woensdag 9 juli 2014

De Weekly Deals van deze week!

Hallo, het is weer woensdag, dus Stampin'Up! heeft weer wat nieuwe aanbiedingen voor jullie! Leuke, uitdagende producten!Foto: Ja hoor, daar zijn ze weer!

Leuke ideeen nodig?

Gebruik het Retro Fresh This and That Journal om je vakantie dagboek bij te houden! Met het bijpassende washi tape plak je er knipsels, toegangskaartjes, foto's etc bij, en je schrijft er in enkele kreten, of juist in de vorm van uitgebreidere verslagen je herinneringen bij. In de grote jaarcatalogus vind je ook nog andere bijpassende producten en enkele gave stempels. ZO hoef je niet veel mee te nemen en kom je toch met een snel gemaakt en gaaf boekwerkje thuis!

Maar ook is zo'n journal geweldig te gebruiken als plakboek voor informatie die je verzamelt. Je kunt er bijvoorbeeld plaatjes verzamelen van hoe je ooit je keuken wilt hebben (zoals ik bijvoorbeeld doe) of je opkomende inspiratieideeen er in bijhouden voor  als je tijd hebt om je ideeen uit te gaan voeren.
Zo zijn er veel leuke doelen mee te bedenken, art journallen, lekker bewerken als scrapbook, als kadoboek, als gedichtenbundel..... noem maar op! Het is een heerlijk handzaam boekje, met stevig papier en blijft door de spiraal goed plat open liggen! Het bijpassende tape is ook supergeschikt om gave hippe kaarten te maken, kadoverpakkingen mee te versieren, je schoolagenda of kaften mee op te leuken etc....

Maar ook het Gold Fancy Foil is geweldig. Op kaarten natuurlijk sjiek, strak en hip, maar ook heel vintage en klassiek toe te passen. Ook kun je er heel mooi kado enveloppen mee maken, hoesjes, doosjes, bloemen.... etc.....Twine... tjsa waarbij is dat nou NIET te gebruiken? Het geeft altijd net dat beetje meer aan je maaksels! Het Smoky Slate Chevron Ribbon is sowieso een van mijn favoriete lintjes... DOor het motief ziet het er altijd fijntjes en subtiel uit!

Met de VIntage Faceted Buttons kun je alle kanten uit.... maar daarnee heb ik ook een heel goed nieuw plannetje, dat ga ik snel even uitproberen en dan laat ik weten of het is gelukt ;o)

Het is trouwens het ultieme weer om een deel van je vakantiedagen knutselend door te brengen! Heerlijk met een pot thee en stempelen maar!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!