dinsdag 8 juli 2014

Tagtoppers als Bagtoppers!

Vanmorgen een heerlijk Beachhouse-stijl workshopochtend gehad met een supergezellige en zeer enthousiaste groep dames! De workshop was gevuld met heel veel techniekjes, tips en trucs, en de workshopgasten hebben weer veel nieuwe inspiratie opgedaan, en nieuwe mogelijkheden geleerd met hun mooie materialen. We hebben weer genoten! Ik zal de resultaten nog laten zien.

Natuurlijk had ik voor iedereen een kleinigheidje gemaakt als kadootje, dat is zo gezellig en ik laat graag merken dat ik hun komst en aanwezigheid waardeer! Daarbij zijn dit soort verpakkingen ook ontzettend leuk om te bedenken en te maken.

 

Ik gebruikte het geweldige nieuwe Moonlight Designer Series Paper blockje om de tasjes te maken. Een erg gaaf block is dat met heel veel leuke motiefjes, in heel veel dessins en dan ook nog dubbelzijdig bedrukt en lekker stevig. De prijs, 8,50 voor 48 sheets, is ook erg goed te overzien. Daarbij komen er heel veel kleuren van de allernieuwste In Colors in terug, waar ik inmiddels nog enthousiaster over ben geworden dan ik al was!

Het leek mij leuk om er strakke, hippe tasjes van te maken en daarom dacht ik meteen aan de Angled Tag Topper Punch die deze week ( Nou ja, tot en met vandaag!!) een fiks afgeprijsde Weekly Deal is! Hij kost nu 20,96 euro in plaats van 27,95 euro!

Wat mij betreft is dit een geweldige pons! Zo heerlijk tijdloos, mooi strak en met professioneel resultaat... en zo veel mogelijkheden, dat krijg je zelf met de hand nooit zo voor elkaar.

In plaats van als tag of als sluiting bedacht  ik dat ik de pons nu mooi kon gebruiken gebruiken als Bagtopper, als afsluiter voor de tasjes! De maten van het tasje zijn er op aangepast en ook met de maten van het doosje snoep dat er in zit heb ik natuurlijk rekening gehouden! Het is een heel makkelijk projectje, maar door de afwerking met de tagtopper als bagtopper ziet het er toch stijlvol uit.

Binnenkort zal ik de tasjes ook eens in een romantische variant maken, en dan een "Hoe-maak-ik-dit?-beschrijving" bijvoegen.

Jaja, je ziet het goed, het is me gelukt watermerken toe te voegen. Nu kan ik dus ook geregeld maaksels en ideeen laten zien hier!


 

Wat heb ik gebruikt?
Stempels: Something to Say
Inkt: Blackberry Bliss, Lost Lagoon,
Papier: Moonlight DSP, Cardstock Whisper White, Hello Honey, Blackberry Bliss
Punches: Angled Tag Topper Punch, Large Oval Punch, Scallop Oval Punch, Itty Bitty Accents Punch Pack
Versiering: Pearl Basic Jewels, Lint: 3/8inch Stitched Satin Ribbon in de kleuren Hello Honey en Lost Lagoon
Verder gebruikt: Paper Snips, Stampin'Trimmer, Sticky tape, Stampin' Dimensionals

1 opmerking :

  1. Wie wil nu niet een cadeautje krijgen in zo'n mooi tasje...?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...