donderdag 28 januari 2021

Trek eens iets vrolijks aan! - Bloghop NL demo's - Spring-SAB catalogus



Vandaag is er weer een gezellige bloghop van de NL demo's! We hopen op deze manier weer wat leuke ideeen met jullie te kunnen delen! Hop dus gezellig rond om te zien wat we voor jullie bedacht hebben!

Maar eerst: Welkom! Wat leuk dat je komt kijken bij de Kijkkast!

Deze keer gaan we aan de slag met allerlei items uit de nieuwe Minicatalogus en/of de Sale-A-Bration!


Tsja, laat ik maar gewoon met de deur in huis vallen... Ik heb voor vandaag een projectje gemaakt dat valt onder de categorie "Foute Kaarten"! Haha!

Hij is namelijk best een beetje over de top!

Het zit zo: In het leven moet je het zelf een beetje leuk en gezellig maken, en dat doe ik zelf onder andere door kleur! Ik werk er mee, ik voeg kleur toe in huis, maar ik draag ook graag kleding in vrolijke kleuren en printjes! En dat mogen ook best een beetje gekke printjes zijn!


En toen kwam ik dus in de nieuwe Minicatalogus deze geweldige Well Suited Suite tegen! Een geweldige serie producten om toffe mannenkaarten te maken. Strakke pakken, strikjes, sjieke overhemden, bretels, stropdassen, kortom, alles er op en er aan!

Ik heb inmiddels al een aantal stoere en sjieke mannenkaarten met deze Suite gemaakt!


Maar natuurlijk kun je er ook een heel andere kant mee op gaan, en zoals wel vaker gebeurt sloeg mijn fantasie weer eens flink op hol ;o)

In dit geval vooral met de Dies die bij de stempelset Handsomely Suited past: De Suit & Tie dies!


Ik besloot een heel andere kant op te gaan, een vrouwelijke, kleurrijke kant, met natuurlijk mijn geliefde kleurtjes en printjes.

Daarbij paste ik een aantal trucs toe, waarover ik je graag wat meer vertel. Wie weet heb je er ook iets aan!


Het begon natuurlijk met een leuk printje. Ik gebruik deze keer een vel designpapier uit dit pak Flower & Field DSP. Dit papier staat in de Sale-A-Brationfolder. Je kunt het GRATIS uitkiezen bij een bestelling vanaf 60 euro (tot eind februari)!

Het zijn zulke leuke printjes, en echt geweldige kleuren! Het is deze maand al door heel veel bestellers als gratis kado uitgekozen bij hun bestelling!

Maar goed, nu snel aan de slag!



Als eerste verhoogde ik de halsopening van het "colbert" tot een normale v hals hoogte voor een jurkje. Ik deed dit door de stans waarmee je de V uitsnijdt hoger op het basisstuk DSP te leggen.

Je krijgt dan op een heel simpele manier een kleinere halsopening en daardoor meteen andere verhoudingen.


De stans waarmee je de revers uitstanst stanste ik twee keer. Een keer uit het DSP, en een keer uit het Pool Party Cardstock. Door dit een beetje verspringend op elkaar te plakken krijg je een mooi "piping"biesje, zoals je die ook bij mijn eigen kleurige jurkjes veel ziet.

De kraagdelen plakte ik met Stampin'Dimensionals op het eerder gemaakte basisdeel.


Onder het jurkje kwam een "topje". Dit papier komt uit het zelfde pak DSP. Ik maakte er met de Layering Circles Dies een mooi rond halsje in.


Met de embellishments die in het assortiment van Stampin'Up! zitten maak je zo je eigen bijouterieen voor bij je "outfit"... Geheel bijpassend uiteraard ;o) In dit geval gebruikte ik de Basic Rhinestones en de Resin Hearts Embellishments.


Als huidskleur gebruikte ik een stukje Petal Pink Cardstock.
Voor dames met een getinte huid is Soft Suede bijvoorbeeld een mooie keuze.


In de set Suite & Tie dies zit een lange stans om bretels te maken. Hier gebruikte ik deze om de knooplijst mee te maken. Ook de kleine knoopjes stanste ik met dies uit de set.

Die details zijn op de foto's misschien niet heel duidelijk te zien, maar ze maken wel met elkaar het eindresultaat.

Maar er ontbrak toch nog iets.... Ineens wist ik het!


Op het kraagje kwam een vrolijke bloem, die superleuk bij de print op het DSP past. Ik stempelde deze bloem, die uit de set Pluk de Dag komt, sponsde de binnenkant met wat Pool Party, en ponste hem uit met de Medium Daisy pons. Zo past ie het mooist bij de bloemen op het jurkje.

De blaadjes bolde ik een beetje op, en in het hartje kwam een geel Resin Dotje, uit de Playing With Patterns Resin Dots.

