vrijdag 5 augustus 2016

Het jaar door met Thoughtful Branches en volop augustusnieuws! -Vrijdag-Restjesdag#2

Zo, de maand augustus draait al weer lekker. Het echte zomerse weer is er niet echt, maar de vrije tijd wordt hier goed benut! Zo heb ik heerlijk zitten werken met een nieuwe en exclusieve stempelset met bijpassende dies: Thoughtful Branches!


Met deze GEWELDIGE stempelset kun je werkelijk van alles maken! Bomen in allerlei soorten en jaargetijden, maar ook een prachtige hortensiabloem, die je kunt stempelen en uitstansen met de Beautiful Branches Thinlits Dies! Stempels en Thinlits zijn samen als Bundel te bestellen. Je krijgt dan 10 procent korting!

Bijkomende bijzonderheid is dat deze set ALLEEN in augustus te bestellen is, en slechts zolang de voorraad strekt!


Stempelset Beautiful Branches nr 143539 33 euro
 
Beautiful Branches Thinlits Dies nr 14338 37,50 euro

 Beautiful Branches Thinlits Dies

Als Bundle: 144328 met Bundle-Korting: 63,25 euro



Voor een speciale Kijkkast-aanbieding met deze set kun je even onderaan dit bericht kijken!

Ik heb inmiddels al een paar weekjes kunnen werken met deze prachtige Thoughtful Branchesset en ben tot de blije conclusie gekomen dat je met deze set echt het hele jaar door uit de voeten kunt! Voor de bekende feestdagen, in elk jaargetijde, maar ook verjaardagen, andere feestjes of zelfs minder gelukkige momenten kun je met deze Bundle passende creaties maken. De komende weken ga ik jullie dan ook de veelzijdigheid van deze set laten zien door diverse voorbeelden te tonen!

En voor deze Vrijdag-Restjesdag, oftewel Leftover Friday, heb ik dan ook meteen een kaart met deze set gemaakt!


De restjes waarmee ik begon zie je hier. Ik had wat strookjes over van een achtergrondje dat ik gemaakt had tijdens een van mijn inkt-klieder-momentjes ;o) en zocht daar in mijn restjesbakken wat cardstock bij uit in bijpassende kleuren: Eens kijken wat ik daar nog van kon maken!

De kleuren waren het uitgangspunt en deden me eigenlijk meteen denken aan de hortensias in onze eigen tuin! Dus de keus was snel gemaakt!

Ik stempelde de bloem en stanste hem uit met de Thinlits dies. Dat gaat extra makkelijk met de Precision Plate! Alle kleine stukjes rollen er dan zo uit!'Eventueel met behulp van de Die Brush, ook al zo'n handig stukje gereedschap!

 Van de strookjes maakte ik een frame waarvoor ik even de geodriehoek van een van onze puberzoons heb geleend ;o) Dit is een leuke en stijlvolle manier om dergelijke strookjes op te gebruiken.


Bovendien is het leuk de hortensia als het ware uit het frame te laten komen. Dat geeft diepte aan het totaalplaatje.

Ik heb de bloem verhoogd opgeplakt met kleine stukjes Dimensionals, en daaronder een ovaal in een bijpassende kleur welke ik heb uitgestansd met een Die van de Layering Oval Framelits.



De groene blaadjes zijn heel gedetailleerd opengewerkt, maar ik heb er hier voor gekozen de stukjes er in te laten zitten. Dat is dus een kwestie van heel voorzichtig zijn als je de blaadjes gestansd hebt, snel wat liquid glue er op doen en vastplakken, voordat ook hier de stukjes zo uitrollen. Nu zitten ze allemaal vast.

 De tekst hield ik subtiel met een woordje uit de set Sentimenten, welke in het uitgeponst met de nieuwe Classic Label Pons, en nog even opgesierd heb met een Enamel Shape. Precies goed zo!




De kleuren komen zo mooi tot hun recht en zijn een geheel! De hortensia springt er echt uit. Wat een fijne manier om je restjes op te gebruiken ;o)



Nieuws!

Omdat deze set maar heel kort -alleen in deze maand augustus- verkrijgbaar is en ook nog "slechts zolang de voorraad strekt", wil ik er iets bijzonders mee doen!

Ik heb daarom een speciale Tips&Tricks-Workshop ingepland op 27 augustus! We maken diverse objecten en leren meteen diverse mogelijkheden voor het gebruik van deze supermooie en veelzijdige set! Natuurlijk zitten er ook de nodige techniekjes in de workshop verstopt! 

De workshop is zowel door beginners als gevorderden te volgen! Doe je mee?

Speciale Kijkkast Workshop-Aanbieding:  

Bestel je tijdig deze Thoughtful Branchesbundel (uiterlijk  22 augustus, mits er dan nog voorraad is!) krijg je deze workshop t.w.v. 17,50 geheel gratis***!  Wacht dus niet en meld je aan!

 (*** Er is plaats voor maximaal 9 personen)

Woon je te ver weg om de workshop te volgen, of kun je niet op deze dag, dan stuur ik je desgewenst je bundel zonder verzendkosten toe, en krijg je er bovendien gratis een verrassingspakketje papier bij, uit de nieuwe jaarcatalogus!

Profiteer fijn mee van deze fantastische buitenkans ;o)

Je kunt je aanmelden door mij een berichtje te sturen per EMAIL.

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Thoughtful Branches, Timeless Textures, Sentimenten
Inkt: Melon Mambo, Perfect Plum, Rich Razzleberry, Sweet Sugarplum, Sahara Sand
Papier: Cardstock: Shimmery White, Wisteria Wonder, Always Artichoke, Very Vanilla, Perfect Plum, Rich Razzleberry.
Dies: Beautiful Branches Thinlits Dies, Layering Ovals Framelits, 
Pons: Classic Label
Embellishments: Brights Enamel Shapes
Tools: Big Shot, Precision Plate, Sponge Daubers, Big Shot Die Brushset.
 En verder: Multi Purpose Liquid Glue, 

Tot snel!
Annette

Augustus Actie: Ontvang bij je bestelling vanaf 40 euro een verrassingspakketje Papier uit de nieuwe jaarcatalogus!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 8 augustus 19.00 uur

>Wissel deze maand je Bonus Vouchers in en bestel zo met korting!<

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

Houd je van creatieve verrassingen?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Dol op stempelen, en fan van Stampin'Up? Kom in ons gezellige, hechte, echte team. Vraag mij gerust om uitgebreide informatie, ook zeker als je "gewoon" een hobbyist bent!

8 opmerkingen :

  1. PRACHTIG! Deze kaart spettert zo van mijn scherm af. Schitterende kleuren!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow wat een mooie kaart, ben dol op hortensias, naar twijfel over deze set, wel of niet bestellen. Maar zoals jij hem.laat zien denk ik wel, en SUper actie.

    Groetjes Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterend! Wat kun jij toveren met restjes die ik waarschijnlijk had weggegooid omdat ik niet wist wat ik er nog mee kon! Dit is alles bij elkaar zo mooi! Ik vind het een kunstwerkje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldig! Een kaart vol met de mooiste details!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. OOGVERBLINDEND!! Supermooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een geweldige kaart die van het scherm afspat en in het echt nog veel mooier is! Zoooo slim bedacht! Zo mooie die kleuren! Geweldig!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. die wil ik graag bij je bestellen die set, supermooi

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!