woensdag 19 november 2014

Woohoo! Nieuwe Weekly Deals en een gave Kijkkast tip....

Daar zijn we weer met een nieuwe lading geweldige weekaanbiedingen!





Vandaag een aantal gave aanbiedingen met veel interessante mogelijkheden!

De Sweet Thread Simply Send Kit is een van die beroemde alles-wat-je-nodig-hebt-zit-er-bij-sets van Stampin'Up! Borduren in kruissteekjes, maar dan in een hip jasje gestoken! Er zitten acht voorgevouwen kaarten bij (en met een leuk subtiel motiefje!) , passende enveloppen, 8 reeds uitgesneden delen waar de gaatjes voor het borduren al in zitten, borduurnaalden en borduurgaren in bijpassende kleuren. Je kunt je eigen tekststempeltjes toevoegen. Een ideaal maaksel voor op de bank met een lekker pot thee of beker chocolademelk! ;o) Ik zie het helemaal voor me ;o)

Hier nog even een duidelijker plaatje:


En ook is er weer een schitterende digitale download kit. Wederom in herfstthema en deze keer een beetje grungy! Prachtige achtergrondpapierdesigns en heb je die digitale stempels gezien die er bij zitten? Zo mooi!

Het Chevron Lint in de kleur Wisteria Wonder behoeft geen verdere uitleg meer denk ik ;o) Subtiel, tijdloos, en luxe!

Als je er van houdt zelf kaarten te decoreren en je hebt binnenkort iets te vieren, dan is de Celebrations Basics Invitations-set helemaal iets voor jou. Vul de gegevens in, en versier ze naar smaak en thema (en dat gaat heel makkelijk met deze naturel basis) , stop ze in de bijgeleverde enveloppen en be ready to party! De set bestaat uit tien kaarten en tien enveloppen. De maat is 4 inch bij 5 1/4 inch.

Hoera, er zijn ook weer Framelits in de aanbieding! De supertrendy set Starburst Framelits dies is een combinatie van een neutrale en tijdloze vorm, maar dan met een hip randje! Een geweldige basis vind ik zelf! Deze set combineert eigenlijk bij bijna alles, maar de stempelset Starburst Sayings (zie bladzijde 117 van je catalogus) is er speciaal voor gemaakt! Met wat fantasie doet de vorm ook denken aan tandwielen, zonnetjes etc.

Kijk even langer naar de Celebration Add-on kits, die in twee kleurstellingen verkrijgbaar zijn, en deze week beiden flink afgeprijsd. Misschien heb je er in eerste instantie niet zo heel veel mee.... maar lees maar even verder....."Officieel"zijn deze kits bedoeld om een prachtige banner en feestbenodigdheden van de Celebration Basics kit aan te kleden. Je vindt deze producten allemaal op bladzijde 202 van de catalogus. Maar deze kits zijn ZO uitgebreid en veelzijdig dat ze voor veel meer doeleinden geschikt zijn! Gestikte slingers, filterpaper om "kwasten"te maken, een heleboel die cuts en 12 sheets designerseriespaper bieden volop mogelijkheden om hier je eigen ding mee te doen! Ik heb zelf deze kits al helemaal opgebruikt aan het aankleden van de meest feestelijke kaartjes en doosjes! Deze kits bieden echt HEEL veel waar voor hun geld! Houd je van frisse moderne kaarten, met een luxe uitstraling en een metallic randje zou ik er toch nog eens heel goed naar kijken.

(kleuren van beide kits:
De Bermuda Bay set bevat de kleuren: Basic Gray, Bermuda Bay, Crumb Cake, Crushed Curry en zilver!
De Calypso Coral Kit bevat de kleuren: Basic Gray, Calypso Coral, Crisp Cantaloupe, Crumb Cake en goud!)


Kijkkast Tip van de Week!

De Starburst Framelits, en de Celebration Add-Ons zijn een geweldige, trendy, en veelzijdige combinatie! We hebben daarom voor deze week.een leuke setaanbieding samengesteld:

-De Starburst Framelits Dies
-Een Celebration Add-On kit naar eigen keuze ( Bermuda Bay of Calypso Coral)
-Een pak Note Cards & Envelopes, 20 stuks van elk, naar keus in Whisper White of Crumb Cake
Alleen deze week is deze set samen niet 48,85 euro, maar slechts 38,37 euro!
Als extra ontvang je tot aanstaande maandag alleen bij de Kijkkast ook nog:
-GRATIS Tien sheets A4 cardstock in bijpassende kleuren!

* Alleen geldig tot en met maandag 24 november'
* Alleen geldig bij de Kijkkast
* Alleen geldig bij aankoop van de gehele bovenstaande combinatie van producten

Je kunt je bestelling van deze Weekly Deals (maar andere dingen natuurlijk ook)  mee laten komen met de (Mee-)bestelorder van maandag 24 november, 18.00 uur.

Natuurlijk doet ook deze order mee met de grote Kijkkast Eindejaars Tombola!

5 opmerkingen :

  1. Annette, wat een geweldig idee! Zo had ik dus nog nooit naar die set gekeken. Hoe bedenk je het weer! Nu kom ik zelf ook ineens op allemaal superideeen met deze set. Dit gaat meteen op mijn lijstje!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd overheen gekeken, maar inderdaad, er zit HEEELLL veel in. En die kleuren zijn super! Ik zie in de blauwe set ook wel mooie strakke mannenkaarten! Gaaf! Ik ga nog even denken voor welke kleur ik ga....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh ze zijn weer superleuk! Hebbehhhh!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke ideeen Annette!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ineke van der Bel20 november 2014 om 16:33

    Wat word ik toch altijd blij van jouw berichtjes, niet alleen om de leuke dingen, maar ook om HOE je het doet. Ik merk dat sommige anderen je proberen na te doen, maar dat gaat ze niet lukken ;o) Blijf zoals je bent meis.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!