woensdag 22 juli 2015

Weekly Deals om blij van te worden...

Er zijn namelijk allerlei leuke producten deze week flink afgeprijsd! Heerlijk stempelen en decoreren!Weekly DealsLint in diverse soorten, stijlen, kleuren en maten. Kleurrijk en glanzend is het Calypso Coral Seam Binding Ribon. Naturel en trendy is het Chevron Ribbon.... Houd je meer van romantisch en sjiek dan kies je het Whisper White Satin Ribbon, en houd je van mooie basics dan is het mooie Marina Mist Cotton Ribbon een prachtige keus. Tenslotte is er ook nog het fraaie Silver Sequin Trim, voor de nodige glitter en glamour. Natuurlijk is dit trim ook supergeschikt om de sequins los te halen en als embellishment op te plakken of in bijvoorbeeld schudzakjes te doen.

Ook zijn er twee fraaie stempelaanbiedingen! De Vivid Vases zijn tijdloos, heerlijk om in te kleuren en voor veel doelen te gebruiken. Je kun eventueel voor het mounten de tekst los knippen van de afbeelding zodat je ze beiden heel makkelijk naar keuze los kunt gebruiken of combineren.
De speelse Sea Street set is een heerlijke en complete set. Het thema spreekt aan, de afbeeldingen zijn leuk, de set doet het ook erg mooi met andere stempelsets samen en wat de set heel erg bruikbaar maakt is het feit dat er niet alleen hoofdafbeeldingen bij zitten maar ook een mooie randstempel en een achtergrondstempel! Zo handig! Dit is ook een geweldige set voor grappige kaarten, kaarten voor mannen enz,.

Als je van een subtiele decoratie houdt, dan is Paperpiercing een superleuke techniek! Paperpiercing is de moderne vorm van sierprikken. Door een afwerking met geprikte gaatjes geef je net dat kleine accent, het geeft wat structuur en treedt toch niet te veel op de voorgrond. Met de sjablonen is het netjes piercen, oftewel prikken, een makkie :o) De vormen op de sjablonen sluiten namelijk precies aan op een groot aantal ponsen en framelits uit de Stampin'Up!-collectie!  Combineer deze sjablonen (waaaaaaarvan de Eclectic Set nu Weekly Deal is!) optimaal met de bijpassende gereedschapjes, de Paper Piercing Tool en de Stampin'Pierce Mat welke je kunt vinden op bladzijde 168 van de catalogus.

De catalogus is nog maar een paar maandjes geleden ingegaan. Er stonden deze keer mooie nieuwe dingen in om te versieren. Enkele daarvan zijn nu al Weekly Deal! De superleuke Metallic Foil Doilies en de White perfect Accents. De doilies zijn heel leuk, en hebben net een mooie maat om ook als bijvoorbeeld tagtopper of hoekelementje te dienen! De White Perfect Accents zijn net kleine druppels. Deze accents zijn transparant wit en passen zich moeiteloos aan bij elke stijl!

Tijdelijk verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt!

Wacht dus niet te lang als je graag van de aanbiedingen gebruik wilt maken. Op donderdagavond zal ik een extra order plaatsen. Zorg, als je hier gebruik van wilt maken, dat je lijstje voor 18.00 bij me binnen is. Ik zal het graag in orde maken voor je!

Tot eind juli geldt ook nog steeds de aanbieding dat je bestelling vanaf 60 euro kosteloos bij je wordt thuisbezorgd door UPS direct vanaf het magazijn van Stampin'Up!

De KIK-challenge!

De KIK-deelnemers hebben inmiddels hun KIK ontvangen en ook de Challenge is bekend gemaakt. Het is altijd weer leuk om te zien hoe dit ontvangen wordt! Gelukkig gaat het geweldig en dat is niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor mijzelf KIKken. Er komen door de positieve mond-op-mondreclame en fijne reacties ook steeds meer KIK deelnemers bij! Ik ben een blij mens ;o)

En nu is het echt hoog tijd voor wat creatieve blogposts. Ze komen er aan dus kom maar gauw weer langs bij de Kijkkast!

Tot snel,

Annette

weet je niet wat je moet kiezen?
KIK: de Kijkkast Inspiratie Kit!
(lees HIER alles over de KIK!)


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!