donderdag 24 november 2016

"Freestyle"-achtige kerstkaart met Be Jolly By Golly

Zo, even lekker een kleurig, knallend kaartje vandaag! Vol inktige techniekjes en leuke details!



Op een achtergrond waarin ik een aantal aquareltechnieken combineerde, emboste ik met behulp van de Seasonal Decorative Masks wat koperen details, en maakte ik wat decoratieve inktspettertjes.

Ik stempelde er wat leuke motiefjes op met de stempelset Be Jolly By Golly. Deze set is speciaal ontworpen om allerlei nieuwe gebruiksmogelijkheden te hebben met de Swirly Scribbles Thinlits dies, die in de jaarcatalogus staan. De kerstornamenten in de krans, komen bijvoorbeeld ook uit deze set! Vor mij leent deze st zich ook erg goed voor de wat meer "artsy"achtige kaarten. Ze zijn anders dan anders, hebben een grafische stijl en zijn toch ook enigszins klassiek. Met andere kleuren gecombineerd maak je er ook sjieke, klassieke of romantische kaarten mee!

 Voor een lekkere overdadige volle look heb ik de "krans"twee maal uitgestanst, en de bovenste vorm, in de kleur Cucumber Crush, heb ik ook gedipt in de Versamark Inkt en met het Copper Embossingpoeder behandeld. Bij elkaar geeft dat een stoere, grungy maar toch moderne totaalplaatje.

Het is leuk om bij zulke koele felle kleuren iets te doen dat contrasteert. Zoals hier het Basic Black en het koper dat ik heb toegevoegd. Doordat het hiermee minder "voorspelbaar"is krijg je eens een beetje een gewaagd geheel!

Het Basic Black heb ik o.a. laten terugkomen in het Twine en in de Banner. Deze is gestempeld met een bannerstempel uit Stiched with Cheer (ja echt een ideaal setje, past bij zoveel dingen!) en heb ik uitgestanst met de Bunch of Banners Framelits. Heel makkelijk dus!

Voor de onderlaag gebruikte ik zelfgestempeld Dessinpapier. De Merry Medley Kerststempel is voor dit soort dingen IDEAAL! Wat scheurwerk en sponzen zorgde voor een stoere afwerking ;o)



 Af en toe is het heerlijk om je zomaar even uit te leven met kleur en dan lekker diverse producten te mixen. Zo inspirerend! Niet iedereen houdt hiervan, en dat is helemaal niet erg! Stempelen is voor mij ook gewoon een artistieke uitingsvorm, en toen ik dit maakte had ik gewoon een kleurrijke bui ;o) En ik weet al dat er ook diverse liefhebbers zijn van anders-dan-anders-kerstkaarten, dus ik ga er maar eens over nadenken wie dit exemplaar krijgt!

In ieder geval kun je zo weer eens zien dat je met stempels allerlei kanten uit kunt. Als dat is overgekomen is mijn missie met deze blogpost weer helemaal geslaagd ;o)

Oh, voor ik het vergeet te zeggen... De stempelsets Be Jolly By Golly, Stitched with Cheer, en de Seasonal Decorative Masks zijn allemaal onderdeel van de Extravaganza actie! Mis ze dus niet, want je krijgt voor alle producten die meedoen 10 tot zelfs 40 procent korting! Een link naar het overzicht van alle aanbiedingen vind je onderaan dit bericht.

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Be Jolly By Golly, Stitched With Cheer, Merry Medley
Papier: Cardstock: Pacific Point, Cucumber Crush, Whisper White, Basic Black en Watercolor Paper
Inkt: Cucumber Crush, Tempting Turquoise, Pacific Point, Basic Black, Versamark
Dies: Swirly Scribbles Thinlits Dies, Bunch of Banners Framelits Dies\
Embellishments: Basic Black Bakers Twine
Tools: Seasonal Decorative Masks, Sponge Daubers, Stampin'Spritzers, Plastic Mapje, Aqua Painters, Embossing Buddy, Heat Tool,
En verder: Glue Dots, Stampin'Dimensionals, Fast Fuse, keukenrol

Tot snel!
Annette

Van 21 tot en met 28 november grote uitverkoopactie! Weekaanbiedingen en dagaanbiedingen. Je vindt ze HIER! allemaal op een rij!




Alleen in November: 25 procent korting op geselecteerde Stempelsets!
Je vindt ze {in deze blogpost}!

Image result for stitched from the heart stampin up november


en spaar voor gratis producten!
***Met diverse Clubvoordelen ;o)***

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
In verband met de Extravaganza Actieperiode gelden aangepaste momenten:
Zondag 27 november om 20.00 uur


Zou je graag ons nieuwe teamlid worden?
Het is nu een ideale tijd om in te stappen als demo!
Ik vertel je graag waarom, dus neem gerust contact op als je meer wilt weten!
voor info kijk je ook HIER
















6 opmerkingen :

  1. ZOOO HEEE! Die is mooi, helemaal TE GEK!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik geniet iedere keer weer van de diversiteit in je kaarten (kunstwerkjes stuk voor stuk)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo'n pracht mag je mij wel sturen hoor! WOW, wat gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel apart! Best een wilde kaart, maar zo mooi gedaan! Het heeft een mixed Media uitstraling!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anneke Valkering7 december 2016 om 20:57

    Dit zou ik dolgraag willen leren. Supermooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!