woensdag 8 juli 2015

Waanzinnige Weekaanbiedingen! ;o)

Oeioeioei, ze zijn weer gaaf! En het zijn er ook lekker veel! Maar laten we niet vergeten....: Alle deals zijn geldig zolang de voorraad strekt! Kijk en kies dus snel als je er op tijd bij wilt zijn. Er gaat vandaag om 11.30 een (mee-)bestelling weg, en om 18.00 indien nodig nog eentje!


Als Basics hebben we het geweldige Magnetic Platform, die het stansen zo veel fijner, preciezer en makkelijker maakt! En ook hebben we Diagonal Scoring Plate, De Rotary Addition en de superleuke en gebruiksvriendelijke Gift Box Punch Board. ALles flink afgeprijsd!

Daarbij een aantal mooi producten om technieken mee te kunnen doen. Zoals de Stampin'Write Markers in de warme Incolors 2014/2016, de prachtig werkende Striped Scallop Thinlits Die en de Take Out Boxes (je ontvangt hiervan een pak met zes stuks) 

En als decoratie, versiering, afwerking een aantal producten om te "embellishen"! Het Bakers Twine is altijd goed, het zilver lint zo mooi fijn en subtiel en de prachtige glimmers van het Gold Glimmer Paper zijn daar uitermate geschikt voor!

Leef je uit zou ik zeggen ;o) en als er inderdaad iets bij de deals zit wat je wilt bestellen, denk er dan vooral aan er snel bij te zijn. Zie de besteltijden hierboven!

Tot Snel,
Annette

P.s. Je hebt nog slechts drie dagen tijd je aan te melden voor de KIK!

Ben je toe aan nieuw, verrassend, en inspirerend?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!