebruikt. Zo ontzettend mooi! Het heeft absoluut een echte WOW-factor!

Voor de liefhebber een opsomming van de gebruikte technieken: Resist, Watercolor Wash, Heat Embossing, Faux Patina, Sponging, Faded Stamping, Cloud techniek

Ziezo, deze kaart is klaar!  Een lekker Artsy Prutskaart ;o) Het was weer een plezier om te maken!!! Eens kijken of ik vandaag weer een uurtje vrij kan maken, want er zitten nog een heleboel ideetjes in mijn hoofd die er uit willen ;o) Een aantal er van zullen op de Kijkkast Stempelworkshopdag voorbij komen! ;o) Wow, wat heb ik daar al een enorme zin in!

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Paisleys& Posies, Party With Cake
Inkt: TEmpting Turquoise, Daffodil Delight, Emerald Envie, Versamark
Papier: Cardstock: Whisper White, Tempting Turquoise
Ponsen: Circle punches 3/4 inch, 1 inch, 1 1/4 inch, Best Badge
Embellishments: Ruched Ribbon Emerald Envie, Enamel Shapes Brights, Embossing Powder Whisper White & Copper
Tools: Heattool, Embossing Buddy, Aqua Painter, Stampin'Spritzer, Stampin'SPonges, Sponge Daubers, Paper Snips, Stampin'Trimmer, Bone Folder
En verder: Tear&Tape Adhesive, Stampin'Dimensionals, Sateprikker

Tot snel!
Annette

 Klik HIER voor meer info!
Een HELE HEERLIJKE INKTVOLLE dag 
vol inspirerende en unieke Stempelworkshops, 
kom je ook?

Nieuw: De Kijkkast Stempel-Club!!! Voor meer info, klik HIER!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 10 oktober 19.00 uur  
Maandag 17 oktober 19.00 uur

Win-Een-Workshop voor twee personen! Je leest {Hier} hoe!

Wil je nieuwe technieken en toepassingen leren?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

4 opmerkingen :

  1. SCHITTEREND! Je bent echt een kunstenaar met stempels en inkt Annette!! Jeetje joh, dat dit allemaal kan met het materiaal van stampinup! Daarin ben jij echt uniek!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, wat gaaf weer Annette, jouw werk verdient een plaats in de ere gallerij

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi! De structuur is echt prachtig. Er is weer zo veel op en aan te zien! Je embellishments vind ik ook heel erg mooi! Het is weer een topkaart!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!