maandag 7 juli 2014

Hoera het is juli!

Daar is dan eindelijk een nieuw bericht op het Kijkkastblog! Door een technisch probleempje komt dit bericht wat later aan dan de bedoeling was! Maaarr... het is weer opgelost, en er is heel veel nieuws te vertellen!

De nieuwe maand is begonnen en dat betekent dat sinds enkele dagen de NIEUWE CATALOGUS geldig is!
Foto 

Een nieuw Stampin'Up! jaar is begonnen!

Dit nieuwe, maar liefst 250 pagina's dikke glossy boekwerk staat boordevol prachtige, heel veel nieuwe, originele en soms zelfs gewaagde nieuwe producten! Stuk voor stuk met oneindig veel mogelijkheden om je eigen creatieve ideeen vorm te geven!
Als je al een exemplaar hebt zal het je zeker niet ontgaan zijn hoe overzichtelijk en handig deze nieuwe catalogus is ingedeeld. Alles is makkelijk te vinden, er zijn extra indexen toegevoegd en overal kom je tips en suggesties tegen om zelf je eigen kits samen te stellen. Erg handig. Verder staat het boek natuurlijk weer boordevol met de prachtigste voorbeelden!

Wil je ook je eigen catalogus hebben? Ik heb er nog een aantal op voorraad dus neem gerust contact met me op als je er eentje wilt hebben!

Kun je niet langer wachten? Via de link aan de rechterzijde kun je je digitale catalogus downloaden.
Een van de nieuwe producten in de catalogus zijn 

de Blendabilities!

Een geheel nieuwe en eigentijdse manier om je stempelafdrukken in te kleuren! We hebben het hier niet of gewone stiften, maar over alcoholmarkers! Dus streeploos kleuren, vele effecten zoals kleuren mooi laten verlopen zijn te bereiken en bovendien zijn er veel meer mogelijkheden dan alleen een stempelafdrukje inkleuren! Ik heb een aantal van de sets al in huis en ik kan echt volmondig en enthousiast zeggen dat ze fantastisch zijn!

Wat er is zo speciaal aan deze Blendabilities? Nou in de eerste plaats dat ze perfect matchen met de bestaande Stampin'Upkleuren! Verder worden ze geleverd in sets van drie, namelijk een lichte, medium en donkere variant van een bestaande Stampin'Up!kleur en bovendien zijn ze heel gunstig geprijsd ten opzichte van andere merken Alcoholmarkers! Daarbij hebben ze speciale nylon punten die extra lang meegaan.Op bladzijde 212 van de catalogus vind je het hele assortiment. Een groot deel is nu al te bestellen, de rest volgt de komende maand.

Kleuren die we nu al kunnen bestellen zijn: 

Cherry Cobbler
Coastal Cabana
Daffodil Delight
Old Olive
Pumpkin Pie
Rich Razzleberry
en het assortiment huidskleuren
En ook de volgende bijbehorende producten zijn al verkrijgbaar:

Memento Inkpad (deze inkt wordt niet opgelost door de alcoholmarkers)
De Memento refill
Color Lifter.
 De Blendabilities werken geweldig op het bekende Whisper White Cardstock! Er zijn trouwens ook speciale ( en supermooie) stempelsets uitgebracht die geweldig zijn om in te kleuren, maar natuurlijk kan dat ook met je andere stempels gecombineerd worden.

Binnenkort zal ik een aparte blogpost maken en alle weetjes over deze geweldige markers vertellen!

Verloting van de maand juni en nieuwe actie voor de maand juli!

Onder iedereen die een bestelling vanaf 25 euro plaatste in de maand juni hebben we een prijs verloot, de prachtige kit Burlap and Blooms, Simply Created Wreathkit! Deze prachtige kit is inmiddels verloot en ook al bij de gelukkige winnares aangekomen. Els van Z. uit Zwaag was de gelukkige! Nogmaals gefeliciteerd Els!

Ook voor de maand juli is er weer een Kijkkast Actie! Bij elke bestelling vanaf 25 euro maak je weer kans op 1 of meerdere loten (voor een bestelling vanaf 50 euro 2 loten etc) en aan het eind van de maand juli zal er weer een gelukkige winnaar zijn die de volgende prijs zal krijgen: De geweldige must-have-mag-in-geen-enkele-collectie-ontbreken Gorgeous Grunge Stempelset, woodmounted, ter waarde van 29,95!
Foto 

Verder nieuws....

 Inmiddels is er bij mij een mooie grote doos van de nieuwe stempelmaterialen afgeleverd. En alleen het uitpakken werkte al enorm inspirerend. De ideeen voor maaksels en voor nieuwe workshops vlogen me door het hoofd!  Later in deze week volgt het eerste deel van het nieuwe workshopprogramma, en neem maar van mij aan: Dat gaat heel erg leuk worden. Tot snel!


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!