maandag 21 september 2015

De herfst is begonnen!


Volgens de kalender is het vandaag herfst. Gelukkig denkt het weer daar anders over: Het was heerlijk zacht vandaag! ;o) Ik heb zelfs een uurtje de tuindeuren open gehad!
Maar vanavond ga ik gewoon weer lekker stempelen, gezellig binnen, bij de lamp, met een pot thee er bij en een kaarsje aan.

Nu vind ik de herfst een van de leukste seizoenen als het gaat om decoreren en huis en op knutsels! Gelukkig zijn er in de nieuwe Herfst-Wintercatalogus ontzettend leuke herfstdingen opgenomen.... Ik was meteen verliefd op deze gezellige, bolle, geinige eikeltjes met losse grappige hoedjes en leuke motiefjes, zodat je volop kunt combineren.


En..... wat nog leukerderderder is: Er is ook een bijpassende pons bij!! En je kunt beiden, stempels en pons, als bundelaanbieding bestellen.
Het is bij de Kijkkast eigenlijk altijd wel "bedrijvig" met workshops, maar in deze tijd is het natuurlijk nog wat drukker omdat iedereen weer de gezelligheid en creativiteit opzoekt en leuke dingen wil maken.

Als er dan een workshop hier is, ligt er op de tafel voor elke deelnemer ook altijd een gezellig kadootje klaar. Vaak vergeet ik daar foto's van te maken (Zo stom.....daar denk ik dan pas aan als ik ze allemaal al heb weggegeven...) maar deze gelukkig keer niet ;o))  Vorige week maakte ik deze gezellige kadoosjes in herfstsfeer. Met die leuke, jolige eikeltjes van de set Acorny Thank You natuurlijk en op een driehoekig basisdoosje dat ik in bijpassende kleurtjes bestempelde met de spetters van de Gorgeous Grungeset.

De tekst is samengesteld uit woordjes van de set Endless Birthday Wishes die dus echt niet alleen voor verjaardagen is ;o) De banner is gewoon een smalle strook papier, waarvan ik de uiteinden geponsd heb met de kleine bannerpons. Ik heb met de bonefolder hollingen en bollingen aangebracht en toen deze banners BOL op het doosje geplakt voor wat extra dimensie.

Natuurlijk is het doosje gesloten met een stukje bijpassend lint in de kleur Rich Razzleberry, de mooie warme kleur die je ook terugvindt in het cardstock en de inkt. De andere accentkleur is Early Espresso en de basis is Sahara Sand. Door het contrast is het herfstig, maar toch vrolijk en fris.Dit was leuk en heel makkelijk om te maken. Dat vind ik nu juist het leuke van stempelen: De vele mogelijkheden! De ene keer leef ik me uit op technieken, en deze keer speelde ik met kleurtjes en laagjes, soms houd ik van strak en simpel, en binnenkort haal ik met deze stempelset een grapje uit...

Ik heb nog een heleboel leuke plannetjes met deze grappige herfstige set. Ik heb hem  bijvoorbeeld ook gebruikt voor een leuk Home Deco project. Die laat ik binnenkort aan jullie zien ;o)

Mocht je deze set of iets anders willen bestellen, ik ga vanavond een (mee-) bestelling doen. Laat me dan voor 21.00 uur je lijstje even weten, dan komt het deze  komende week binnen.

Wat heb ik gebruikt: 
Stempels: Acorny Thank You, Gorgeous Grunge, Endless Birthday Wishes
Inkt: Rich Razzleberry, Early Espresso, Sahara Sand
Papier: Cardstock: Rich Razzleberry, Sahara Sand, Whisper White, Early Espresso
Ponsen: Acorn Builder Punch, Banner, Label Bracket, 2 inch Circle, 1 3/4 inch Circle'1/8 inch Ciircle Handheld
Embellishments:1/4 inch Cotton Ribbon Lint Rich Razzleberry
Tools: Bone Folder, Stampin'Trimmer, Simply Scored Scoring Tool
En Verder: Stampin'Dimensionals, Multi Purpose Liquid Glue


Tot snel!
AnnetteSpijt dat je je niet hebt aangemeld?
(ook in oktober kun je gewoon instappen hoor!)
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

2 opmerkingen :

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...