woensdag 22 april 2015

Het kan niet op... fantastische Weekly Deals!Je zou het bijna vergeten maar ook de "gewone"dingen gaan tussen Clearance Rack en Retiring lijsten gewoon door! We hebben dus weer een hele berg nieuwe weekaanbiedingen EN  een van de aanbiedingen heb ik meteen gebruikt voor een leuke uitdaging voor mezelf!We hebben weer een mooie DIES set deze week. Leuke plantenstekertjes met bijpassende Accessoires. Daar kun je enorm veel kanten mee op! In de Lente-/Zomercatalogus vind je superlieve bijpassende stempels die het combineren heel makkelijk maken, maar je kunt er natuurlijk ook je eigen fantasie op loslaten!

De Flower Medaillonpons is hier pas nog een aantal keren voorbij gekomen. Erg mooi van vorm en lekker groot! De bijpassende stempelset Petal Potpourri is helemaal geweldig! Wil je weten wat hier zoal mee mogelijk is, dan vind je HIER een paar voorbeelden!

En dan hebben we nog de Build A Bouquet Photopolymere Stampset! Deze is eigenlijk ontworpen voor de Build A Bouquet Project Kit. De Kit waarmee je een prachtig boeket zelfgemaakte lentebloemen maakt. Je kent hem vast wel van de voorzijde van de Lente-/Zomercatalogus!  Maar, en dat is dan weer het leuke van stempels, er kan VEEL meer mee. Lees vooral even verder! Ten eerste passen deze stempels ook perfect bij de Bouquet XL die. Een grote stans ( Lente-/Zomercatalogus blz 30) waarmee je prachtige 3 d bloemen geheel naar eigen smaak en stijl kunt maken. Ik zelf gebruik ze niet zozeer om hele boeketten mee te maken maar op een doosje, kado enveloppe ed zijn ze GEWELDIG! Maar... er is nog meer!

Ik voel een uitdaging aankomen ;o) 

Deze set behoort mijns inziens namelijk tot de BASICS... aangezien je er ENORM veel mee kunt. Nu kan ik me voorstellen dat niet iedereen deze mogelijkheden meteen ziet, dus daag ik mezelf uit (en dat vind ik alleen maar leuk!)  en zal ik de komende dagen wat maaksels laten zien waarbij ik deze stempels op verschillende manieren gebruikt heb!Maar we waren nog niet klaar met de Weekly Deals ;o)

Ik ben flink verslaafd geraakt aan de tagtopper ponsen. Je schuift er een strookje Cardstock of Designpapier in, even ponsen, en hopla, je hebt een sierlijke tag! Geweldig om hangende labels te maken, als onderdeel op je kaart, als omslag (als je aan beide zijden de vorm ponst) om doosjes, mapjes, miniboekjes en kaarten, om sierlijke sluitingen op kaarten te maken, etc. Deze sierlijke Ornate Tag Topper Pons is Weekly Deal, En de Angeled Tag Topper staat nu in de Retiringlijst, dus kans genoeg om met korting aan zo'n ideale pons te komen!

Tijdloos en Stijlvol, dat is het diagonale streepmotief van de embossingfolder Stylish Stripes!. Fris, Modern, en past overal bij! Heel erg leuk ook voor het maken van mannenkaarten!

De Sweet Dreams knoopjes zijn echt TE schattig! Lieve kleurtjes, mooie motiefjes en er zitten er maar liefst.32 in een doosje! Zoals alles bij Stampin'Up past alles mooi bij elkaar en ook deze stempels maken onderdeel uit van een superlieve serie!


En toevallig is het bijpassende Designer Series Paper Sweet Dreams nu ook Weekly Deal! Mooie "gedekte" pastelkleuren in combinatie met naturellen. Heel veelzijdig en met motieven die een beetje batikachtig aandoen! Je vindt de hele serie op bladzijde 39 van je Lente-/Zomercatalogus!

Tenslotte hebben we dan nog de Vine Street Textured Impressions Embossingfolder. Een mooi bladmotief waar allerlei leuke dingen mee te bedenken zijn. Denk ook eens aan het beinkten van deze folder! Dat levert leuke structuren en achtergronden op!

Zie je iets dat je graag wilt hebben? Vanavond bestel ik nog, en dan kunnen ook de order voor het Clearance Rack, en van de Retiring Producten mee. Uiteraard kunnen ook alle overige producten uit beide catalogi gewoon meebesteld worden!

Je mag altijd contact openemen met je vragen of bestellijstjes op annette.elias@quicknet.nl. Ik help je met alle genoegen!

Tip! De workshopagenda is aangevuld!

Tot snel, dan is er weer een creatieve blogpost met een gezellig maaksel ;o)

In April bij de Kijkkast:
*Bij je bestelling vanaf 65 euro een Classic Inkpad in een kleur naar keuze kado
*Bij je bestelling vanaf 100 euro een Classic Inkpad EN een flesje Multi Purpose Liquid Glue kado
*Maak kans op de stempelset Bloom With Hope
*VIP regeling bij je bestelling vanaf 80 euro
*Eerstvolgende (mee) bestelmoment: Woensdag 22 april 19.00 uur en Dindag 28 april 19.00 uur


Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Een reactie wordt heel erg op prijs gesteld, is motiverend, inspirerend en maakt me gewoon blij. Dankjewel!