woensdag 30 juli 2014

Nieuwe Kaartjes met een uitdaging


Maandag, eergisteren dus,  hadden we hier weer eens een oergezellige ADJU*- avond! Sinds ongeveer een jaar organiseer ik deze regelmatig, zo eens per maand, en dat zijn altijd topavondjes voor de mensen die al stempelen en wel eens iets anders willen of een inspiratieshot kunnen gebruiken ;o).

Deze keer dacht ik er eindelijk eens aan foto's te maken ;o) Helaas gezien het tijdstip niet met optimaal licht, maar je krijgt zo wel een idee!Op deze avond doen we geen workshop, en er is dus geen instructie,  maar gaat iedereen lekker zelf aan de slag maar wel met een echte creatieve uitdaging!

Voor elke gast ligt er een door mij samengesteld pakketje klaar van cardstock, en een wisselend assortimentje aan dingen als lint, Designer Series Paper, Embellishments etc. Verder liggen er ook altijd inkten en gereedschapjes op tafel en natuurlijk stempels!

Ik probeer dan vaak niet voor de hand liggende, wat meer uitdagende combinaties bij elkaar te zoeken om de creatieve flow flink te prikkelen. Het moet een beetje "spannend" zijn! En dat lukt elke keer, met verrassende resultaten!

 

Ook deze keer moesten de dames even "inkomen", maar toen ze eenmaal bezig waren gingen ze LOS! De uitdaging raakte weer zijn doel!

Het leuke is dat je ook van elkaar ideetjes opdoet, tussendoor leg ik zonodig een techniekje of trucje uit, je helpt elkaar met tips en uiteindelijk is zo'n avond dan enorm productief! En ook nog supergezellig! Restjes papier werden zelfs uitgewisseld en men ging improviseren met wat er was. Van een stukje Cardstock werden zelfs nog een paar minikaartjes gemaakt.Leuk he? Je ziet uiteindelijk toch iedereens persoonlijke stijl er in terug! Wil je ook weten wat ADJU precies is, en  zou je ook wel eens mee willen doen? Kijk dan even in de agenda! Daar staan de ADJU-avonden altijd in aangekondigd en vind je ook een uitleg. We werken bij ADJU's altijd met een klein groepje.

Wat hebben we gebruikt?
Stempels: Alledaagse Avonturen (Nederlandstalige Hostessset!), Choose Happiness,  High Five, In this Together, Little Buddy Birthday, Something to Say, Traveler
Inkt: Blackberry Bliss, Lost Lagoon, Hello Honey, Crumb Cake en Stampin'Write Markers in de In Colors 2014-2016
Papier: Cardstock Blackberry Bliss, Lost Lagoon, Hello Honey, Crumb Cake, Whisper White Designerseries Papier Moonlight
Embellishments: Bakers Twine White, Linen Thread, Pearl Basic Jewels, Stitched Satin Ribbon in Hello Honey en Lost Lagoon
Ponsen: Spiral Border, Project Life Corner, Word Window, 2,5 inch Circle, Extra Large Oval, Curly Label, Itty Bitty Accents Punch Pack,                                                                
Framelits: Circle Collection
Embossing Folders: Large Polka Dot, Argyle
En verder:Big Shot, Magnetic Plate, Paper Snips, Stamp-A-Ma-Jig, Stampin' Dimensionals, Multi Purpose Glue, Sponge Daubers,

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...