zaterdag 4 juli 2015

Toe aan verkoeling....

De laatste dagen was het alleen uit te houden met veel schaduw, veel drinken, liefst een briesje erbij en vooral niet te veel drukte.

Soms moet je van de nood een deugd maken. Dus.... ben ik lekker in mijn knutselhoek gekropen en ondanks de hoge temperaturen ben ik deze week druk bezig geweest met stempels, papier en inkt. Ventilator en een koel drankje er bij .... Heerlijk ;o)

Zo kon ik alles voorbereiden voor aanschuifworkshops op de Crea-Bea Outdoor waar ik enorm veel zin in heb!

De spulletjes liggen/staan dus helemaal klaar. Dit Crea Bea-festijn is onderdeel van de grote jaarmarkt in NIBBIXWOUD  die daar op deze ZONDAG 5 juli van 11.00 tot 17.00 gehouden wordt.

De markt is heel groot en uitgebreid, met diverse themaonderdelen, sport en spel, vermaak en meer!
Er is dus echt van alles te beleven! (en... het schijnt morgen een stuk minder warm te zijn! Ideaal marktweer!)Crea Bea Outdoor! 

De Kijkkast heeft op dit veld een kraam en een workshoptafel, waar de hele dag door miniworkshops te doen zullen zijn. Je kunt aanschuiven zodra er een plekje vrij is en dan mag je kiezen of je een kaart of doosje wilt maken.
De kosten zijn slechts 2 euro!

Bewust heb ik voor een lekker "koel" thema gekozen ;o) Hier is alvast een sneak peekje:Op de kraam zijn voorbeelden en producten te zien, en er is een "sale"hoekje! Ik krijg op deze dag assistentie van twee lieve collega's. We gaan er een fijne, creatieve dag van maken!

Kom je ook gezellig langs? Je herkent onze workshoptafel aan het rood met witte stippen tafelkleed!

KIKNIEUWS

Het is bijna zover, we gaan bijna de KIK-galerij openen!
Inmiddels komen de nieuwe KIK-aanmeldingen al binnen. Nieuwe mensen horen van de KIK en willen meedoen. Maar ik ben er ook superblij mee dat ALLE deelnemers die zich in juni voor 1 maand hadden aangemeld het zo leuk vonden dat ze zich inmiddels aangemeld hebben voor het KIK-abonnement! Echt KIKken!
Aanmelden kan nu al, en als je uiterlijk 10 juli doet kun je deze maand al meedoen met de KIK! Deze keer zal er een techniekgerichte KIK zijn met heldere frisse zomerse kleuren!


Maar nu ga ik snel de laatste spulletjes inpakken voor de Crea Bea Outdoor!

Hopelijk tot morgen in Nibbixwoud!

Annette
Ben je toe aan nieuwe stijlen en techniekjes?

KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)

2 opmerkingen :

  1. Petra Dijkstra5 juli 2015 om 20:13

    Hopelijk heeft het onweer en de regen er niet voor gezorgd dat alles is afgeblazen. Ik ben ook zeer benieuwd naar de inzendingen van de KIK

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee hoor Petra, de markt is doorgegaan en het was erg leuk! In de ochtend een bui maar die zagen we aan komen dus we hebben snel alles veiliggesteld en toen het weer droog was zijn we verder gegaan. De windhoos in de middag was van een ander kaliber ;o) Toen hebben we maar snel ingepakt en daarna de buren nog geholpen, want hun hele kraam (met inhoud) waaide bijna weg. Al met al een leuke dag ondanks het stormachtig einde ;o)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...