woensdag 17 augustus 2016

Inktige achtergrond in groen en blauw - Thoughtful Branches#6 - d-INKT!-sdag#24

Oeps, een dagje te laat.... Dus mijn D-INKT!-sdagkaartje komt deze week op woensdag. In de vakantie, als iedereen hier thuis is, lopen sommige dingen nu eenmaal een beetje anders..... Maar hier is hij dan!

Als er bij een set zo veel mooie losse stempels zitten ga ik altijd meteen op zoek naar de decoratieve mogelijkheden. Vaak blijken al die leuke kleine en grote stempels prima geschikt om als "vul"stempeltjes te dienen als ik weer eens een inktig achtergrondje wil maken!


Nou de set Thoughtful Branches zit er vol mee! Wat kun je daar leuk mee kliederen  eh werken zeg!  Ik heb me dus even heerlijk uitgeleefd en had zin in vrolijke, frisse kleuren vandaag.


Ik had helemaal de smaak te pakken en heb allerlei techniekjes op deze achtergrond losgelaten. Maar alles is dus gedaan met onderdelen van deze stempelset!


Als je goed kijkt zie je meerdere stempels terug in de achtergrond. Door subtiel te werken en diverse technieken te gebruiken en te combineren krijg je een interessant geheel. 


Wat heb ik allemaal gedaan? Naast sponging en Off Stamping gebruikte ik de Fresco Techniek, de Faded Stampin'techniek, de DTP Wipe techniek, de Resisttechniek, de Reverse Maskingtechniek en de Faux Bleach techniek. Heel veel laagjes dus. Hoe langer je kijkt, hoe meer details je ziet!

Door kleuren te kiezen die niet te ver van elkaar af liggen en voorzichtig te zijn met het gebruik van de fellere kleuren wordt het toch niet TE druk!

Hier aan werken is zo leuk om te doen. Laagje voor laagje voeg je toe en zie je het groeien, totdat je ineens ziet dat het zo precies genoeg is.


Drie lieve vriendinnen zitten momenteel in een spannende tijd. Wachten op uitslagen en mogelijk nog meer medische behandelingen is niet niks. Belangrijk is het om je gesteund en gedragen te voelen. De tekst op dit kaartje is dan ook voor een van hen bedoeld.... De gestempelde tekst komt uit de set Sunshine Sayings, en het gestanste woord "Hope"komt uit de Sunshine Wishes Dies. Deze zijn samen als bundel te bestellen, en ik vind ze qua stijl perfect passen bij de Beautiful Branchesset! Samen zorgen ze voor weer extra mogelijkheden!

Het woord HOPE heb ik een beetje bling gegeven met de Wink of Stella Glitterbrush. Helaas is het effect daarvan niet goed op een foto vast te leggen. Maar het "glimmert" mooi!


Als klein detail heb ik het vogeltje uit de Beautiful Branchesset gestempeld en gestanst. Ik bedacht me hoe leuk het zou zijn als het vogeltje een takje bij zich zou hebben. Gelukkig zit er in de set ook een leuk takje, dus die heb ik gestempeld en uitgestanst. Een paar blaadjes heb ik er af geknipt en het takje heb ik ook wat korter gemaakt, zodat het in verhouding was met het vogeltje. Een heel klein Rhinestone glimmertje doet de rest.....Zo doet het denken aan het oude verhaal van de duif die over zee vloog en met het takje terugkwam. Het summum van hoop!

De schitterende boom, ik ben er helemaal WEG van! Ook deze zit in de Beautiful Branchesset, en in combinatie met de andere stempels en dies uit de Bundle kun je er bomen in allerlei stijlen en jaargetijden mee maken. Ik koos hier bewust voor de meest basic vorm, die ik ook nog eens uit een zacht kleurtje cardstock ( Soft Sky) maakte, zodat hij mooi "blend"in de achtergrond!


En zo is dit inktige kaartje klaar om op te sturen! Het was weer heerlijk om te doen!

Speciale Kijkkastactie: 

Denk er aan, dat je je nog maar enkele dagen aan kunt melden voor de speciale Workshop met deze Beautiful Branches Bundle! Hierin komen diverse soorten en stijlen kaarten voorbij, waaronder ook o.a. fraaie achtergrondtechnieken met deze set! Natuurlijk net weer anders dan je al op dit blog heb kunnen zien. ;o)

Deze workshop t.w.v. 17,50 euro is exclusief en voor jou geheel gratis als je de Thoughtful Branches/Beautiful Branchesbundle bij de Kijkkast bestelt. De prijs van de bundle is 63,25 euro. Je gebruikt tijdens deze workshop je eigen set meteen volop en op diverse wijzen en weet dus hierna meteen allerlei manieren om de set te gebruiken! Lekker veel inspiratie en ideetjes! Ideaal dus!

De workshop is op zaterdag 27 augustus van 14.00 tot 17.00 uur. 
Bij voldoende belangstelling plan ik een extra workshop in op vrijdagavond 26 augustus, vanaf 19.30 uur.
***BELANGRIJK: Aanmelden kan tot uiterlijk 22 augustus ivm het bestellen van de materialen!!***
Kun je niet bij de workshop zijn? Dan stuur ik je de bundel gratis toe en ontvang je bovendien een leuke verrassing, plus de nieuwe Stampin'Up! najaarscatalogus!

Wat heb ik gebruikt?
Stempels: Thoughtful Branches, Sunshine Sayings
Inkt: Soft Sky, Bermuday Bay, Mint Macaron, Pear Pizzazz, Old Olive
Papier: Cardstock: Whisper White, Bermuday Bay, Old Olive, Soft Sky, Whisper White Thick
Dies: Beautiful Branches Thinlits Dies, Sunshine Wishes Dies.
Embellishments: Wink Of Stella Glitterbrush Clear, Stampin'Embossingpowder Clear
Tools: Stampin'Sponges, Stampin'Spritzers, Big Shot, Die Brush, Stamp-a-ma-Jig, Sponge Daubers, Heat Tool, Tissues, Embossing Buddy
En verder: Multi Purpose Liquid Glue, Tear & Tape Adhesive

Tot snel!
Annette

Alleen in augustus te bestellen: Thoughtful Branches!
Kijk HIER voor de volledige aanbieding en de Speciale Kijkkast actie!


Augustus Actie: Ontvang bij je bestelling vanaf 40 euro een verrassingspakketje Papier uit de nieuwe jaarcatalogus!

*Eerstvolgende (mee-)besteldagen: 
Maandag 22 augustus 19.00 uur
Maandag 29 augustus 19.00 uur

>Wissel deze maand je Bonus Vouchers in en bestel zo met korting!<

Win-Een-Workshop! Je leest {Hier} hoe!

Houd je van creatieve verrassingen?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Dol op stempelen, en fan van Stampin'Up? Kom in ons gezellige, hechte, echte team. Vraag mij gerust om uitgebreide informatie, ook zeker als je "gewoon" een hobbyist bent!

4 opmerkingen :

 1. Beautiful and amazing@@ Looking forward to your video on this!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Such a beautiful card, & I love the colors you used. Will be waiting not so patiently for your video

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een schitterende kaart, Annette!
  Wat heb je veel technieken gecombineerd, dat is ook een van jouw talenten, denk ik ;-)
  Groet Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oogverblindend!!!!! Geweldig zeg, wat een techniekenbeheersing! Je hebt zo'n goed gevoel voor kleur en doseren!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!