zondag 13 juli 2014

Strandweer!

Het zou dit weekend bewolkt en regenachtig zijn maar niets daarvan! Vandaag iets frisser maar nog steeds lekker! En gisteren was het gewoon strandweeer! We treffen het wel met onze vakantie!

Tijd voor een lekker verweerd kaartje waarin de Hardwood stempel de hoofdrol speelt. Dit is een zo veelzijdige stempel! Het is zeker een van mijn favorieten. Stoer genoeg om voor dit soort kaarten te gebruiken maar ook geweldig te combineren voor vintage kaarten, of bijvoorbeeld babykaartjes. De planken sluiten helemaal aan bij de steigerhoutlook dit nu zo HOT is!

Voor deze kaart heb ik bewust vergrijsde bleke kleurtjes gebruikt, om de sfeer van verweerd hout een beetje na te maken.
Voor de ondergrond heb ik bestempeld cardstock nog eens extra geembosd en voor de "lijst" heb ik de plankjes losgeknipt, gescheurd en geinkt en vervolgens verhoogd opgeplakt. De grove "spijkers" zijn eigenlijk Pearl Basic Jewels die ik met Blendabilities op kleur heb gebracht.

Dat is meteen een van de leuke toepassingen van de Blendabilities! Door hun watervastheid werken ze prima op gladde oppervlakken dus zijn vanaf nu de Pearl Basic Jewels en de Rhinestone Basic Jewels altijd op kleur te maken. Ideaal toch?

Om het nog een beetje extra op te leuken heb ik nog hier en daar "expres slordig" wat Bakers Twine Early Espresso) gebruikt. Simpel maar een beetje stoer, en dat past er wel bij. De randen van de kaart zijn toen ook een beetje vegerig geinkt om het geheel nog meer "verweerd" te maken. Het tekstpaneeltje heb ik op die manier ook een beetje "groezelig" gemaakt. Een makkelijk te maken kaart!

Maar ik heb nog heeeellll veel meer plannen met deze geweldige Hardwoodstempel, dus je ziet hem zeker nog vaker langskomen, maar dan natuurlijk weer in een ander jasje.

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Hardwood, Perfect Pennants
Inkt: Sahara Sand, Soft Suede
Papier: Sahara Sand, Very Vanilla
Embossingfolder: Textured Impressions Woodgrain
Embellishments: Pearl Basi Jewels, Bakers Twine Early Espresso
En verder: Big Shot, Stampin'Trimmer, Stampin' Sponges, Stampin' Dimensionals, Multi Purpose Lquid Glue, Blendabilities Skin Tone Assortment


2 opmerkingen :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!