donderdag 27 oktober 2016

Nieuws en bezigheden bij de Kijkkast! ;o)

Ja ja..... het is hier in volle gang!

Dozen met voorbeelden staan klaar, de gulle goodiebags zitten al vol leuks en zijn bijna compleet, de workshops zijn voorbereid en alles daarvoor is ingepakt, de boodschappenlijstjes voor de laatste dingen liggen klaar.... Nog maar twee nachtjes slapen en dan is het zover: Dan is de Kijkkast Stempel-Workshopdag! En wat hebben we er veel zin in!!!


Was jij er deze keer net te laat bij om je aan te melden... Mmmm, er zijn al plannen voor een mogelijke volgende editie... dus houd het in de gaten!

Nu het echt kouder wordt is het werken aan de kerstprojecten ook in volle gang! De workshops van de Kijkkast vullen zich dan ook gestaag! Maar er zijn hier en daar nog enkele plekjes beschikbaar! De novemberworkshops staan voor een groot deel in het teken van de KERST!


Kom jij dit jaar amper aan het maken van kerstkaarten toe? Of houd je gewoon van een lekker-alles-bij-elkaar-workshop-met alles-drop-en-draan? Ik heb een oplossing voor je! De Kijkkast Kerst Stamp-A-Stack!  Tijdens de workshop op zondag 13 november maken we een hele stapel (=stack)kerstkaarten in een middag! Al enige jaren ontwikkel ik in november een workshop als deze. En elk jaar is hij erg geliefd ;o)! De eerste geplande Stamp-A-Stack workshop was ook deze keer al heel snel volgeboekt, daarom op deze zondag een extra gelegenheid!  De middag zit zo in elkaar dat je optimaal door kunt werken, alles bij de hand hebt en werkt met een eigen stempelset met pons (inclusief) en duidelijke stap voor stap instructies. Je krijgt dus je eigen (zeer complete) goodiebag met alle materialen bij de hand. Bovendien heb je nog spulletjes genoeg over om thuis verder te kunnen gaan. Snelle, makkelijke, maar altijd zeer leuke kaarten met echte "Kijkkast Details!" Kom je ook?

 


Houd je van aparte kerstkaarten met veel kleur, en wil je graag wat van mijn speciale Inkttechnieken leren dan is de Artsy ChristmasCards workshop van 19 november zeker iets voor jou, want deze zit vol inkt, technieken en tips & trucs! Ondanks de technieken en misschien hier en daar ongebruikelijke (gave!!!)  kleuren worden het toch echte kerstige werkstukken. Een workshop dus voor de mensen die in creatieve zin graag hun blikveld willen verbreden, niet bang zijn voor inktige vingers en nieuwe dingen willen leren!!We gaan van alles gebruiken maar dan vaak op een net even andere manier ;o)). Masks, sponges, Stampin'Spritzers, embossingpoeder en meer! Echt genieten dus voor de liefhebbers van Inkt!
(foto van een eerdere "artsy"kaart ter indicatie, we gaan deze kaart niet maken)En dan hebben we op 26 november nog onze December Daily 2016 workshop! Je maakt deze keer in een workshop je album startklaar! Keep it Simple is de boodschap bij Project Life (maar natuurlijk voegen we er wel wat eigenwijze Kijkkast details aan toe!!!) en zo hoef je in de drukke decembermaand alleen maar te denken aan de foto's en de tekst... en mocht je toch nog wel zin hebben om te frutselen en knutselen... dan zitten er meer dan genoeg spulletjes in de Kit om je creatief uit te leven. Hoeft niet, maar mag wel. Het wordt dit jaar een heerlijk FRIS album! De workshop is inclusief album, hoesjes, stempels, kaartjes, versieringen en nog veeeellll meer, maar ook inclusief een facebookgroep om ideeen uit te wisselen en natuurlijk verschijnen daar ook nog extra tips! PLUS we hebben begin januari nog een terugkomdag om alles lekker af te kunnen maken!

Verder hebben we natuurlijk ook nog onze Stempelmomentjes, Adju-avonden en voor de echte liefhebbers die van voordeel houden de Kijkkast Club-Workshops!

Ook in december stempelen we trouwens gewoon door ;o)

Dus... als je enthousiast bent, en zin hebt om een Kijkkast Stempelworkshop mee te doen, kijk dan in de  workshopagenda voor de workshopdetails, de beschikbaarheid en de prijzen!


Ik hoop je binnenkort aan de stempeltafel te zien!

Nu snel verder met de laatste voorbereidingen!

Tot snel!
Annette

Alleen in oktober:
Bestel drie pakken DSP, kies de vierde er gratis bij!


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***
*Eerstvolgende (mee-)besteldagen:
Woensdag 2 november 19.00 uur
Maandag 7 november 19.00 uur


Zou je graag ons nieuwe teamlid worden?
Het is nu een ideale tijd om in te stappen als demo!
Ik vertel je graag waarom, dus neem gerust contact op als je meer wilt weten!
 voor info kijk je ook HIER


                                                   Elke maand nieuwe stempelinspiratie?

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!