vrijdag 18 september 2015

Soms heb je zo'n avond....

Nou ja, best wel vaak eigenlijk. Zo'n avond die anders loopt dan je van plan was....

Ik was dus vanavond van plan mijn blog te vullen met wat creaties. En ik zat dus klaar achter de computer, foto's opgezocht, catalogus er naast om iets op te zoeken. Helemaal in de startblokken zeg maar....Enfin, je ziet het vast wel voor je...

Komt er een vraagje binnen van een teammaatje. Even de vraag beantwoord en nog wat tips gegeven. Zoals wel vaker komt er een kort maar warm over-en-weer-gesprekje op gang.... Dag dag, heb een fijn weekend!...... Dan meldt een ander teammaatje zich. Even iets overlegd en haar verder geholpen en meegekeken zodat ze haar klus af kan maken. Pling, nog een berichtje, van een collega. Niet uit ons team maar gewoon een leuke meid, ook een demo,  waar ik het goed mee kan vinden. Die zat ergens mee, dus ook even gekletst, en ook daar ontstaat een gesprek. Fijn, we snappen elkaar goed. Daar neem ik dan ook de tijd voor.

Qua Time-Management misschien niet verstandig, maar soms moet je dat ook loslaten... ;o)

En dan ineens is het een uur later en heb ik nog steeds geen kaartje geplaatst en geen blog geschreven. Jammer, of nee, eigenlijk was dit juist een heel belangrijke avond. Fijne gesprekjes gevoerd met fijne vriendinnen. Ja echte vriendinnen. Zo bijzonder als je naast dat je teamgenootjes of collega's bent ook gewoon die klik hebt, en dingen deelt. Dit gaat veel verder dan werk of hobby. Veel fijner en leuker en meer. Niet zonde dus, maar een kadootje zo'n avond. Geen verspilde tijd maar quality time!

En die kaart, die ga ik natuurlijk ook nog gewoon bloggen, maar ik ga me nu echt nog even gezellig bij het gezin voegen en eindelijk mijn beker thee opdrinken.

Op het kaartje moet je dus nog heel even wachten, maar misschien vond je het ook leuk om eens een blik in dit andere onderdeel van demo zijn te werpen. De contacten en vriendschappen. Wat ben ik blij met de leuke mensen (collega's, workshopgasten en klanten) die ik door Stampin'Up! ontmoet heb en nog steeds ontmoet. Ze wonen om de hoek, of verspreid over heel Nederland, maar ook verder weg. Maar bij vriendschap speelt afstand echt geen rol. Dat is er zo mooi aan!

tot snel!

Annette

P.s. vandaag zijn de DIKKE (!)  KIK-enveloppen naar het postkantoor gebracht. Deelnemers kunnen hem dus (hoop ik!) morgen op de deurmat verwachten. Spannend!!!!!
Voor een liefhebber heb ik eventueel nog 1 KIK over! Heb je belangstelling om de KIK een maandje uit te proberen? Dat kan alleen voor deze ene enveloppe voor 12,50 (ipv 14,50) inclusief verzenden, tips, gezellige mails met inspiratie en een heuse challenge. De voorwaarden kun je vinden op de KIK-info pagina. Je kunt je aanmelden via een mail naar annette.elias@quicknet.nl. Er is er maar eentje dus op is op...9 opmerkingen :

 1. En daarom voel ik me zo thuis bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo voel ik het ook Annette! We kunnen altijd bij elkaar terecht....

  Topteam!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik ervaar het als heel bijzonder Annette en ik ben zo blij dat ik nu deel van je team kan zijn en me mag onderdompelen in de warme gezelligheid en de vriendschappen die er zijn. Ik ben thuis gekomen....

  En wat jij schrijft over de contacten met klanten en collega's is ook waarom ik zo graag demo ben van Stampin' Up!
  Je hebt het perfect verwoord!

  Dikke knuf

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En zo is het. Dit kun je niet spelen, dit is hoe je bent! Fijn, warm en met het hart op de goede plaats. Altijd aandacht voor je medemens.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En dat jij zo'n stukje gewoon op je blog zet tekent jou. Zo leuk dat je dit doet! Het zal zeker supergezellig zijn in je team!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wilma van Veen-Dijkman19 september 2015 om 11:25

  Je bent een echt mensenmens!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt mooi dit! Fijn dat je zoveel tijd, liefde en aandacht aan je collega's geeft! Ook als workshopper voel ik me altijd goed bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...