vrijdag 19 augustus 2016

Met veel liefs! -Het jaar door met Thoughtful Branches#7

Voor ik mijn kaart van vandaag laat zien, heb ik eerst nog even practisch nieuws:

De GRATIS-ACTIE- workshop met de Bundle Thoughtful Branches van zaterdag 27 augustus is VOL-geboekt! Maar niet getreurd, bij voldoende belangstelling is er ook op vrijdagavond de 26ste nog een kans. Geef je snel op, want na maandag de 22ste, om 19.00 kan dat niet meer ivm het tijdig bestellen van de Bundles..... In het vorige blogbericht vind je alle informatie en de voorwaarden nog eens op een rijtje. Over de inhoud vertel ik nog niet veel....Het gaan in ieder geval bijzondere kaarten worden, met meerdere leuke technieken!

Vandaag weer even een totaal andere kaart met Thoughtful Branches. Wederom met een achtergrondtechniekje en deze keer met een wel heel liefdevol thema!

Een kaart voor je  geliefde, je lieve zus, je moeder of oma, gewoon voor een heel dierbare vriend(in) of de buurvrouw die altijd voor je klaarstaat!!

Je zou hem voor Valentijnsdag kunnen bewaren, maar waarom zou je het niet eens op een "gewone"dag doen. Dan is de verrassing des te groter!


Deze keer heeft de boom een liefdesthema gekregen door de kleuren en de hartjes! Een lekker suikerzoet kaartje ;o) , maar ach, dat mag best toch?

Nadat ik de stam gestempeld had, heb ik de "boomkruin"-stempel een paar keer gestempeld, met Blushing Bride, Melon Mambo en Real Red. Door dat steeds een beetje verspringend te doen krijg je een mooi vol bladerdak met een gemeleerd effect.
 Daarna ben ik de boom gaan vullen met hartjes. Deze heb ik uit een restje Real Red Cardstock geponst, met de Confetti Hearts Border pons. Je hebt dan in no time een handvol hartjes. Ik heb de grotere hartjes in de kruin geplakt en de kleinere hartjes heb ik zo verdeeld dat het lijkt alsof ze uit de boom waaien. Met de Fine Tip Glue pen plak je zulke kleine dingetjes heel makkelijk en netjes op.

Het papier heb ik gemat op Blushing Bride waar ik een stikrandje op getekend met de Chalk Marker.


 Ik heb het hele panneeltje bestempeld met de XOXO stempel en Blushing Bride Inkt.... Daarna heb ik de tekst Love You gestempeld met Real Red en dit uitgeponst met de nieuwe Classic Label Pons. Beide teksten komen uit de set Bloomin'Love. Ik heb deze laatste tekst verhoogd opgeplakt met Dimensionals...

Zo'n klein rood glossy hartje uit de Brights Enamel Shapes kon op dit kaartje natuurlijk niet ontbreken ;o)

En hoe leuk is dit gave nieuwe witte Mini Pompom Trim? Ik vond het er zo goed bij passen! Het geeft meteen ook een zacht en lief effect aan de kaart.

Het gemeleerde achtergrondpapier heb ik zelf gemaakt. Eerst heb ik het papier lichtelijk gekleurd met een Sponge Brayer en Blushing Bride inkt. Het motiefje is vervolgens gedaan met diverse kleuren inkt en dezelfde Boomkruin/Hortensia stempel (en er kan nog heel veel meer mee) en dat heb ik lekker over elkaar heen laten vallen. Gewoon lekker vol stempelen dus, een kind kan de was doen, maar..... niet te lang doorgaan... want het is mooier als je stukjes wit blijft zien. Daarna ook nog een keer met Whisper White Craftinkt dit herhaald. Dit geeft een subtiel extra effect.

De randjes heb ik nog eens gesponsd met Real Red, zodat dit lekker afsteekt bij de Blushing Bride basiskaart.

Hier overheen heb ik een stukje Vellum Cardstock gebruikt. Dit matteert en tempert het achtergrondmotief, waardoor het tafereeltje met de boom goed afsteekt. 

De indeling maakt het tot een modern geheel en de kleurtjes en details maken dat het een vrolijk en lief kaartje is geworden. Het was heel makkelijk te maken.

Het blijft verbazend hoe veel je kunt doen met die geweldige Thoughtful Branchesset! Mijn hoofd zit nog boordevol ideeen!

  Nu nog kijken of het me lukt dit kaartje te bewaren tot Valentijn.... ;o)

Wat heb ik gebruikt:
Stempels: Thoughtful Branches, Bloomin'Love
Inkt: Blushing Bride, Real Red, Melon Mambo, Basic Black, Whisper White Craft ink.
Papier: Cardstock: Whisper White, Blushing Bride, Real Red, Vellum
Ponsen: Clasic Label, Confetti Hearts Border
Embellishments: White Stampin'Chalk Marker, Whisper White Mini Pompom Trim, Brights Enamel Shapes
Tools: Sponge Brayer, Sponge Daubers, Paper Snips

Tot snel!
Annette

Alleen in augustus te bestellen: Thoughtful Branches!
Kijk HIER voor de volledige aanbieding en de Speciale Kijkkast actie!


Augustus Actie: Ontvang bij je bestelling vanaf 40 euro een verrassingspakketje Papier uit de nieuwe jaarcatalogus!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 22 augustus 19.00 uur
Maandag 29 augustus 19.00 uur

>Wissel deze maand je Bonus Vouchers in en bestel zo met korting!<

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

Houd je van creatieve verrassingen?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Dol op stempelen, en fan van Stampin'Up? Kom in ons gezellige, hechte, echte team. Vraag mij gerust om uitgebreide informatie, ook zeker als je "gewoon" een hobbyist bent!2 opmerkingen :

  1. Wat een mooi en originele kaart zeg! Ook weer zoveel details! Superidee hoe je de achtergrond hebt gedaan en dan met het vellum. De boom met de hartjes, is gewoon super! Ook de kleuren! Weer heel origineel!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!