woensdag 9 september 2015

Kik-galerij EN "schitterende" weekaanbiedingen!

KIKken!

Velen hadden het al ontdekt... de inzendingen voor de KIK-Challenge van augustus staan in de KIK-galerij! Heb je ze al gezien? Verrassend he? De KIK van augustus was ECHT een challenge en ik hoorde van veel mensen dat ze er flink over nagedacht hebben. Heel goed ;o) De uitgebreide stap voor stap Designtutorial bleek allerlei kwartjes te doen vallen en bleek het zetje dat sommige mensen nodig hadden. Er kwamen fraaie werkstukken binnen, waarvan ik het prachtige collagewerkstuk van Adeline hier extra wil noemen. Daar is enorm veel aandacxht en tijd aan besteed.

De winnares was echter een andere inzending... Zij had de Challenge het beste opgevolgd en ingevuld. Gefeliciteerd nogmaals!! Ik wil alle deelnemers die hun creatie hebben ingestuurd hartelijk danken. Fraaie inzendingen en mooie ideeen en interpretaties! En degenen die nog niet durven in te sturen... ga dat vooral toch doen. Het is natuurlijk helemaal vrijwillig, maar laat je niet tegenhouden uit onzekerheid of jouw inzending wel goed genoeg zou zijn! Wat ik gezien heb (maar niet mocht plaatsen ;o)) was echt prachtig! Ik zeg het nog maar eens!

Mijn eigen voorbeelden komen er natuurlijk ook aan.

Vergeet niet dat MORGEN DE LAATSTE DAG IS, om je aan te melden voor de KIK van deze maand! Het is deze keer weer een echte techniekenKIK, waar je veel van zult opsteken! Nieuwsgierig??? Zin om mee te doen? Behoefte aan inspiratie en ideeen? Wil je nieuwe dingen leren en je materialen op andere manieren leren gebruiken? Kom er dan gezellig bij en doe mee! De groep KIK-deelnemers groeit en het enthousiasme ook nog steeds! Kijk maar eens bij de reacties op de KIK infopagina waar je ook alle benodigde informatie kunt vinden als je meer wilt weten! Je vind deze pagina HIER!

Koopjes van deze week: 

En dan hebben we natuurlijk ook weer superleuke Weekly Deals en dat zijn weer leuke buitenkansjes.Als je ook al bezig bent met je kerstkaarten is er wat leuke bling bijvoorbeeld in de vorm van deze mooie en niet te grote Foil Doilies. In een pakje vind je gouden en zilveren exemplaren in meerdere maten. Heel erg leuk als embellishment, ook voor de kerst! En natuurlijk zijn de Metallic Sequins ook een leuke aanwinst. Hiermee kun je altijd een subtiele versiering op je werk aanbrengen. Een ideale aanvulling in het assortiment is de Fine Tip Glue pen. Je vindt deze in de herfst-wintercatalogus op blz 43. Ideaal voor het aanbrengen van iniminidrupjes lijm, en dus uitermate geschikt voor het vastplakken van je sequins zonder dat er lijm onderuit komt en andere narigheid.
\
Heb je de fraaie sneeuwvlokkenstempels gezien in de Herfst-wintercatalogus? Een deel van die mooi opengewerkte sterren kun je met de bijpassende vlokkenpons uitponsen (en deze combinatie is in een bundelaanbieding verkrijgbaar) maar wat nu zo leuk is: de middenmaatsneeuwvlok past precies in de Flower Medaillonpons. Dat hebben ze weer slim bedacht bij Stampin'Up! Deze pons is deze week flink afgeprijsd dus misschien is dit wel het moment om deze set als complete combi aan te schaffen. Het leuke is dat de pons ook los erg mooi is, en bijvoorbeeld ideaal voor het maken van bloemen.

En we hebben nog een heel mooie pons, de Label Bracket! Echt een van mijn lievelingsponsen. Het formaat is precies goed, past bij veel stempels EN het is gewoon een heel mooie en sierlijke vorm! Ook erg leuk voor het maken van laagjes en randen. Binnenkort laat ik daarvan voorbeelden zien! Ook deze pons is deze week te bestellen met fikse korting!

En over kerst gesproken, ook de sterren Framelits kun je nu voor een lief prijsje bemachtigen. Tijdloos en voor veel meer dingen dan alleen de kerst natuurlijk!

En houd je van details en verfijning dan ben je ook vast fan van de mooie prikrandjes die sommigen op hun werkstukken toepassen. Er zijn ideale "tools"voor om dat maken van deze randjes netjes en makkelijk te doen. Deze set van drie mallen is helemaal afgestemd op een aantal framelits en ponsen uit het assortiment. Ideaal dus! Zie je dat er ook een sjaqbloon zit dat bij de Sterrenframelits past?
Ideaal toch?

Ook aanstaande maandag is er weer een (mee-)besteldag! Dus wil je iets van deze buitenkansjes? Dan zou ik het natuurlijk leuk vinden als ik degene ben die dat voor je mag regelen. Je kunt je lijstje tot maandag 18.00 aan me doorgeven, OF je kunt op elk moment je persoonlijke bestelling doen die dan direct vanaf Stampin'Up! naar je huis gestuurd wordt.

En dan ga ik jullie de komende tijd maar weer eens flink voorzien van creatieve posts! Er ligt al een heleboel klaar en gelukkig kan ik nu weer foto's uploaden!

Tot snel!

Annette

Wil je meer mogelijkheden van je stempelmaterialen benutten?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!