zondag 14 augustus 2016

Kaartje uit waardering, met veel contrast- Thoughtful Branches#5 Simpel-Op-Zondag#19

Wij zijn als Nederlanders best een nuchter volk, en complimentjes geven of ontvangen, of spontaan zeggen wat we op ons hart hebben gaat ons niet altijd even makkelijk af...

Maar hoe belangrijk is het om te zeggen dat iemand belangrijk is voor jou, of dat je die persoon zo waardeert om wie hij of zij is? Geloof mij, dat is HEEL belangrijk!

Ik weet het (gelukkig!) uit eigen ervaring.... Regelmatig ontvang ik lieve berichtjes, kaartjes, of zelfs presentjes van lieve vrienden, familie, teamleden, maar ook van klanten, workshopgasten en andere mensen die ik door het stempelen ken. Op momenten dat je wel eens denkt: Ach, waar doe ik het eigenlijk voor?" of gewoon als je een baaldag hebt... of wel eens aan jezelf twijfelt...heeft zo'n kleine attentie een enorme impact! Dus ik zou zeggen: Doe het! Stuur dat kaartje, stop dat lieve briefje in iemands tas, of doe het op jouw eigen manier, maar doe het! Bij je partner, een vriendin, je collega, gewoon bij iemand waar je blij mee bent!

Dit zeg ik dus ook geregeld tegen mezelf (Doe het!) en met dit kaartje geef ik dus meteen even het goede voorbeeld ;o)


Wederom bewees Thoughtful Branches vandaag zijn veelzijdigheid. Deze keer zocht ik het in de contrasten en koos ik voor een strakkere indeling.

Deze schets vond ik op het Challengeblog Freshly Made Sketches, waar ik bij toeval terecht kwam. Deze indeling vond ik zo mooi dat ik besloot er mee aan de slag te gaan. Ik had me immers voorgenomen wat vaker aan Challenges mee te doen ;o)

Dus, met deze kaart doe ik mee aan deze Challenge: FMS249

Ik werk in drie kleuren, Basic Black, Whisper White en Melon Mambo. Lekker fris zo samen!
Het kan best heftig zijn om voor een kaart een basis van Basic Black te nemen, maar het is, als je het goed combineert, wel sjiek en stijlvol, en met deze  andere kleuren er bij totaal niet "somber" oid! Of vind jij van wel?

Voor de horizontale strook nam ik twee stukjes van het Pop of Pink DSP. In dit papier zitten precies de goede kleurtjes!

Daarbovenop kwam een strookje cardstock. Hier stempelde ik de tekst op met losse stempels uit de set Endless Thanks. Dit is misschien een niet zo opvallende set waar je wellicht in de catalogus steeds overheen gekeken hebt, maar ik gebruik hem echt heel graag en vaak! Het is echt een aanrader! Prachtige bruikbare tekstjes die je op diverse manieren kunt combineren.

Op de foto lijken de kleuren te verschillen, maar in het echt is het echt precies de zelfde tint. De hortensiabloem heb ik gestempels met Melon Mambo Inkt op Melon Mambo Cardstock en daarna uitgestanst met de Beautiful Branches Thinlits Dies. Hier is het leuk dat de bloem en bladeren zo opengewerkt zijn omdat je dan de belijningen van de vlakken er onder blijft zien. Na het stansen rol je met de Die Brush (blz 190 van de jaarcatalogus) zo de kleine losse onderdeeltjes uit de vorm.

De Bloem is verhoogd opgeplakt met in kleine stukjes geknipt Stampin'Dimensionals. De witte stipjes in de bloem heb ik getekend met de White Stampin'Chalk Marker.

Voor mijn doen was ik met dit kaartje heel snel klaar. Maar in dit geval was verdere aankleding of versiering alleen maar zonde en dus heb ik het hier bij gelaten. Een echte Simpel-Op-Zondagkaart dus!

Ondanks het gewaagde zwart, toch een heel fris en vrolijk geheel!


Wat heb ik gebruikt?
Stempels: Thoughtful Branches, Endless Thanks
Inkt: Basic Black, Melon Mambo
Papier: DSP: Pop of Pink Specialty Designer Series Paper
             Cardstock: Basic Black, Whisper White, Melon Mambo
Dies: Beautiful Branches Thinlits Dies
Tools: Big Shot, Die Brush, Whie Stampin'Chalk Marker
En verder: Multi Purpose Liquid Glue, Stampin'Dimensionals

Tot snel!
Annette


Alleen in augustus te bestellen: Thoughtful Branches!
Kijk HIER voor de volledige aanbieding en de Speciale Kijkkast actie!


Augustus Actie: Ontvang bij je bestelling vanaf 40 euro een verrassingspakketje Papier uit de nieuwe jaarcatalogus!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 15 augustus 19.00 uur
Maandag 22 augustus 19.00 uur

>Wissel deze maand je Bonus Vouchers in en bestel zo met korting!<

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

Houd je van creatieve verrassingen?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Dol op stempelen, en fan van Stampin'Up? Kom in ons gezellige, hechte, echte team. Vraag mij gerust om uitgebreide informatie, ook zeker als je "gewoon" een hobbyist bent!


5 opmerkingen :

  1. Gewoon een heel mooie, speciale, originele en stijlvolle kaart, en wat heb je het prachtig geschreven!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Absolutely gorgeous! I adore this striking colour combo and love how you've used this die. Thanks for joining us at FMS this week!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh ik snap wel waarom je gewonnen hebt! Wat een prachtige kaart! Oogstrelend mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!