donderdag 30 juli 2015

Daar zijn ze dan...

.....de nieuwe weekaanbiedingen! En ze zijn weer alleszins de moeite waard!Wie is er niet dol op: LINT! En dan natuurlijk lint dat prettig verwerkt en exact de goede kleurtjes heeft! Deze keer is het Pumpkin Pie Cotton lint flink afgeprijsd, de warme heldere kleur met de natuurlijke uitstraling! Voor de Luxe touch is er het Very Vanilla Satin Ribbon en voor de liefhebbers van paars is er het prachtige en ragfijne Wisteria Wonder Seam Binding Ribbon!

Natuurlijk zijn we altijd blij met stempels! Deze week is de multifunctionele set Work of Art in de aanbieding voor artistieke achtergronden en leuke brushachtige afbeeldingen die je kunt maken door de verschillende stempels leuk te combineren. Hele taferelen en landschapjes kun je er mee maken! En kijk eens, ook een van de favoriete sets Choose Happiness zit er bij! Lekker combineren voor een natuurlijke, collageachtige of vintage stijl!

Decoreren doen we deze week met het nieuwe Twine in de favoriete warme roodtint Cherry Cobbler. Ideaal voor aan tags, als sluiting voor doosjes en nog veel veel meer! En het supervolle doosje Metallic Sequins in een leuk assortiment aan vormpjes en kleuren is een heerlijk basic!

Speciale aandacht wil ik deze keer geven aan het mooie papier! Het superleuke, en superdikke paperstack Pretty Petals is echt superlief! Mooie kleuren, veel variatie, veel leuke motiefjes!

Het envelope paper is ook al heel snel tot mijn favorieten gaan horen. Het is dunner papier dan het normale Designer Series Papier, omdat het gemaakt is om zelf je enveloppen mee te maken. Maar natuurlijk kan het ook uitstekend op bijvoorbeeld je kaart verwerkt worden, of doe er eens creatief mee en maak mooie bloementoeven waarbij het feit dat het papier zo soepel is heel goed van pas komt! En de kleurtjes, dat zijn de allernieuwste In-Colors die in juli gelanceerd zijn!

En tenslotte is er een geweldig pak onweerstaanbaar Irresistablepapier!  Voluit heet het Color me Irresistable Specialty Designer Series Paper! Nieuwe motieven in glossy op cardstock, waardoor het subtiel glanst en heel mooi te bewerken is met inkt -"color me"- waarbij de motieven de kleur niet opnemen (resist-effect) Uniek hieraan is dat er deze keer ook kleurencardstock bij zit, in de nieuwste In-colorkleuren! Hoe leuk!

Vergeet niet dat ook deze keer de aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt! Om die reden is er dan ook een extra bestelmoment op vrijdagavond aanstaande! Je kunt dan tot 18.00 uur je bestelling doormailen! annette.elias@quicknet.nl

Wil je zeker zijn dat je niet te laat bent? Een individuele bestelling is op elk moment ook mogelijk! Mail mij gerust voor meer informatie!


Tot snel!
Annette

Zoveel enthousiaste mensen! Word jij een van hen?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...