De tekst is natuurlijk helemaal perfect bij deze kaart. Deze komt uit de set Volop Vrienden, en ik ponste hem uit met de Classic Label pons


Na dit alles, was ik nog niet tevreden. Ik vond het geheel niet vrouwelijk overkomen. Het was te recht en te hoekig om vrouwelijk te zijn.....

En ineens wist ik het... De dame kreeg vrouwelijke curves, en daarvoor gebruikte ik... Jawel!.. de Curvy Dies!
Dit maakt echt een enorm verschil!

Daarna plakte ik mijn outfit op de basiskaart en knipte ik volgens de gebogen lijnen ook de basiskaart een beetje bij. Dat maakt het "curvy"effect nog leuker!


En zo kwam ik dus tot deze lekker over de top outfit kaart. Volgens mijn dochter lijkt ze op mij, haha!

En natuurlijk bedacht ik nog veel meer leuke toepassingen en aanpassingen, om nog meer leuke outfits te maken met deze set!


Want hoe leuk is het om naast echte "mannen"-looks ook lekker je fantasie los te laten op deze geweldige Suite! (Ik heb er al diverse grappige, gekke ideetjes mee!)

Trek eens iets vrolijks aan, in het echt, en/of als kaartje....verzin je eigen droomoutfit, maak je eigen kleding na. Of die van je vriend of vriendin, vader of moeder... etc! Denk ook eens aan diverse beroepen....of hobbies! Toepasselijker kan je kaartje niet zijn!

Binnenkort laat ik meer ideetjes zien, dus zorg dat je geen berichtjes mist, als je benieuwd bent. Je kunt je aanmelden (rechts op deze pagina) om een berichtje te krijgen als er een nieuwe blogpost is geplaatst!


Zo, dat was weer mijn bijdrage voor deze keer! Nu hoop ik natuurlijk dat je het leuk en gezellig vond, en wie weet ook nog wat inspiratie opgedaan hebt!

Onder deze blogpost vind je een lijst met alle gebruikte producten. Mocht je iets willen vragen of dit project, kan ik je ergens mee helpen of mocht je aan de slag willen en nog iets nodig hebben, neem dan gerust even CONTACT met mij op. Ik help je met alle plezier! Alle producten die ik vandaag gebruikt heb zijn uiteraard bij de Kijkkast te bestellen. 

Dankjewel voor je bezoekje aan de Kijkkast, en heel graag tot ziens! XXX Annette

Hop nu verder naar.... >>>>>>>YVON!





Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Pluk de Dag, Volop Vrienden
Papier: Cardstock: Thick Basic White, Basic White, Pool Party, Petal Pink
DSP: Flower & Field DSP (SAB)
Inkt: Smoky Slate, Pool Party, Black Memento
Dies:Suit & Tie Does, Curvy Dies
Pons: Medium Daisy, Classic Label
Embellishments: Playing With Patterns Raisin Dots, Resin Hearts Embellishments, Basic Rhinestones



Van 5 januari tot 28 februari: SALE-A-BRATION!
Gratis producten bij je bestelling! Kijk HIER voor alle info!


Eerstvolgende (mee)besteldagen:
Maandag 1 februari om 19.00 uur! 
Maandag 8 februari om 19.00 uur!



Een complete Kijkkast WORKSHOP doen vanuit je eigen huis?




Heb jij een flinke wensenlijst op stempelgebied?
Wil jij ook voortaan minimaal 20 procent korting hebben op al je stempelmaterialen?
Wil je ook meer doen met stempelen, of ben je gewoon een echte fan?
Stel nu je eigen Startpakket samen, met grote korting, 
en ontvang EXTRA vijf pakken DSP twv 70 euro!!
Vraag mij om uitgebreide informatie, of kijk eerst eens HIER! 
Ik help je graag verder!
  

en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

7 opmerkingen :

  1. Wow, Annette, ik had dus niets met deze set, maar nu breng je me enorm aan het twijfelen, want hoe gaaf is het dat jij er een vrouwen variant mee hebt gemaakt. Schitterend.

    Groetjes yvon...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super fantastisch! Wat een creativiTIJD :). Leuk dat je meedeed Anette!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat heb je dit weer geweldig gedaan! Superorgineel en een heel mooie uitvoering!Heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. superleuk gespeeld met je mallen, leuke damesoutfit zo, en heel goed idee om de vorm van je kaart zo aan te passen!
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het kan zijn dat je al twee andere reacties van mij hebt... Maar ik weet niet zeker of die geplaatst zijn, dus nog een keer: Wat een ontzettend leuke en gezellige kaart, Annette.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een supergoede ideeen en duidelijke tips! Hoe verzin je het! Echt heel creatief! Daarbij ook gewoon een geweldig leuke kaart!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!