woensdag 6 januari 2016

Koopjes en KIK-ken!

Door de lancering van de nieuwe Seizoenscatalogus een dagje later, maar hier zijn ze de KIK-challenge inzendingen van de maand December!

Deze KIK-Challenge had het toepasselijk klinkende thema Oud wordt Nieuw! Het had alleen niet echt met de jaarwisseling te maken, maar wel met iets ouds (wat normaal gesproken weggegooid wordt) dat je kunt verwerken in iets nieuws. Hoe je dat deed en wat je gebruikte mocht je zelf bedenken, maar er waren diverse ideeen en suggesties.

Om de creativiteit nog wat meer te "triggeren" zijn er uiteraard nog wat richtlijnen en tips gegeven waaraan de inzending zou moeten voldoen. Zo maken we dat iedereen steeds iets verder kijkt, en ook ANDERS kijkt naar een opdracht. Volgens de deelnemers wordt het daar ook echt LEUKER van! Het was een ware inspiratie KIK!


Er zijn ook in januari al weer enkele nieuwe KIK-deelnemers bij gekomen maar dat mogen er best nog een paar meer worden!! Hoe meer deelnemers, hoe meer inspiratie! Er zijn deelnemers die net beginnen met stempelen, maar ook deelnemers die al doorgewinterde stempelaars zijn.....De KIK is voor iedereen! Kijk maar eens bij de reacties op de KIK-infopagina [KLIK] om te zien wat de KIK zoal in gang zet bij mensen! Echt KIKken! Je kunt je deze maand weer aanmelden tot en met 10 januari! Dat kan door mij een mail te sturen (annette.elias@quicknet.nl) dan gaat de rest vanzelf ;o)

Oud en nieuw bleken in deze KIK prima samen te gaan en met de prachtige materialen uit de KIK waren "glamourous" en feestelijke kadootjes en kaarten te maken!

Dit was een totaal andere KIK-Challenge dan alle voorgaande, en de volgende zal ook weer totaal anders zijn. Thema's en technieken, of soms eens flink "out of the box", er komt van alles voorbij!
En daar blijven we natuurlijk naar streven! En dan krijg je dus blijkbaar prachtige, mooie, aparte, te gekke ideeen ;o))Ben je ook benieuwd naar alle inzendingen? En...wil je graag weten wie er gewonnen heeft?

Klik snel door naar de KIK-galerij! ;o))

Natuurlijk volgen mijn eigen KIK-creaties ook nog! Wat heb ik er een boel plezier mee gehad zeg!En dan hebben we natuurlijk ook nog de nieuwe koopjes-van-de-week: de nieuwe Weekly Deals!


De onbetwiste topaanbieding is natuurlijk het fantastische Magnetic Platform voor de Big Shot. Als je graag precies wilt stansen zonder de ergernis van een framelit of thinlit die net niet zit waar jij hem had willen hebben is dit een prachtige aanwinst. Heel eerlijk: Sinds ik deze plate er bij heb, ben ik mijn Big Shot veel vaker en met meer plezier gaan gebruiken. Een absolute aanrader dus!!!

Daarnaast hebben we een supermooie set met sjablonen om je perfecte prikrandjes te maken. Dat mooie effect van wat Paperpiercing geeft altijd net dat beetje extra, zonder overheersend aanwezig zijn. Met deze sjablonen gaat dat snel en netjes! Zoals je ziet zijn de vormen aangepast op diverse ponsen en dies uit het assortiment van Stampin'Up!

De embossingfolder is lekker trendy, en ik gebruik hem zelf het vaakst voor de wat hippere, jongere kaartjes en voor mannenkaartjes. Natuurlijk is ook deze erg leuk om te beinkten zodat je gave achtergrondjes kunt maken. Altijd leuk als je ergens veel mogelijkheden mee hebt!

En tenslotte een doosje vol de meest "cute"bloemetjes, in de mooie In-Colorkleurtjes! Altijd een leuk en fris accent op een pakje, doosje of kadootje!

Geniet van al het moois, gun je zelf vandaag een uurtje stempeltijd (het is buiten toch maar grauw) en maak er wat gezelligs van!

Tot snel!
Annette

*Van 5 januari tm 31 maart 2016: Sale-A-Bration! Krijg een gratis SAB kado bij elke 60 euro aan bestellingen!
*Eerstvolgende (mee-)besteldag: maandag 11 januari om 19.00 uur


Het beste voornemen voor 2016?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...