woensdag 15 april 2015

Zin in een stapel Lieve-Lente-Kaartjes?

Tijdens de  Kijkkast Feestweek kondigde ik een superlieve Lente Workshop aan met een megapakket aan extra's, een heel uitgebreide materialenkit en inclusief een prachtige set stempels.

 De Stamp-A-Stackworkshops die ik een paar keer per jaar geef zijn erg geliefd en worden druk bezocht. Zo ging het ook deze keer, met als gevolg dat ik de workshop twee keer ga doen! Dit houdt in dat het weekend van 2 en 3 mei goed gevuld zal zijn. De zondag is al volgeboekt, op de zaterdag, 2 mei, zijn nog wat plaatsjes vrij!

Tijdens de Lente-Stamp-A-Stack-workshop maken we een "houten"verpakking welke we gaan vullen met een flinke stapel lieve, zachte Lentekaarten! Een prachtig geheel en natuurlijk voorzien van de nodige variaties, foefjes, en inspiratie. Geen massaproductie maar allemaal verschillende kaarten! Alles is grondig voorbereid waardoor je heerlijk door kunt werken en veel kunt maken!

Tipje van de sluier: We besteden deze keer extra veel aandacht aan het zelf maken van mooie embellishments! Een workshop vol leuke details en de nodige (eenvoudige maar leuke) techniekjes dus!

De workshop is inclusief ZEER uitgebreide materialen kit waarvan je zeker het nodige zult overhouden en dus thuis nog meer moois kunt gaan maken. Het totaalbedrag van de workshop inclusief de kit, is LAGER dan de waarde van de materialen. Een enorme aanbieding, maar ja, je viert ook maar een keer je 2-jarig Kijkkastjubileum! ;o)

Stijl van de workshop: Landelijk, rustiek, romantisch met een flinke dosis vintage, zachte natuurlijke kleuren, bloemenstempels in losse, lieve, tijdloze stijl....
Inhoud van de Lente-Kijkkast-Kit:
*De stempelset Painted Petals in Photopolymere uitvoering!
*Embossingfolder: Springflowers
*1/2 Assortmentspack A4 Cardstock  Subtles Collection
*10 note Cards & Envelopes
*1 verpakking Linen Thread,
*10 stuks Tea Lace Paper Doilies
*1/4 verpakking VIntage Facetted Buttons
*1/4 pack Designer Series Paper
*10 vellen Cardstock
*Pakket met diverse embellishments twv 5,50
*Ticket voor de Lente-Stamp-A-Stack workshop, inclusief gebruik materialen etc.
De waarde van dit pakket is 90,25 euro!


Deze complete, zeer uitgebreide Vintage-Lente-kit,
inclusief Lente-Stamp-A-Stack-Workshop op zaterdag 2 mei,

inclusief extra verrassing
bied ik TIJDELIJK aan voor de prijs van slechts 70 euro!
(dit bedrag is lager dan de kosten van de producten in de kit!)


Je kunt je aanmelden via het contactformulier, of via email: annette.elias@quicknet.nl

1 opmerking :

  1. Oh dit is mooi nieuws! Ik heb nu twee Stamp-A-Stack workshops (en een aantal andere ;o) bij je gedaan en voelde me elke keer superverwend! Ik kom dus lekker op 3 mei weer! Je maakt tijdens zo'n workshop ook echt mooie kaarten, geen simpele kaartjes die je overal al ziet! Je hebt inderdaad alles tot in de puntjes voorbereid, zodat je als workshopper alleen maar hoeft te knutselen, te kletsen en te genieten! Jouw workshops zijn sowieso TOP en ontzettend inspirerend! Nergens anders heb ik zulke leuke workshops gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...