maandag 27 juli 2015

Supersnel kadotasjes maken #3

Eigenlijk klopt de titel nu niet meer ;o) , want vandaag laat ik geen kadotasjes zien, maar kadoosjes, waarbij we wel weer gebruik hebben gemaakt van de Gift Bag punch Board en het Bohemian DSP.

Als je namelijk de rillijnen waarmee je de plooien aan de zijkant van het kadotasje gewoonlijk maakt niet gebruikt, krijg je geen tasje, maar een grappig open kadoosje! Een leuke verpakking voor iets lekkers in een toefzakje, maar ook wat flesjes doucheschuim oid zouden er leuk in verpakt kunnen worden.


Hier heb ik een smal omslagje gemaakt omdat ik ook de binnenkant van het papier wilde laten zien. Daarin kwamen namelijk alle kleurtjes terug die ik ook in de zeshoekjes die ik maakte met de stempelset Six Sided Sampler wilde verwerken. Het kleine bannertje is ook weer geponsd uit een restje DSP. Voor de afwerking is een strookje kant gebruikt, en het Dotted Lace Trim houdt het toefzakje feestelijk bijeen. Erg leuk he, deze zakjes. Je vindt ze in diverse maten in de catalogus op bladzijde 151 van de Catalogus. Voor etenswaar is het belangrijk foodsafe zakjes te gebruiken, zonder oplosmiddelen, wat bij deze zakjes uiteraard ook het geval is.


Voor het vorige doosje gebruikte ik de zijplooien niet, maar voor dit doosje heb ik ze juist enorm benut! Dit doosje bestaat uit een rij van 5 zijkantjes en een plakstrookje. Dat geeft een leuk effect! In dit doosje past prima een lekker tube creme oid. De onderkant heb ik afgewerkt met een stukje Cardstock en de 2,5 inch Circlepons. Op deze manier krijg je een mooie en stevige bodem. De gaatjes aan de bovenzijde heb ik gemaakt met de handheld Pons. Een lintje er door en wat Sequin Trim er aan, en meer is eigenlijk niet nodig.

Als je graag de maten of een nadere omschrijving van een van de doosjes wilt, laat het me dan gerust weten!


 

Deze doosjes zijn echte voorbeelden van makkelijke maar leuke projecten. Ga er ook eens een uurtje mee aan de slag en voor je het weet....

..... heb je een hele voorraad gemaakt. Leuk om te doen, of zelfs verslavend! En er zijn nog heel heel veel meer leuke dingen/vormen/variaties mogelijk.... Nee hoor...met dit punch board ben ik nog lang niet uitgespeeld!

Wat heb ik gebruikt: 
Stempels: Six Sided Sampler
Inkt: Rich Razzleberry, Bermuda Bay, Island Indigo, Delighful Dijon
Papier: Bohemian DSP, Very Vanilla
Ponsen: Hexagon, Banner
Embellishments: Venetian Crochet Trim, Dotted Lace Delightful Dijon, Cotton Ribbon Rich Razzleberry, Sequin Trim Bermuda Bay
Em verder: Gusseted Cellophane Bags, Stampin'Trimmer, Tear and tape Adhesive, Glue Dots, Stampin' Dimensionals

Tot snel!
Annette

Houd je wel van een creatieve uitdaging?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)


1 opmerking :

  1. Petra Dijkstra27 juli 2015 om 12:56

    Wat een mooie leuke voorbeelden met het Gift Bag Punch Board. Ik denk dat ik hem maar op mijn "die-wil-ik-graag-nog-bestellen-lijstje"zet.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...