woensdag 23 september 2015

Aantrekkelijke aanbiedingen!

Het is weer woensdag dus....

Ook deze week is er weer leuks te vinden bij de nieuwe Weekaanbiedingen!

Wat dacht je van deze mooie stempelset? Remarkably You is een set met mooie schetsachtige bloemen en een takje. De stempels zijn mooi groot waardoor je er echt een statement mee kunt maken op je kaart of andere creatie. De manier waarop deze afbeeldingen zijn getekend geeft ze een extra artistiek effect.

Voor de liefhebbers van doosjes, mapjes en andere leuke "bouwwerken" is deze Simply Scored Diagonal Plate een goede aanwinst! Deze plaat stelt je in staat mooie diagonale rilllijnen te maken. Mooi om structuren te maken, gewoon voor de sier, maar ook voor je diagonale vouwlijnen natuurlijk. De Diagonal Plate is een aanvulling op de Simply Scored Scoring Tool. Je vindt deze op pagina 164 van je jaarcatalogus.

Ik moest even nadenken hoe ik de Framelits ga omschrijven. Deze Handpicked Framelits zijn namelijk ZO veelzijdig dat ik niet weet waar te beginnen. Ze doen het geweldig op kaartjes en 3 d maaksels, zoals kadoosjes ed. De vorm doet wat nostalgisch aan en is op enorm veel manieren te bewerken. Er zijn ook superleuke bijpassende stempels bij te verkrijgen. De set Stake Your Claim (in je jaarcatalogus op blz 65) bevat allerlei leuke, gekke, motiverende, vrolijke teksten voor diverse gelegenheden! Zie je ook dat er heel veel verschillende maten labels, steker en versiersels bij zitten?

Hout en embellishments, allebei geweldig! En als je die twee combineert helemaal! Deze leuke houten decoraties zijn multifunctioneel. Je kunt ze met inkt en een sponsje ook heel makkelijk een kleurtje geven. Ideaal voor je herfstige kaarten, of natuurlijke werkstukjes.

En tenslotte hebben we nog twee geweldige ponsen! Je Confetti Hearts pons is ideaal om mooie randjes te maken. De hartjes worden dan in een willekeurig motief uit je papierrand geponsd. Maar ook kun je de hartjes die je er mee uitponst weer geweldig gebruiken. Als kleine decoratie ergens op geplakt of bijvoorbeeld in Schudkaarten, shakerbags en pockets in je Project Life boek.

Houd je van elegant, dan is het mooie fijne model tag dat je met deze Ornate Tag Topper kunt maken vast je smaak. Op deze foto niet helemaal goed te zien, maar er zit meer detail in dan je hier ziet. Ik gebruik hem uiteraard om labels te maken, maar ook boekenleggers, Belly Bands, Doosjes en tasjes, Kaarten met sluiting etc etc etc.

Allemaal leuke producten deze week. De aanbiedingen zijn geldig tot en met dinsdag aanstaande. Mocht er iets voor je bij zitten en wil je dat graag bestellen? Dat kan altijd en op elk moment. Als je gebruik wilt maken van de (mee-) bestelling dan kan dat tot aanstaande maandag om 18.00 uur. Ik zal je graag van dienst zijn!

Tot snel!
Annette


Zin in iets nieuws?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...