donderdag 17 september 2015

Woensdag, nieuwe weekly deals-dag.... ;o)

Vandaag kwam ik terug van twee geweldige trainingsdagen. Heel erg veel indrukken, veel geleerd, ervaringen gedeeld met andere demo's, gelachen, geluisterd, gesproken en heerlijk verwend ;o) Dat is het even kort samengevat. Weer een van die leuke dingen die het demo zijn extra leuk maken. Het waren heel intensieve dagen, maar de sfeer was gezellig en relaxed en je leert er zo veel van waar je ook naast je Stampin'Up!activiteiten veel aan hebt. Zulke dagen zijn echt een kadootje!

Morgen ga ik aan de slag met het inpakken van de nieuwe KIK! Altijd een leuk werkje! Er is niks leuker dan mensen blij te maken, en te inspireren en dat lukt altijd prima met de KIK!
In september passen we ons aan aan de tijd van het jaar en komen er diverse techniekjes voorbij, en dat zijn meteen alle hints die ik ga geven  want zoals inmiddels wel bekend is blijft de rest nog eventjes een groot mysterie ;o) Spannend!
Maar aangezien het woensdag is mag ik natuurlijk niet nalaten de Weekly Deals even te plaatsen. Die zijn veel te interessant om te missen ;o)


De altijd-goed-decoraties die overal bijpassen zijn eigenlijk de knoopjes, de buttons. Ze zorgen voor een leuk accent op je maaksels zonder te overheersen.  Deze week in de aanbieding: Buttons in Gold Basic Metal. Dit zijn prachtige dunne, metalen buttons, in een matte afwerking. Het geeft een stijlvolle uitstraling en goud is een grote trend! In een set zitten 32 buttons in vier verschillende maten. Maar wil je het wat kleuriger dan zijn er ook de Brights Designer Buttons, natuurlijk in precies de kleuren van de Brights, de heldere, frisse kleurenfamilie. Hiervan ontvang je in een set 72 stuks in zes verschillende kleuren en drie maten. Alle buttons worden geleverd in een handig en stevig bewaardoosje.

Ook zo'n mooie basic is het katoenen lint in de kleur Early Espresso. Het katoen is mooi mat en daarom vind ik dit lint altijd erg mooi bij naturel kaartjes, en ook past het erg mooi bij bijvoorbeeld vintage, natuurthema's en kerstkaarten. Staat prachtig bij de kleur Crumbcake als contrastkleur! Op de rol zit 9,1 meter lint.

Ben je ook gek op de Bohemianstijl, met warme zomerse kleuren, versiersels en franje? De Fringe Scissors, oftewel franjeschaar, stelt je in staat te doen wat je met een gewone schaar haast niet voor elkaar krijgt: Nette franje knippen! Ook is het erg leuk om zo'n stukje franje op te rollen tot een kwastje dat je leuk aan je werkstuk kunt laten bungelen als versiering. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke toepassingen mee te bedenken!

Heb je mijn vorige blogpost al gezien? Daar heb ik de Itty Bitty Accents Epoxy Stickers veelvuldig op gebruikt. ZO leuk om hiermee kleine versierinkjes te maken! De Itty Bitty Accents ponsset past er precies bij en ook zijn er bijpassende stempelsets, zodat je heel makkelijk zelf je eigen embellishments kunt maken in de kleur en stijl die jij wilt. Ook natuurlijk super voor Project Life! Zelf vind ik het erg leuk dat ze perfect passen bij andere producten (wat het gebruik nog veel makkelijker maakt) en het leuke maatje van deze Epoxy figuurtjes. Ik ben fan!

En dan hebben we als uitsmijter nog een supergave Hexagon pons! Daar kun je zo ontzettend veel mee doen! Patchwork, embellishments maken, borders maken, collages, achtergronden,  en nog veel meer! En natuurlijk is deze tijdloze pons ook fantastisch in combinatie met de bijpassende stempelset Six Sided Sampler welke je kunt vinden in de jaarcatalogus op bladzijde 104 (8 verschillende zeshoeksttempels en passende teksten)

Het is weer een prachtig aanbod! Mocht je van een van deze aanbiedingen gebruik willen maken, of iets anders uit een van de geldige catalogi willen bestellen kan dat op elk moment, en mocht je gebruik willen maken van de (mee-)bestelling... deze is aanstaande maandag weer. Je kunt je lijstje tot 18.00 uur naar me toemailen. 

Tot Snel!

Annette

Kom je maar niet uit je stempelblock?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!

(lees HIER alles over de KIK!)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...