woensdag 30 juli 2014

De nieuwe Weekly Deals!

Wat zijn er de komende week weer een GEWELDIGE Weekly Deals! Kijk maar eens hoe gaaf ze zijn!
 

Binnenkort ga ik een superworkshop inplannen met de geweldige Hexagon Hive Thinlit Die. Die is op veel meer manieren te gebruiken dan je zou denken! Dit wordt een workshop voor de ECHTE stempelliefhebber die ook vintage leuk vindt! Misschien slim om hem nu alvast met korting te bemachtigen....? 

Maar ook de andere aanbiedingen zijn weer enorm de moeite waard! Het Water Color  Washi tape is geweldig, lekker neutraal, met een bescheiden vleugje goud.

En dan de fraaie RANDJES thinlits! Ik ben dol op de fijne randjes die deze stanzen maken!

Houd je er van digitale fotoboeken te maken? Ja? Dan is de digitale set een topper! Supermakkelijk en zo compleet! En alles past natuurlijk weer zo mooi bij elkaar!

Stampin'Up! maakt prachtig fijn embossingpoeder dat geweldig gederailleerd kan werken, en dit is zo'n lekkere vintagekleur! Ook erg mooi voor combinaties met aquareltechniekjes!

Houd je er ook zo van kadoosjes, kadotasjes en feestelijke kadoverpakkingen te maken en te decoreren? Met de Bow Die maak je in een handomdraai prachtige strikken, een lief bescheiden exemplaar en een grote! En als je die twee dan weer combineert kun je prachtige grote "toeven"maken! En doordat het een Bigz Die is gaat ie door heel veel materialen heen of door meerdere lagen cardstock!

En dan... last but not least... een van mijn favorieten: De Cupcake Builder Pons! Ik ben dol op cupcakes maken en decoreren! Zowel uit de oven als op papier! De geweldige nieuwe stempelset Cupcake Party (in de jaarcatalogus op bladzijde 58) past er geweldig bij! (dat was er eentje die ik METEEN moest hebben ;o) toen de nieuwe catalogus uitkwam!)  Het is superleuk om alle onderdeeltjes te combineren en zo je eigen taartje samen te stellen en te "pimpen".

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...